Οι ηγεσίες Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου και ΝΟΚ στον ΚΟΑ

Οι ηγεσίες Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου και ΝΟΚ στον ΚΟΑ

Οι ηγεσίες της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου και του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας βρέθηκαν στα γραφεία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023, προκειμένου να συναντηθούν με τον Πρόεδρο του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Από πλευράς του Οργανισμού παρευρέθηκαν επίσης τα μέλη ΔΣ Κάλλη Χατζηιωσήφ, Έλενα Παπακώστα, Ανδρόνικος Ανδρονίκου και Σωτήρης Αδάμου, καθώς και οι Λειτουργοί Πάρις Αβρααμίδης, Παναγιώτα Τάμπα, Αντιγόνη Τάμπα και Φρόσω Μανωλούδη. Την Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας Ηρακλής Ηρακλέους και το μέλος ΔΣ Ευαγόρας Ευαγόρου, ενώ από πλευράς ΝΟΚ παρέστησαν ο Πρόεδρος Φλωρέντζος Καραγιαννάς, το μέλος ΔΣ Έλενα Μιχαήλ και ο προπονητής Γιώργος Σοφοκλέους.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου και τέθηκαν επί τάπητος διάφοροι προβληματισμοί, με στόχο να βρεθούν οι ενδεδειγμένες λύσεις.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: «Δεν δέχθηκα καμία πίεση» - Το μήνυμα της Αννίτας μετά την απόσυρση της υποψηφιότητάς της

VIDEO: «Δεν δέχθηκα καμία πίεση» - Το μήνυμα της Αννίτας μετά την απόσυρση της υποψηφιότητάς της

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στον Δημοκρατικό Συναγερμό μετά την απόφαση της Προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, να αποσύρει την πρόθεσή της να διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα του ΔΗΣΥ για τις εκλογές του 2028.