Δείτε τα... απίστευτα και καλύτερα βίντεο της εβδομάδας που έγιναν viral! Γκολάρες, γκάφες και όχι μόνο...

Ακολουθήστε μας στο Google news

ΟΛΑ τα viral videos ΕΔΩ!

 Το δεύτερο του γκολ με τη φανέλα της Πίτερμπορο σημείωσε στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του κόντρα στη Φόρεστ Γκριν με 2-0, ο Αγγλοκύπριος χαφ, Έκτορ Κυπριανού.

 

ΕΠΙΚΟ σκηνικό με... φάουλ στον Θεουλή - «Για να δούμε αν έγινε φάουλ στον κύριο...» -Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Κόκκινη... από τον Σαρφό! - Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Ο Άνχελ Κορέα έγινε ο πρώτος παίκτης που χρίστηκε σκόρερ, ενώ είχε γίνει αλλαγή! Είναι από αυτά τα... σουρεαλιστικά που συχνά πυκνά βλέπουμε, από όταν το VAR μπήκε στην ποδοσφαιρκή ζωή μας. Στο 60ο λεπτό ο Κορέα της Ατλέτικο Μαδρίτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της τη Χετάφε ανοίγοντας το σκορ για τους «ροχιμπλάνκος». Το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο παίκτης υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Κατόπιν ο Ντιέγο Σιμεόνε αποφάσισε να τον βγάλει από το γήπεδο και να τον αντικαταστήσει με τον Γιανίκ Καράσκο. Μόνο που όσα γινόταν η αλλαγή, το VAR επανεξέτασε τη φάση και το γκολ μέτρησε κανονικά. Έτσι, ο Κορέα πανηγύρισε από τον πάγκο!

Σε συνέντευξή του ο Ρομάριο κλήθηκε να απαντήσει στο δίλημμα «Ρομάριο ή Λιονέλ Μέσι» και επέλεξε τον εαυτό του.

Την ανακοίνωση της αλλαγής της απόφασης του από τα μεγάφωνα έκανε διαιτητής στην αναμέτρηση της Αλ Αχλί με την Όκλαντ Σίτι.

Έχασε γκολ με άδειο τέρμα και οι συμπαίκτες του επανέλαβαν τη φάση μετά τη λήξη εν μέσω αποθέωσης!

Μπορεί να έχει φτάσει πλέον τα 36, ωστόσο ο Χουλκ παραμένει ένας από τους πιο καλά γυμνασμένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο.Ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν πήρε τυχαία το προσωνύμιο που τον συνοδεύει με τον κόσμο να... αγνοεί το πραγματικό του όνομα, Ζιβανίλντο Βιέιρα ντα Σόουζα.Στον αγώνα της Ατλέτικο Μινέιρο με την Τομπένσε όχι απλώς πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 89' (1-2), αλλά έτρεξε τόσο που έχασε έξι κιλά στη διάρκεια του ματς.

Πήγαν για μαλλί (σαν αυτό που δεν έχει ο Λουτσιάνο Σπαλέτι) και βγήκαν κουρεμένοι κάποιοι πιτσιρικάδες στην προπόνηση της Νάπολι! Βγαίνοντας για προπόνηση, ο τεχνικός των «παρτενοπέι» αντίκρισε νεαρούς φίλους της ομάδας να περιμένουν στις εγκαταστάσεις. Αντί για «δάσκαλος» της προπονητικής λοιπόν, τους υποδέχθηκε ως… κανονικός δάσκαλος, με τον εξής διάλογο ν’ ακολουθεί: -Γιατί δεν είστε στο σχολείο; -Έχει απεργία… -Απεργία; Και πότε θα αναπληρώσετε τα μαθήματα; -Ποτέ. Δεν μας νοιάζει! -Δεν σας νοιάζει; Πώς θα μπορέσω να σας προπονήσω αν δεν μπορείτε να καταλάβετε τίποτα;

Ο νέος επιθετικός της Σαουθάμπτον, Πολ Ονουάτσου, έχει κάνει το χειρότερο… χατ-τρικ όλων των εποχών! Σε ματς με τη Σερέν, ο Ονουάτσου τα πέτυχε μ’ ένα πλασέ πάνω από τη γραμμή (αφότου χρειάστηκε τέσσερα κοντρόλ), με διπλή προσπάθεια σε τετ-α-τετ (αφότου είχε χάσει ξανά το κοντρόλ) και μ’ ένα πέναλτι στο κέντρο της εστίας…

Απέλυσαν 22χρονη προπονήτρια μπάσκετ που παρίστανε... 13χρονη παίκτρια σε αγώνα! Η Αρλίσα Μπόικινς έχασε τη δουλειά της ως προπονήτρια σε ομάδα μπάσκετ σχολείου όταν συνελήφθη να παριστάνει 13χρονη παίκτρια σε αγώνα...

Ο Αζεντίν Ουναχί που έκανε θραύση στο Μουντιάλ πέτυχε ένα μαγικό γκολ απέναντι στην Ναντ, στην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα της Μαρσέιγ.

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ πέτυχε ένα απίθανο καλάθι από τη μία άκρη του γηπέδου στην άλλη, αλλά δεν μέτρησε.

 

Τρίποντα (το ένα από το κέντρο), μεγάλα καλάθια, τάπες και καρφώματα στο φινάλε του Αμύντας-Τρίτων.

Στο πρώτο τους ματς μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος Σερβίας οι οργανωμένοι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα έστησαν εντυπωσιακό κορεό στη μνήμη του σπουδαίου Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

Σαν το σπίτι του φαίνεται πως αισθάνεται ο Ζοέλιντον το «Σεντ Τζέιμς Παρκ», με τον Βραζιλιάνο να ετοιμάζει οικογενειακή… εκδήλωση εντός γηπέδου, προκειμένου να μάθει το φύλο του παιδιού που περιμένει η γυναίκα του!

Απορίας άξιο το γκολ που χάθηκε στο Μπέτις - Θέλτα, με τον Άμπνερ Βινίσιους να αστοχεί εξ επαφής σε κενή εστία και να στερεί από τους Βερδιμπλάνκος την ευκαιρία να μειώσουν στο σκορ σε καθοριστικό σημείο.

Όμορφη κίνηση από τον Βίκτορ Οσιμέν, ο οποίος σούταρε κατά λάθος τη μπάλα πάνω σε μια άτυχη οπαδό κατά την προθέρμανση της Νάπολι και ανέβηκε στην εξέδρα για να της απολογηθεί.

Τζιοβάνι: Ο 50άρης Βραζιλιάνος είναι αδιανόητα γυμνασμένος

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Giovanni Oliveira (@g10vanni)

Σκληρά mind games από τον αρχηγό και στόπερ της Μαγιόρκα, Αντόνιο Ραΐγιο, ο οποίος πρόταξε το σήμα της ομάδας του στον Βινίσιους και του ζήτησε να το φιλήσει.

Θα τον έλεγες και λίγο προκλητικό τον πανηγυρισμό.

Τα καλύτερα ΒΙΝΤΕΟ της εβδομάδας - ΓΚΟΛΑΡΕΣ, γκάφες και απίστευτα... VIRAL σκηνικά! (27)

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Μίλικ... έσωσε τη Γιουβέντους και την έστειλε στον τελικό του Coppa Italia-ThemaSports
24/04 @ 00:11

Ο Μίλικ... έσωσε τη Γιουβέντους και την έστειλε στον τελικό του Coppa Italia

Η Γιουβέντους απώλεσε το προβάδισμα του Τορίνο (2-0), έσωσε όμως την παρτίδα με γκολ του Μίλικ στο 84΄και παρά την ήττα με 2-1 από τη Λάτσιο σφράγισε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Ισοπέδωσε τη Σαουθάμπτον και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή η Λέστερ!-ThemaSports
24/04 @ 00:08

Ισοπέδωσε τη Σαουθάμπτον και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή η Λέστερ!

Ντέρμπι ανόδου μόνο στα χαρτιά! Η Λέστερ συνέτριψε με 5-0 τη Σαουθάμπτον εντός έδρας με τρομερό ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο και είναι πλέον αγκαλιά με την απευθείας άνοδο στην Premier League.

Πεντάμορφη Άρσεναλ, ταπείνωσε την Τσέλσι και φωνάξε για τον τίτλο!-ThemaSports
24/04 @ 00:03

Πεντάμορφη Άρσεναλ, ταπείνωσε την Τσέλσι και φωνάξε για τον τίτλο!

Ταπείνωσε τη συμπολίτισσα και φώναξε (ξανά) για το πρωτάθλημα η... πεντάμορφη Άρσεναλ!

«Συνελήφθησαν δύο ποδοσφαιριστές ομάδας της Premier League για υπόθεση βιασμού»-ThemaSports
23/04 @ 22:11

«Συνελήφθησαν δύο ποδοσφαιριστές ομάδας της Premier League για υπόθεση βιασμού»

Μία πολύ σοβαρή είδηση μεταφέρουν αγγλικά Μέσα, σύμφωνα με τα οποία δύο ποδοσφαιριστές ομάδας της Premier League συνελήφθησαν για υπόθεση βιασμού!

Θα ψάξει το «μπαμ» με την απόκτηση του Γιαμάλ! -ThemaSports
23/04 @ 21:53

Θα ψάξει το «μπαμ» με την απόκτηση του Γιαμάλ!

Θα ψάξει το «μπαμ» με την απόκτηση του Γιαμάλ το ερχόμενο καλοκαίρι η Παρί Σεν Ζερμέν!

Αυτός είναι το φαβόρι για τον πάγκο της Λίβερπουλ! -ThemaSports
23/04 @ 19:50

Αυτός είναι το φαβόρι για τον πάγκο της Λίβερπουλ!

Μπορεί η Λίβερπουλ να παραμένει στο κυνήγι του τίτλου της Premier League, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας ψάχνει από τώρα τον προπονητή που θα διαδεχθεί τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έχει ανακοινώσει την αποχώρηση του από τους «Reds», μετά από 9 χρόνια.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ