Η ΑΕΚ απάντησε στην ανακοίνωση του Άρη, ο οποίος διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του αγώνα στην OPAP Arena!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Απάντηση στην ανακοίνωση του Άρη έδωσε η ΑΕΚ!
Οι «κίτρινοι», θυμίζουμε, στέκονται στη φάση του 52ου λεπτού από την αναμέτρηση της OPAP Arena, όταν, μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Αθανασιάδης βγήκε και έδιωξε με τη γροθιά την μπάλα, αλλά βρήκε με το γόνατο στο κεφάλι τον Φαμπιάνο, που σωριάστηκε στο έδαφος.
Από την «Ένωση», λοιπόν, αναρωτιούνται καταρχήν «αν η ανακοίνωση του Άρη εκδόθηκε στη Βόρεια Ελλάδα ή… εδώ γύρω», ενώ σχολιάζουν και όσα είπε ο μέχρι πρόσφατα εν ενεργεία διαιτητής, Αριστομένης Κουτσιαύτης, ο οποίος, πλέον, είναι τηλεκριτικός διαιτησίας στο OPEN και υπογράμμισε πως κακώς δεν δόθηκε το πέναλτι.
«Είναι απορίας άξιο», λένε στην ΑΕΚ, «πώς ο συγκεκριμένος διαιτητής, με τέτοια ελλιπή γνώση των κανονισμών, σφύριζε σε παιχνίδια όλα αυτά τα χρόνια».
Επίσης, τονίζεται για την ανακοίνωση του Άρη: «Όσο και να ζορίζονται και να ψάχνουν να βρουν φάσεις, για να μιλήσουν για ίχνος εύνοιας στην ΑΕΚ, δεν θα τα καταφέρουν, γιατί υπάρχουν πάντα η πραγματικότητα και η εικόνα, που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο. Το μόνο, που έχει ενδιαφέρον και αναρωτιόμαστε, είναι αν η ανακοίνωση εκδόθηκε στην Βόρεια Ελλάδα ή εδώ γύρω».
sport-fm.gr
Η Ομόνοια θα ξεκινήσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι για τη σεζόν 2025-2026 από τον Β' προκριματικό του Conference League, έχοντας ως βασικό στόχο την πρόκριση στη League Phase της διοργάνωσης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/06 @ 09:50
Όλα δείχνουν ότι ο Κώστας Τσιμίκας θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ και μεταξύ των ομάδων που θα ήθελαν τον διεθνή αριστερό μπακ φέρεται να είναι και ο Ολυμπιακός.
30/05 @ 15:40
Ο Παναιτωλικός ετοιμάζεται να μπει σε μια ιστορική χρονιά, καθώς το 2026 θα συμπληρωθούν 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.
30/05 @ 15:30
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε δηλώσεις στο πλαίσιο μίας συνέντευξής του σε ρουμανικό μέσο, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να αποκαλύπτει πως, εν αντιθέσει με τον πατέρα του, Μιρτσέα, εκείνος δεν επιθυμεί να παραμείνει για πολλά χρόνια στους πάγκους.
30/05 @ 14:52
Ο Θόδωρος Καρυπίδης έθεσε ψηλά τον πήχη ενόψει της νέας σεζόν, μιλώντας με ειλικρίνεια για τα λάθη της προηγούμενης σεζόν, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τη διαιτησία που αντιμετώπισε ο Άρης.
29/05 @ 19:16
Η UEFA κατέληξε στα δέκα καλύτερα γκολ της σεζόν στο Conference League, με εκείνο του Φώτη Ιωαννίδη ενάντια στην Ντινάμο Μινσκ να είναι πρώτο.
28/05 @ 23:34
Η Tuttosport δημοσίευσε τη λίστα με τους 100 υποψηφίους για το βραβείο Golden Boy και σε αυτήν, εντοπίζουμε τρεις Έλληνες.
BEST OF THEMASPORTS