Champions League: Τα ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ των 9 αγώνων της Τρίτης (04/11)
Εννιά παιχνίδια περιλάμβανε το... πρώτο πιάτο της 4ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League, το οποίο «σερβιρίστηκε» το βράδυ της Τρίτης 4 Νοεμβρίου.



Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
(α) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο που είχαν στόχο τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(β) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδα, καπνογόνα, πυρσοί) κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(γ) για πυροδότηση στην κερκίδα επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδα καπνογόνα, πυρσοί) κατά την διάρκεια του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο, κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(δ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.8 της Προκήρυξης Κυπέλλου COCA - COLA περιόδου 2022-2023.
Απόφαση: Πρόστιμο.
στον αγώνα Κυπέλλου COCA-COLA Α’ Β’ Κατηγορίας, Β’ Φάση ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΑΡΗΣ Λεμεσού/18.01.2023.