Αντί να ξεκινήσει το ντέρμπι στο "Αντώνης Παπαδόπουλος", ο διαιτητής Fernandes Correira Gustavo, έδωσε εντολή στους παίκτες και των δύο ομάδων να επιστρέψουν στα αποδυτήρια!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Συγκεκριμένα, με την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, έπεσε φωτοβολίδα από το πέταλο που βρίσκονται οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης, η οποία πέρασε μπροστα απο τους παικτες και πήγε προς την κερκίδα των οπαδών της Ομόνοιας, με αποτελέσμα ο Πορτογάλος διαιτητής του αγώνα, μαζί με την υπόλοιπη διαιτητική ομάδα και τους παίκτες, να πάνε στα αποδυτήρια...
Ακολούθως, επικράτησε ένταση στις κερκίδες, ειδικά στο πέταλο που βρίσκονται οι οπαδοί της Ομόνοιας, καθώς και στη Δυτική εξέδρα που είναι οπαδοί της "Κυρίας".
Συνέντευξη στο Match Programme του αποψινού (19:00) ντέρμπι στο ΓΣΠ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Άρη παραχώρησε ο τερματοφύλακας των «γαλαζοκιτρίνων», Γκάμπριελ Περέιρα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
21/04 @ 13:34
Χωρίς τον Μάουρο Καμορανέζι θα συνεχίσει η Ανόρθωση.
19/04 @ 21:25
Μήνυμα από τον πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κυριάκο Πραστίτη με το οποίο στέλνει τις ευχές του για το Πάσχα.
19/04 @ 11:20
Πριν μερικά 24ωρα, βγήκε προς τα έξω, ότι έχει ναυαγήσει οριστικά το ενδεχόμενο εμπλοκής του Μίντο, στην διαχείριση της ποδοσφαιρικής Ανόρθωσης.
19/04 @ 10:56
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του wearebrighton.com, η Μπράιτον έχει στείλει σκάουτερ στην Κύπρο για να παρακολουθήσει από κοντά τον 19χρονο επιθετικό της Ανόρθωσης, Ευαγόρα Χαραλάμπους.
17/04 @ 07:31
Η περίπτωση συνεργασίας της Ανόρθωσης με τον Αιγύπτιο Μίντο, βάσει των τελευταίων πληροφοριών, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.
16/04 @ 08:12
Το δημοσίευμα που ήθελε τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται για τον Ευαγόρα Χαραλάμπους δεν ισχύει
BEST OF THEMASPORTS