Η ΑΕΚ απάντησε στην ανακοίνωση του Άρη, ο οποίος διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του αγώνα στην OPAP Arena!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Απάντηση στην ανακοίνωση του Άρη έδωσε η ΑΕΚ!

Οι «κίτρινοι», θυμίζουμε, στέκονται στη φάση του 52ου λεπτού από την αναμέτρηση της OPAP Arena, όταν, μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Αθανασιάδης βγήκε και έδιωξε με τη γροθιά την μπάλα, αλλά βρήκε με το γόνατο στο κεφάλι τον Φαμπιάνο, που σωριάστηκε στο έδαφος.

Από την «Ένωση», λοιπόν, αναρωτιούνται καταρχήν «αν η ανακοίνωση του Άρη εκδόθηκε στη Βόρεια Ελλάδα ή… εδώ γύρω», ενώ σχολιάζουν και όσα είπε ο μέχρι πρόσφατα εν ενεργεία διαιτητής, Αριστομένης Κουτσιαύτης, ο οποίος, πλέον, είναι τηλεκριτικός διαιτησίας στο OPEN και υπογράμμισε πως κακώς δεν δόθηκε το πέναλτι.

«Είναι απορίας άξιο», λένε στην ΑΕΚ, «πώς ο συγκεκριμένος διαιτητής, με τέτοια ελλιπή γνώση των κανονισμών, σφύριζε σε παιχνίδια όλα αυτά τα χρόνια».

Επίσης, τονίζεται για την ανακοίνωση του Άρη: «Όσο και να ζορίζονται και να ψάχνουν να βρουν φάσεις, για να μιλήσουν για ίχνος εύνοιας στην ΑΕΚ, δεν θα τα καταφέρουν, γιατί υπάρχουν πάντα η πραγματικότητα και η εικόνα, που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο. Το μόνο, που έχει ενδιαφέρον και αναρωτιόμαστε, είναι αν η ανακοίνωση εκδόθηκε στην Βόρεια Ελλάδα ή εδώ γύρω».

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τεσσάρα στο… χαλαρό για τον Ολυμπιακό!-ThemaSports
28/04 @ 19:00

Τεσσάρα στο… χαλαρό για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός πέρασε άνετα το εμπόδιο της Λαμίας, της οποίας επικράτησε 4-1 για την 8η αγωνιστική των playoffs, λίγες μέρες πριν από τον πρώτο ημιτελικό με την Άστον Βίλα (2/5, 22:00). Τσικίνιο (24'), Ναβάρο (27'), Ποντένσε (52'), Αλεξανδρόπουλος (90+3') τα γκολ των ερυθρόλευκων, μείωσε ο Τόσιτς (64'). Ο Ολυμπιακός έκανε την δουλειά το απόγευμα της Κυριακής (28/4). Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 4-1 της Λαμίας για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και επέστρεψαν στις νίκες.

Σούπερλιγκ - ΑΕΚ: Τι χρειάζεται για να κατακτήσει το πρωτάθλημα απόψε - Ο συνδυασμός αποτελεσμάτων και οι ισοβαθμίες-ThemaSports
28/04 @ 14:23

Σούπερλιγκ - ΑΕΚ: Τι χρειάζεται για να κατακτήσει το πρωτάθλημα απόψε - Ο συνδυασμός αποτελεσμάτων και οι ισοβαθμίες

Η ΑΕΚ μπορεί να κατακτήσει από απόψε το βράδυ το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας και δεύτερο συνεχόμενο. Τι χρειάζεται γι' αυτό; Πηγή: SPORT24

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ξαναμπαίνουν στο κόλπο οι Θεσσαλονικείς ή το... σηκώνει η «Ένωση»; (Πιθανές ενδεκάδες)-ThemaSports
28/04 @ 08:06

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ξαναμπαίνουν στο κόλπο οι Θεσσαλονικείς ή το... σηκώνει η «Ένωση»; (Πιθανές ενδεκάδες)

Μεγάλος «τελικός» διεξάγεται την Κυριακή στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να καθορίσει την υπόθεση «τίτλος». Σέντρα στις 19:30.

Συγκινητικός Πετράκης, είπε δακρυσμένος μαντινάδα μετά την παραμονή του Παναιτωλικού!-ThemaSports
27/04 @ 23:58

Συγκινητικός Πετράκης, είπε δακρυσμένος μαντινάδα μετά την παραμονή του Παναιτωλικού!

Μαντινάδα είπε on camera ο συγκινημένος, Γιάννης Πετράκης, μετά την εξασφάλισης την παραμονής του Παναιτωλικού.

Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα 2-3: Την κέρδισε στο «σπίτι» της και την… πήρε μαζί του! -ThemaSports
27/04 @ 22:57

Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα 2-3: Την κέρδισε στο «σπίτι» της και την… πήρε μαζί του!

Σε μία αναμέτρηση για γερά νεύρα, η Κηφισιά γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα (27/04, 2-3), αποτέλεσμα που την «ρίχνει» οριστικά στην Super League 2. Δοκάρια και ακυρωμένα γκολ για την ομάδα του Κώστα Μπράτσου που στοίχισαν τελικά την παραμονή, μετά το γκολ-ταφόπλακα του Ροσέρο στις καθυστερήσεις.

Θέλει τον Ιωάννιδη, ακόμη και αν παραμείνει το «κανόνι» της!-ThemaSports
27/04 @ 13:44

Θέλει τον Ιωάννιδη, ακόμη και αν παραμείνει το «κανόνι» της!

Σύμφωνα με πορτογαλικό μέσο, η Σπόρτινγκ Λισαβώνας σκέφτεται πλέον να κινηθεί για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη ακόμη κι αν παραμείνει ο Βίκτορ Γιόκερες στην ομάδα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ