Δείτε τι δήλωσε στην Cablenet, μετά το τέλος του αγώνα στο "Στέλιος Κυριακίδης" ανάμεσα στην Πάφος FC και τη Νέα Σαλαμίνα, ο γενικός διευθυντής της Παφιακής ομάδας, Χάρης Θεοχάρους.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Όλα πήγαν λάθος, άρχισαμε λάθος, ισοφαρίσαμε, αλλά και πάλι με λάθος άρχισε το Β΄ ημίχρονο. Άτυχο αποτέλεσμα για εμάς, συγχαρητήρια στη Νέα Σαλαμίνα για τη νίκη της, τα κεφάλια κάτω και τώρα βλέπουμε το παιχνίδι της Τετάρτης με την ΑΕΛ. Είναι τελικός το παιχνίδι με την ΑΕΛ, θέλουμε μόνο τους τρεις βαθμούς και θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας».
Deal με τη Νέφτσι Μπακού έκανε η ΑΕΚ, παραχωρώντας έναν από τους πιο ποιοτικούς παίχτες που είχε στο δυναμικό της τα τελευταία χρόνια, τον Ιμάντ Φαράζ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/07 @ 09:35
Νέο δημοσίευμα από Κροατία για Ίβουσιτς και Χάιντουκ Σπλιτ
05/07 @ 23:50
Μέσα από ανάρτηση του στα social media o Τζόναθαν Σίλβα γνωστοποίησε ότι αποχωρεί από την Πάφο...
05/07 @ 16:56
Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο μίλησε στην κάμερα της Παφιακής ομάδας μετά το τέλος του ισόπαλου φιλικού αγώνα με την Γουίμπλεντον (2-2).
05/07 @ 14:28
Με το ισόπαλο 2-2 ολοκληρώθηκε το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της Πάφου, κόντρα στην AFC Wimbledon
05/07 @ 10:18
Η πρωταθλήτρια Πάφος ετοιμάζεται για τον πρώτο της φιλικό αγώνα κόντρα στην Γουίμπλετον
04/07 @ 23:50
Η προσεχώς αντίπαλος της Πάφου ηττήθηκε σε φιλικό αγώνα
BEST OF THEMASPORTS