Έτοιμοι Κανός και Μπούτουτσι για Τούμπα

Έτοιμοι Κανός και Μπούτουτσι για Τούμπα

Στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού ξεναγήθηκαν ο Κανός και ο Μπούτουτσι, οι οποίοι εμφανίστηκαν εντυπωσιασμένοι, και όλα δείχνουν ότι θα μπουν στην αποστολή για Τούμπα.

Δύο ποιοτικές προσθήκες στα άκρα της επίθεσής του έκανε ο Ολυμπιακός, ο οποίος απέκτησε τον Σέρχι Κανός και τον Ζούμερ Μπούτουτσι.

Οι δύο εξτρέμ έπιασαν ήδη δουλειά και χθες βρέθηκαν στον Ρέντη, κάνοντας την πρώτη τους προπόνηση και γνωρίστηκαν με τους νέους τους συμπαίκτες.

Όπως είχε αναφέρει από χθες στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος, δεν θα πρέπει να αποτελέσει έκπληξη αν ο Μίτσελ συμπεριλάβει τον Ισπανό και τον Κοσοβάρο στην αποστολή για το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό, καθώς έτσι θα μπορέσουν να μπουν πιο γρήγορα στο κλίμα της ομάδας. Οι δύο παίκτες έδειξαν πως στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης, προκειμένου να προσφέρουν άμεσα τις υπηρεσίες τους, απλώς από τον Κανός λείπει λίγο ο ρυθμός.

Το μόνο σίγουρο είναι πως μεγάλωσε ο ανταγωνισμός στα άκρα για τους Μασούρα και Γκάρι, οι οποίοι μαζί με τους δύο νεοαποκτηθέντες καλούνται να φέρουν εις πέρας την αλλαγή στην τακτική του Ολυμπιακού που το τελευταίο διάστημα έπαιζε περισσότερο με τρία «δεκάρια.

Πηγή: www.sport-fm.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Όλο και ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ο Λοΐζου - Δείτε το νέο γκολ του στο Ισραήλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλο και ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ο Λοΐζου - Δείτε το νέο γκολ του στο Ισραήλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το δεύτερο του γκολ στο πρωτάθλημα στο Ισραήλ πέτυχε ο Λοΐζος Λοΐζου.