Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε το πρωί της Παρασκευής στον ΣΠΟΡ FM.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για όσα έγιναν στο χθεσινό παιχνίδι Απόλλων-Καρμιώτισσα: «Αποτελεί προσβολή για την ιστορία του συλλόγου, όχι η ήττα αλλά ο τρόπος που ήρθε. Να ευχαριστήσω τον Κωνσταντίνο Μακρίδη για τις υπηρεσίες του. Το καράβι ήταν πολύ προβληματικό για να το διασώσει. Από εκεί και πέρα είναι απόφαση του Νίκου και του Δ.Σ. να αποχωρήσουν. Χθες το βράδυ έδωσε εντολές στους λογιστές για να ετοιμάσουν τα οικονομικά βιβλία για να έρθουν για αγοράσουν τις μετοχές. Θα συνεχίσουμε να είμαστε συνεπείς μέχρι να τελειώσει η θητεία μας. Θα πρέπει να ψάξουμε για το επόμενο κεφάλαιο. Ελπίζουμε να βρεθεί κάποιος να αναλάβει και να πάρει τον Απόλλωνα στην κορυφή».

Για το αν δεν προκύψει ενδιαφέρον για αγορά: «Δεν θα μπω στη διαδικασία γιατί οδηγήθηκε, απλά θα πω αν δεν προκύψει το ενδιαφέρον για αγορά τότε θα παραχωρηθεί πληρεξούσιο στη διαχείριση της ποδοσφαιρικής εταιρίας είτε από το σωματείο είτε από μια εταιρία».

Το σκέφτεται να μείνει: «Δεν το συζητά καθόλου ο κ. Κίρζης. Θέλει να φύγει. Όσα λάθη δεν κάναμε την τελευταία 10ετία, τα κάναμε την 11η χρονιά. Όταν κάλεσε τους συνεργάτες του σε συνεδρία στις 23:00, κανείς δεν έλεγε τίποτα και τους ανακοίνωσε την απόφαση με μεγάλη ηρεμία και ψυχραιμία».

Πώς θα πορευτεί ο Απόλλων: «Δεν προχωρά η διαδικασία εξεύρεσης τεχνικού διευθυντή. Θα ψάξουμε ένα υπηρεσιακό προπονητή για να μην δεσμευτεί και η επόμενη διοίκηση. Δεν είναι εύκολο να βρεις προπονητή για τέσσερεις μήνες. Δεν σημαίνει ότι επειδή θα φύγει δεν θα βοηθήσει τον Απόλλωνα ή θα τον εκδικηθεί. Ο ίδιος θα κάνει προσπάθειες εξεύρεσης για αγοραστή. Αφήσαμε περιθώριο τριών μηνών για να μην πει κάποιος ότι δεν είχε χρόνο είτε να δει τα βιβλία, είτε οτιδήποτε. Ο κ. Κίρζης αναλαμβάνει την ευθύνη σαν πρόεδρος της εταιρίας και ελπίζουμε να επαναφέρει τον Απόλλωνα στα ψηλά Έχει πλήρη επίγνωση ο πρόεδρος γιατί έφτασε η ομάδα εδώ. Στεναχωρήθηκε πολύ εχθές και έκρινε πως ο κόσμος του έδωσε το σύνθημα να αποχωρήσει».

Πότε θα υπάρξουν εξελίξεις με το θέμα του προπονητή: «Σήμερα ή αύριο θα βρεθεί προπονητής που θα οδηγήσει την ομάδα στα επόμενα ματς».

Το μήνυμα του στον κόσμο: «Πρέπει να μείνει κοντά στην ομάδα σε αυτή τη δύσκολη χρονιά».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Εγχειρίστηκε ο Σάντος-ThemaSports
08/05 @ 22:03

Απόλλων: Εγχειρίστηκε ο Σάντος

Ο Απόλλωνας ενημερώνει ότι ο Μπρούνο Σάντος υποβλήθηκε σήμερα (08/05) με επιτυχία σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης αστάθειας ώμου.

ΜΑΤΣΙΝ: «Η διοίκηση θα κάνει τα πάντα ...»-ThemaSports
08/05 @ 20:07

ΜΑΤΣΙΝ: «Η διοίκηση θα κάνει τα πάντα ...»

Δηλώσεις παραχώρησε ο Πάμπλο Ματσίν μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΖ.

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε για τον χαμό του Γιάννη Πέππου-ThemaSports
08/05 @ 15:04

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε για τον χαμό του Γιάννη Πέππου

Το Σωματείο Απόλλων εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Γιάννη Πέππου.

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!-ThemaSports
08/05 @ 11:58

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Xάκεν, Μάρτιν Έρικσον, μίλησε στο FotbollDirekt και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

ΝΕΟ / ΜΑΤΣΙΝ-ThemaSports
08/05 @ 11:15

ΝΕΟ / ΜΑΤΣΙΝ

Έρχονται εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Πάμπλο Ματσίν στον Απόλλωνα.

Ανακοινώνει τα νέα για Ματσίν ο Κίρζης – Το κλείνουν τυπικά του Μάρκες-ThemaSports
08/05 @ 10:24

Ανακοινώνει τα νέα για Ματσίν ο Κίρζης – Το κλείνουν τυπικά του Μάρκες

Σήμερα επιστρέφει από τις διακοπές του ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, λογικά αύριο θα συνεχίσει τις συναντήσεις με τους συνεργάτες του. Για να τους γνωστοποιήσει και τις αποφάσεις που έχει λάβει για το μέλλον του Πάμπλο Ματσίν κυρίως…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ