Δείτε τα... απίστευτα και καλύτερα βίντεο της εβδομάδας που έγιναν viral! Γκολάρες, γκάφες και όχι μόνο...

Ακολουθήστε μας στο Google news

ΟΛΑ τα viral videos ΕΔΩ!

 Ο Βάντερ ακόμη το... έχει - Γκολ νίκης με ΦΑΟΥΛΑΡΑ στο Δασάκι!  Ο 34χρονος Βραζιλιάνος σκόραρε ένα φανταστικό γκολ στη νίκη του Εθνικού επί της ΑΕΖ με 1-0 την περασμένη Παρασκευή για τη Β' Κατηγορία.

Πω πω... Και ποιος στράικερ δεν θα ζήλευε τέτοια ΓΚΟΛΑΡΑ!  Το πανέμορφο γκολ της Ανόρθωσης Κάτω Πολεμιδιών (1-1 με την ομάδα του Κ.Μάτση Κολοσσίου) από τον Σοφοκλή Περατικό μετα απο ασσίστ του Αλέξανδρος Κακουλλής .

 

Μετά το ματς με τον ΑΠΟΕΛ ο προπονητής της ΑΕΚ δήλωσε...«Έχασα τα λεφτά μου. Έβαλα στοίχημα με τον Φαράζ, πριν το ματς, αν σκοράρει γιατί δεν είχε σκοράρει ποτέ σε 3 σερί ματς. Πρέπει να πληρώσω, θα πάρει και μια έξτρα μέρα ξεκούραση. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη δουλειά που κάνει στο γήπεδο και για όλη την ομάδα» 

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

 Ο τερματοφύλακας της Φέγενορντ Τζάστιν Μπάιλοου θυσιάστηκε και πήρε κίτρινη κάρτα, όμως με την πονηριά και την ευστροφία του γλίτωσε ένα σχεδόν βέβαιο γκολ στην αναμέτρηση με την Τβέντε!

 

 Το viral ΒΙΝΤΕΟ με τη μητέρα του Πικέ να αρπάζει από το πρόσωπο τη Σακίρα και να της λέει να σωπάσει

Απίθανο περιστατικό στην ιταλική τηλεόραση, με Σκωτσέζα να θέλει να δείξει το τατουάζ της Χαρτς που είχε κάτω από το στήθος της και τον ρεπόρτερ να σπεύδει να το καλύψει!

Παρουσίαση-έπος από την Μπέρνλι: Ανακοίνωσε μεταγραφή με βίντεο από την ταινία Σρεκ!

Ο πιο περίεργος αγώνας ιπποδρομίας. Ένα από τα άλογα έτρεχε χωρίς αναβάτη και κατάφερε να βγει πρώτο. Ντελιβεράς διέκοψε αγώνα του NCAA ανάμεσα στο Loyola Chicago και στο Duquesne για να παραδώσει την παραγγελία και έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Πάτρικ Μπέβερλι ήταν πρωταγωνιστής σε μια από τις πιο αστείες φάσεις της χρονιάς στο ΝΒΑ, αφού έπεσε κάτω πιάνοντας το πρόσωπό του σε μία φάση που δεν τον είχε καν... αγγίξει κανείς!

Πιτσιρίκα φίλαθλος της Ατλέτικο Μαδρίτης και του Αντουάν Γκριεζμάν εμφανίστηκε στο γήπεδο με περούκα στο χρώμα των μαλλιών του Γάλλου κι εκείνος της χάρισε τη φανέλα του.

Ο ύψους 1.78μ Στέφαν Μούντι έκανε το ακατόρθωτο, «ρίχνοντας» μία εντυπωσιακή τάπα στον 2.20μ Βίκτορ Γουεμπανιάμα!

Δυνατή καζούρα: Τα πλακάτ των οπαδών του Ερ. Αστέρα με Παρτιζάν για το buzzer-beater του Νέντοβιτς! Με την… απόγνωση που ένιωσαν στο νικητήριο τρίποντο του Νεμάνια Νέντοβιτς στο προηγούμενο ντέρμπι τρόλαραν τους οπαδούς της Παρτιζάν οι αντίστοιχοι του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χάρισε μια από τις εντυπωσιακότερες φάσεις της βραδιάς στο NBA, με αδιανόητο πόστερ κάρφωμα, παίρνοντας παραμάζωμα την άμυνα των Πέισερς!

Έλληνες σήκωσαν στα χέρια Αυστραλή δημοσιογράφο! Δείτε το σχετικό βίντεο με την Εμα Λόρενς να γνωρίζει την... αποθέωση από τους Ελληνες.

Αμπέλ Φερέιρα: Κλωτσιά στα μικρόφωνα και έβδομη κούπα με την Παλμέιρας σε τελικό-θρίλερ (4-3) με Φλαμένγκο!

Στοπάρισμα με το στήθος και βολέ από τη σέντρα: Μυθική γκολάρα του Απόλλωνα Πάργας στη Γ' Εθνική! Ο Σιδέρης του Απόλλωνα Πάργας πέτυχε ένα απίστευτο γκολ από το κέντρο στο 2-0 ενάντια στη Λευκίμμη.

Ουάου! Άναυδος ο Μπαπέ με την εκτέλεση φάουλ του Νεϊμάρ

Κάνοντας λίγο χαζό τον τερματοφύλακα

Πρωτάθλημα 7χ7 στη Γουατεμάλα κάποιος διαμαρτυρήθηκε λίγο πιο έντονα στον διαιτητή

Η καλύτερη φάση που έχει γίνει ποτέ σε 5χ5

Το καλάθι της χρονιάς μπήκε στη Λιθουανία

Όταν σου δίνει το τηλεφωνό της/του αλλά δεν ισχύει...

Το καλύτερο πλάγιο άουτ

Υποδειγματική εκτέλεση φάουλ στη Βραζιλία

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας είναι πως ο Denzel Dumfries έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής Aruba το 2014...Εδώ σκοράρει απέναντι στο πάντα επικίνδυνο Guam

Η Melbourne (όχι και τόσο) Victory χάνει με 6-2 από την Sydney αλλά αυτό δεν εμποδίζει την τερματοφύλακά της Miranda Templeman να πανηγυρίσει την απόκρουση πέναλτι σα να είναι το τελευταίο Παγκοσμίου Κυπέλλου...

Ο ορισμός του wait for it μέχρι το τέλος!

Μαγεία από το ΕΠΣ Μακεδονίας στο παιχνίδι Αίας Ευόσμου-Ομονοια Σίνδου όπου ο δεξιός μπακ κάνει μια σέντρα - σουτ στο γάμα!

To «Νίκος Γκάλης» του ΟΑΚΑ για πρώτη φορά έχει μετατραπεί σε γήπεδο τένις, με τον Στέφανο Τσιστιπά και τα άλλα παιδιά της εθνικής ομάδας να διεκδικούν από τον Ισημερινό την άνοδο στο World Group 1 του Davis Cup.

Άτυχη στιγμή για τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, ο οποίος έβαλε αυτογκόλ στην αναμέτρηση της Στουτγκάρδης με την Πάντερμπορν, για το Κύπελλο Γερμανίας.

Τα καλύτερα ΒΙΝΤΕΟ της εβδομάδας - ΓΚΟΛΑΡΕΣ, γκάφες και απίστευτα... VIRAL σκηνικά! (26)

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παικταράς και... εκτός γηπέδου: Η εντυπωσιακή σύντροφος του Τζουντ Μπέλιγχαμ-ThemaSports
25/04 @ 10:10

Παικταράς και... εκτός γηπέδου: Η εντυπωσιακή σύντροφος του Τζουντ Μπέλιγχαμ

Η Daily Mail αποκάλυψε τη σχέση του Τζουντ Μπέλιγχαμ, την εντυπωσιακή Λάουρα Σέλια.

Τι συνέβη με Ρούνεϊ και Φαν Ντάικ; Η «σπόντα» του αρχηγού της Λίβερπουλ και ο… εκνευρισμός!  -ThemaSports
25/04 @ 09:35

Τι συνέβη με Ρούνεϊ και Φαν Ντάικ; Η «σπόντα» του αρχηγού της Λίβερπουλ και ο… εκνευρισμός!

Τεράστιος εκνευρισμός του Γουέιν Ρούνεϊ στον «αέρα» του Sky Sports, μετά τις δηλώσεις του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ για το… πρόγραμμα της Λίβερπουλ!

«Διέρρευσε» βίντεο από τα αποδυτήρια της Φέγενορντ με τον Σλοτ: Μιλάει… μόνο αυτός, χειροκροτούν όλοι!-ThemaSports
25/04 @ 08:57

«Διέρρευσε» βίντεο από τα αποδυτήρια της Φέγενορντ με τον Σλοτ: Μιλάει… μόνο αυτός, χειροκροτούν όλοι!

Βίντεο από τα αποδυτήρια της Φέγενορντ με τον Άρνε Σλοτ ως πρωταγωνιστή έχει προκύψει τα τελευταία λεπτά, με τον κόσμο της Λίβερπουλ να βλέπει έναν άνθρωπο γεμάτο πειθαρχία και… πίστη στους ποδοσφαιριστές του!

Αταλάντα - Φιορεντίνα 4-1: Ξέσπασε στις καθυστερήσεις και πέρασε στον τελικό του Coppa Italia-ThemaSports
25/04 @ 00:03

Αταλάντα - Φιορεντίνα 4-1: Ξέσπασε στις καθυστερήσεις και πέρασε στον τελικό του Coppa Italia

Η Αταλάντα επιβλήθηκε με 4-1 της Φιορεντίνα των δέκα παικτών και προκρίθηκε στον τελικό του Coppa Italia χάρη σε δύο γκολ στις καθυστερήσεις.

Απίθανη Έβερτον, τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τίτλο και ανάσανε βαθιά!-ThemaSports
25/04 @ 00:03

Απίθανη Έβερτον, τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τίτλο και ανάσανε βαθιά!

Η Έβερτον θριάμβευσε με 2-0 στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής και βάζοντας… ταφόπλακα στα όνειρα της Λίβερπουλ για κατάκτηση του τίτλου!

Λύγισε τη Λιλ και έγινε αφεντικό για Champions League η Μονακό - Χάνει το... τρένο της Ευρώπης η Μαρσέιγ-ThemaSports
25/04 @ 00:00

Λύγισε τη Λιλ και έγινε αφεντικό για Champions League η Μονακό - Χάνει το... τρένο της Ευρώπης η Μαρσέιγ

Η Μονακό πήρε σπουδαία νίκη με σκορ 1-0 επί της Λιλ και πάτησε γερά στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League, ενώ η Μαρσέιγ ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Νις και έχασε έδαφος.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ