Το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα ήταν το τελευταίο του Κωνσταντίνου Μακρίδη στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Παράλληλα, ο Κύπριος τεχνικός στήριξε τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη, καυτηριάζοντας τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του, τονίζοντας ότι πρόσφερε πάρα πολλά την τελευταία δεκαετία και δεν γίνεται να διαγράφονται όλα για μία κακή χρονιά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μια πολύ δύσκολη βραδιά για τον κόσμο, για όλους τους Απολλωνίστες. Είναι το τελευταίο μου παιχνίδι το αποψινό. Βλέπω ότι ο κόσμος μόνο και μόνο που είμαι στην ηγεσία σαν προπονητής, δεν το αντέχει. Ήταν δύσκολη η τελευταία εβδομάδα. Θέλω να πω όμως ότι είναι άδικο να βρίζεται ένας άνθρωπος όπως έιναι ο πρόεδρος, κουμπάρος και φίλος μου. Ένας άνθρωπος που ξόδεψε αρκετά λεφτά. Είναι άδικο να βρίζουν έναν άνθρωπο που τα τελευταία δέκα χρόνια εκανε τόσα πολλά, επειδή μια χρονιά η ομάδα δεν είναι στους στόχους της. Για μια χρονιά. Μπορεί να υπάρξει μια χρονιά που πάνε όλα λάθος, συμβαίνει σε όλες τις ομάδες σε όλο τον κόσμο. Δείτε τη Λίβερπουλ. Δεν γίνεται να σβήνουν όλα όσα έκανε αυτός ο άνθρωπος. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου. Δουλέψαμε αρκετά, αλλά στο ποδόσφαιρο μετράνε μόνο τα αποτελέσματα. Είμαι σίγουρος ότι ο Απόλλωνας με αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται εκεί τα τελευταία δέκα χρόνια, θα βρει τον δρόμο του. Ο κόσμος να μείνει δίπλα στην ομάδα, δίπλα σε αυτό τον πρόεδρο. Δεν πιστεύω πως το ταβάνι αυτή της ομάδας είναι η 7η θέση».

Για το αν ήταν έτοιμος να αναλάβει ως πρώτος προπονητής: «Ήμουν πανέτοιμος για να αναλάβω τον Απόλλωνα. Επειδή δεν ήρθαν τα αποτελέσματα, δεν σημαίνει πως δεν ήμουν έτοιμος. Δεν είχα σκοπό να παραιτηθώ, δεν έχω μάθει να πηδάω από το καράβι. Αλλά αν είναι να φύγει ο Μακρίδης και να βρει τον δρόμο της η ομάδα, τότε φεύγω.  Είναι δική μου η ευθύνη για το αποτέλεσμα, να κερδίζεις 3-1 και να χάνεις, είναι ευθύνη δική μου».

Για τις μεταγραφές: «Είναι δύσκολος ο Ιανουάριος, αυτό που μετρά είναι ο κόσμος, να σταθεί δίπλα στην ομάδα, στην διοίκηση και στον πρόεδρο».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ξό-Πασχα» θα κοιτάξουν το «σίριαλ» Φοίβου Βάκη… -ThemaSports
02/05 @ 07:56

«Ξό-Πασχα» θα κοιτάξουν το «σίριαλ» Φοίβου Βάκη…

Το ΔΣ του σωματείου απέφυγε να πάρει θέση, για το αν πρέπει να συνεχίσει ο Φοίβος Βάκη, να εκπροσωπεί τον Απόλλωνα στην Ομοσπονδία. Όπως γράψαμε προχθές εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος Γιώργος Αθηνής, να συναντηθεί τόσο με τον ίδιο τον Βάκη, όσο και με τους προέδρους της εταιρίας Νίκος Κίρζη και της γυναικείας ομάδας Αντρέα Μαραγκό.

Θεμα Φοίβου Βάκη - Τα λέει με όλους ο Αθηνής-ThemaSports
30/04 @ 21:35

Θεμα Φοίβου Βάκη - Τα λέει με όλους ο Αθηνής

Στο προσκήνιο το θέμα Φοίβου Βάκη στον Απόλλωνα, μετά τα «πυρά» που εξαπέλυσε κατά του Ανδρέας Μαραγκός, ζητώντας την παραίτηση του.

Ορίστηκε συνάντηση του Κίρζη με Ματσίν και Παπαϊωάννου – Ξεκαθαρίζει το θέμα παραμονής του Ισπανού κόουτς!-ThemaSports
30/04 @ 21:16

Ορίστηκε συνάντηση του Κίρζη με Ματσίν και Παπαϊωάννου – Ξεκαθαρίζει το θέμα παραμονής του Ισπανού κόουτς!

Αποτυχημένη ήταν η φετινή σεζόν για τον Απόλλωνα, καθώς δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τουλάχιστον το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Άσχημα τα νέα για τον τραυματισμό του ΄Άδωνη - Θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα-ThemaSports
30/04 @ 10:34

Άσχημα τα νέα για τον τραυματισμό του ΄Άδωνη - Θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα

Άσχημα τα νέα για τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, Ζαχαρία Άδωνη, ο οποίος τραυματίστηκε στον ψεσινό (29/04) αγώνα με αντίπαλο την Καρμιώτισσα στο στάδιο «Αλφαμέγα».

«Η διοίκηση είναι η πρώτη που θέλει να αλλάξει την κατάσταση»-ThemaSports
29/04 @ 22:09

«Η διοίκηση είναι η πρώτη που θέλει να αλλάξει την κατάσταση»

Δηλώσεις παραχώρησε ο προπονητής του Απόλλωνα μετά το τέλος του ματς με την Καρμιώτισσα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ