Ο άτυχος 46χρονος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια αγώνα ερασιτεχνικής κατηγορίας
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ένας ποδοσφαιριστής 46 ετών από την Αργολίδα άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια αγώνα ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή στο γήπεδο του Δρεπάνου, κατά την διάρκεια του αγώνα Προίτος - Εθνικός Τολού, για τον 2ο Όμιλο της Α2 Κατηγορίας της ΕΠΣ Αργολίδας.
Ο άτυχος ποδοσφαιριστής του Προίτου υπέστη ανακοπή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ναυπλίου, που δεν εφημέρευε και άνοιξε για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον ασθενή.

Εκεί οι γιατροί έκαναν το ό,τι ήταν δυνατό για να τον σώσουν, αλλά δεν στάθηκε εφικτό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του argolikeseidhseis.gr, ο άνδρας ήταν επαγγελματίας στον χώρο των τουριστικών ειδών και διατηρούσε κατάστημα στο παλιό Ναύπλιο.
Πηγή: www.protothema.gr
Η Πάφος FC κοντράρεται απόψε (19:45) στο στάδιο «Αλφαμέγα» με την ισπανική Βιγιαρεάλ για την 4η αγωνιστική της League Phase του Champions League και το ThemaSports.com θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/11 @ 17:04
Τι δήλωσε ο Μάρκο Νίκολιτς στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με την Σάμροκ Ρόβερς.
05/11 @ 14:55
Ο Πανσερραϊκός έκανε γνωστό ότι κατέθεσε μήνυση στον Σουηδό άσο για τις καταγγελίες που έκανε.
05/11 @ 10:10
Συγκινητικές στιγμές στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 20χρονος οπαδός της ΑΕΚ, το βράδυ της Δευτέρας.
05/11 @ 09:15
Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης ήταν βαθιά στεναχωρημένος για το γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις με το οποίο ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με την Αϊντχόφεν.
04/11 @ 23:15
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα πριν από το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν, υψώνοντας κορεό με λιοντάρι και το μήνυμα «Unleash the beast».
04/11 @ 21:52
Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε συλλήψεις για τη δολοφονία 20χρονου φίλου της ΑΕΚ στη Χαλκίδα, με οπαδικά κίνητρα. Ένα άτομο συνελήφθη για αλλοίωση στοιχείων στον τόπο του εγκλήματος!
BEST OF THEMASPORTS