Δείτε τη λίστα με τον μέσο όρο προσέλευσης κοινού στη φετινή Ευρωλίγκα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Παρτιζάν πήρε τα πρωτεία από την Ευρωλίγκα στην προσέλευση κοινού. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι πρώτη σε μέσο όρο εισιτηρίων μετά από 23 αγωνιστικές έχοντας 16.864 φιλάθλους ανά αγώνα στις κερκίδες. Η Ζαλγκίρις, που πέρσι είχε την πρωτιά, ακολουθεί με 14.722, ενώ το… βάθρο συμπληρώνει η Μακάμπι με 13.796.
Όσον αφορά στις ελληνικές ομάδες, ο Ολυμπιακός είναι έκτος με 9.329 θεατές κατά μέσο όρο, ενώ ο Παναθηναϊκός δωδέκατος με 7.076. Τις δύο τελευταίες θέσεις καταλαμβάνουν οι δύο γαλλικές ομάδες, η Μονακό με 4.243 και η Βιλερμπάν με 5.434. Απογοητευτική είναι η προσέλευση για την Μπαρτσελόνα, με μόλις 6.221.
Η AEK αντιμετωπίζει την Αμπερντίν , αγώνα της 3ης αγωνιστικής της League Phase του UEFA Conference League στις 19:45 και το ThemaSports θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/11 @ 16:57
Ο Παναθηναϊκός έκανε γνωστό και επίσημα ότι ανανέωσε την συνεργασία του μέχρι το 2027 με τον Σλούκα
05/11 @ 14:04
Ο Νίκολα Κάλινιτς τόνισε ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα πρέπει να "χτυπήσει" τον Παναθηναϊκό στη ρακέτα, λόγω των απουσιών που έχει στην φροντ λάιν.
04/11 @ 17:22
Με στόρι στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Κώστα Σλούκα, τονίζοντας πως απομένει η απόκτηση ενός ψηλού καθώς «έχουμε 12 και είναι όλοι τραυματίες».
04/11 @ 16:49
Ο Κώστας Σλούκας συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και συμφώνησαν άμεσα στην επέκταση της συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο, με τον αρχηγό να παραμένει στον Παναθηναϊκό έως το 2027!
01/11 @ 23:32
Η ΚΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα όσα δυσάρεστα συνέβησαν μετά τη λήξη της εκτός έδρας αναμέτρησής του με τον Κολοσσό, κάνοντας λόγο για τραμπουκισμούς σε βάρος παικτών της.
31/10 @ 23:39
Διαβάστε τι γράφτηκε στο φύλλο αγώνα του Μονακό-Παναθηναϊκός AKTOR.
BEST OF THEMASPORTS