Νέες δηλώσεις τη Δευτέρα από τον εκπρόσωπο τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκο Δημητρίου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μίλησε στον ΣΠΟΡ FM...

Για την μεγάλη νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ: «Σπουδαία νίκη. Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό αυτό το ματς, να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας κόντρα σε ένα αντίπαλο που έκανε το παιχνίδι ντέρμπι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε, ξεπεράσαμε ένα εμπόδιο, με τα άλλα αποτελέσματα μπορεί να είμαστε διπλά κερδισμένοι. Όμως υπάρχουν αρκετά παιχνίδια δεν πρέπει να επαναπαυτούμε. Οι διαφορές είναι ζήτημα κάποιων παιχνιδιών να διαλυθούν, όπως ήμασταν και εμείς από το -7. Στο χέρι μας να διατηρηθεί αυτή η κατάσταση είναι κάθε εβδομάδα. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, θέλουμε τη νίκη και μόνο. Έχουμε κάνει αυτό το σερί, καλύψαμε μεγάλες αποστάσεις, παίξαμε την μισή σεζόν, δεν λέει κάτι η βαθμολογική διαφορά, υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Εμείς συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο που ξεκινήσαμε την σεζόν. Τώρα που μιλάμε δεν δίνει κανένα προβάδισμα αυτή η διαφορά. Είναι πολλά τα παιχνίδια που μένουν. Εμείς είχαμε τέσσερις ομάδες από πάνω μας και καλύψαμε τις αποστάσεις. Με δύο αγωνιστικές μπορείς να βρεθείς από την 1η θέση στην 3η θέση. Τώρα είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα μας».

Αν έγινε πιο εύκολο το έργο της ΑΕΚ κόντρα στο ΑΠΟΕΛ γιατί σκόραρε νωρίς: «Η φάση στο φινάλε ήταν γέμισμα που δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την μπάλα για να τελειώσει το παιχνίδι, ευτυχώς το σουτ έφυγε έξω. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, δεχθήκαμε πίεση, αλλά χωρίς να μας δημιουργήσουν μεγάλες φάσεις. Εμείς είχαμε δύο μεγάλες φάσεις για δεύτερο γκολ. Το κομβικό σημείο ήταν το δοκάρι του Εφραίμ, έμεινε το 1-0 και μετά πετύχαμε δεύτερο τέρμα. Δεν τελείωσε το παιχνίδι εκεί, μείωσε το ΑΠΟΕΛ, όμως κρατήσαμε το 2-1 και είμαστε χαρούμενοι για αυτό».

Για τον Γιάκολιτς: «Ο προπονητής τον χρησιμοποίησε περισσότερο από ότι περίμενε. Για να τον φέρουμε ξέρουμε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά, είχε και συμμετοχή στο δεύτερο γκολ. Περιμένουμε να προσφέρει πολλά περισσότερα. Στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα περιμένουμε και τα άλλα παιδιά που φέραμε να μας βοηθήσουν».

Για τις δύο μεταγραφές τις τελευταίες που έγιναν: «Προχωρήσαμε σε επιπλέον κίνηση γιατί ο Αμπουμπακάρι «χάλασε» την μεταγραφή μόνος του, άλλαξε γνώμη και εμείς επιφυλασσόμαστε τα νόμιμα δικαιώματα μας. Ο Νίκολιτς και ο Γκρόμοβ είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ο προπονητής θα αποφασίσει για αυτούς».

Για το αν θα αποχωρήσει ο Ρομό για να εγραφεί ο Νίκολιτς: «Είναι ζήτημα ημερών, αύριο θα καταλήξουμε ποιος θα αποχωρήσει και που θα πάει ο παίκτης που θα φύγει».

Για τον Γκιούρτσο που έγινε αναγκαστική αλλαγή: «Ο Άνταμ έκανε μεγάλη προσπάθεια για να βοηθήσει την ομάδα, αυτό κατέστη δυνατό μέχρι το 40’. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις να δούμε το πρόβλημα του. Είναι αμφίβολη η απουσία του. Θα δούμε και την κατάσταση του Τρισκόφσκι και μαζί με τους δύο νεοαποκτηθέντες να πάμε με περισσότερες επιλογές στο ματς με την Καρμιώτισσα».

Για την συγκίνηση του Καραπατάκη μετά τη νίκη: «Κερδίζοντας ακόμη ένα ντέρμπι σημαίνει πολλά. Στο «ΑΕΚ Αρένα» έχουμε σχεδόν μόνο νίκες, είμαστε μία ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις και στην Ευρώπη. Η ομάδα πραγματοποιεί και εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος ζει έντονα τα παιχνίδια και η ικανοποίηση του είναι μεγάλη».

Για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια: «Έχουμε δώσει 12 παιχνίδια περισσότερα τα έξι εκ των οποίων εκτός έδρας. Ξεκινήσαμε πρώτοι, είναι τεράστιο κίνητρο η πρόκληση της Ευρώπης. Και στα δύο θέλουμε τη διάκριση και το πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Έγιναν και οι μεταγραφές για να αυξήσουμε τις επιλογές. Αυτό καλούμαστε να κάνουμε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Είναι βαρύ το πρόγραμμα, εμείς οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι και να είμαστε συνεπείς».

Ένα μήνυμα στον κόσμο: «Τελειώνοντας θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, ήρθε, στήριξε και με 12ο παίκτη τον κόσμο μπορούμε να νικήσουμε τον οποιοδήποτε. Τους περιμένουμε το Σάββατο στο Τσίρειο».

 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημητρίου: «Νίκη από ατόφιο χρυσάφι - Ήταν δωρεάν καρδιογράφημα το χθεσινό παιχνίδι»-ThemaSports
15/04 @ 13:27

Δημητρίου: «Νίκη από ατόφιο χρυσάφι - Ήταν δωρεάν καρδιογράφημα το χθεσινό παιχνίδι»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, την επομένη της δραματικής νίκης της ομάδας του επί του Άρη στο στάδιο «Αλφαμέγα».

Δημητρίου: «Να ενημερώσω πως είμαστε όλοι καλά, ήταν ένα δωρεάν τεστ αντοχών για όλους»!-ThemaSports
15/04 @ 11:35

Δημητρίου: «Να ενημερώσω πως είμαστε όλοι καλά, ήταν ένα δωρεάν τεστ αντοχών για όλους»!

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, την επομένη της τεράστιας εκτός έδρας νίκη επί του Άρη με... δραματικό μάλιστα τρόπο.

Παραμένει στην… κονίστρα το «ΑΕΚ Σκάλα Πρωτάθλημα»! -ThemaSports
15/04 @ 08:44

Παραμένει στην… κονίστρα το «ΑΕΚ Σκάλα Πρωτάθλημα»!

Οι λίγοι οπαδοί της ΑΕΚ που ήταν στο βόρειο πέταλο του «Άλφα Μέγα» μαζί με τους παίχτες που ήταν εκτός αποστολής, φώναξαν το σύνθημα «ΑΕΚ Σκάλα Πρωτάθλημα» μετά τη λήξη του αγώνα -θρίλερ με τον Άρη.

ΣΟΛ / ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
14/04 @ 23:17

ΣΟΛ / ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Χάρηκαν με την ψυχή τους τη νίκη επί του Άρη, στην ΑΕΚ.

ΦΑΝΗΚΕ / ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
14/04 @ 21:55

ΦΑΝΗΚΕ / ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η ΑΕΚ επικράτησε του Άρη με 0-1 και έμεινε στο -1 από την κορυφή.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ