«Σοκ» στην Τότεναμ, χάνει τον Γιορίς για δύο μήνες

«Σοκ» στην Τότεναμ, χάνει τον Γιορίς για δύο μήνες

Νοκ άουτ για περίπου δύο μήνες θα τεθεί ο Ουγκό Γιορίς.

Τεράστιο αναμένεται να είναι το πρόβλημα για την Τότεναμ αφού θα αναγκαστεί να συνεχίσει χωρίς τον Ουγκό Γιορίς για σχεδόν δύο μήνες.

Την ώρα που μετά την μεγάλη νίκη κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι τα «σπιρούνια» θα πρέπει να μάθουν να ζει χωρίς τον βασικό πορτιέρε της. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Γάλλος φιναλίστ του Μουντιάλ τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και αναμένεται να μείνει εκτός για περίπου δύο μήνες.

Η «Daily Telegraph» αναφέρει χαρακτηριστικά πως δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας του στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν. Το πρόβλημα του αυτό έρχεται να προστεθεί στα ήδη αρκετά που έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς και τον έχουν αφήσει εκτός!

Πηγή: www.to10.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Εκστασιασμένος Ηλιόπουλος: «Μάγκικο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ ξερίζωσε όλα τα συστήματα, το παρασκήνιο, τα κυκλώματα για μια νέα εποχή»!

Εκστασιασμένος Ηλιόπουλος: «Μάγκικο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ ξερίζωσε όλα τα συστήματα, το παρασκήνιο, τα κυκλώματα για μια νέα εποχή»!

Εκστασιασμένος και φανερά συγκινημένος εμφανίστηκε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά και τη μαθηματική εξασφάλιση του πρωταθλήματος από την Ένωση.