Κοντά σε Τζέισον Μεδίνα

Κοντά σε Τζέισον Μεδίνα

Ενίσχυση στις... καθυστερήσεις της μεταγραφικής περιόδου για τη Λαμία, που εμφανίζεται να βρίσκεται κοντά στον Κολομβιανό επιθετικό Τζέισον Μεδίνα.

Οι Φθιώτες κινούνται στην αγορά των ελεύθερων για την ενίσχυσή τους και σύμφωνα με τους Κολομβιανούς είναι έτοιμοι να κάνουν δικό τους τον Τζέισον Μεδίνα. 

Ο 27χρονος στράικερ φαίνεται να είναι ο εκλεκτός του Σάββα Παντελίδη για τη γραμμή κρούσης της ομάδας, καθώς μπορεί να ανακοινώθηκε πρόσφατα από την Αλ Μακρίγια του Κατάρ, όμως η συμφωνία δεν θα ενεργοποιηθεί λόγω οικονομικών προβλημάτων της ομάδας. 

Έτσι ο Μεδίνα έμεινε ελεύθερος κι εμφανίζεται να βρίσκεται στο... δρόμο για την Ελλάδα. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ντεπορτίβο Πάστο της πατρίδας του, μετρώντας 4 γκολ σε 22 συμμετοχές. Παλααιότερα είχε ένα πέρασμα από τη Σαραγόσα (2 συμ.) στη Segunda Division. 

Πηγή: www.sdna.gr
 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σοκ και δέος: Δεύτερη σερί σφαλιάρα για Ρεάλ, ιστορικό διπλό για Χετάφε και η Μπαρτσελόνα στο +4!

Σοκ και δέος: Δεύτερη σερί σφαλιάρα για Ρεάλ, ιστορικό διπλό για Χετάφε και η Μπαρτσελόνα στο +4!

Η απίθανη Χετάφε του Μπορδαλάς, μετά από 16 σερί ήττες στο Μπερναμπέου, υποχρέωσε τη Ρεάλ σε 2ο συνεχόμενο κάζο στο πρωτάθλημα (0-1), με το γήπεδο να βράζει και την Μπαρτσελόνα να ξεμακραίνει στο +4!