Το απόλυτο ΧΑΟΣ με τις απολύσεις προπονητών στην Ευρώπη - Πρωταγωνιστούν Κύπρος και Ελλάδα! (ΠΙΝΑΚΑΣ)
Με την απόλυση του Τσάμπι Αλόνσο, συνολικά 123 προπονητές έχουν απολυθεί από την αρχή της σεζόν στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης!




Ποτέ δεν ολοκληρώθηκε ο αγώνας της 11ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας ανάμεσα σε Απόλλωνα Δοκιμίου και Άρη Αιτωλικού.
Ο ρέφερι προχώρησε σε οριστική διακοπή στο 59ο λεπτό λόγω επίθεσης που δέχθηκε ο διαιτητής από παράγοντα της φιλοξενούμενης ομάδας του Αιτωλικού.
Στο βίντεο -από πλάνα της τηλεόρασης Αχελώος- φαίνεται αρχικά ότι παίκτης που αντικρίζει την κόκκινη κάρτα κινείται απειλητικά προς τον διαιτητή, με όλο τον πάγκο να εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο.
Στη συνέχεια παράγοντας του Αιτωλικού επιτίθεται στον διαιτητή χτυπώντας τον με δύναμη στην πλάτη, ενώ καθώς η διαιτητική τριάδα κατευθύνεται στα αποδυτήρια δέχεται και πάλι απειλές και σπρωξιές.
Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις