Aναγέννηση Γερμασόγειας και Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ θα αποτελέσουν το ζευγάρι του τελικού του κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών, αποκλείοντας στα ημιτελικά την Ανόρθωση και τον Κεραυνό αντίστοιχα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Αναγέννηση Γερμασόγειας, που θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο της αφού είχε στεφθεί κυπελλούχος την περσινή χρονιά, επικράτησε της Ανόρθωσης με 73-46 και εξασφάλισε πρώτη χρονικά το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Θυμίζουμε ότι στην προηγούμενη φάση η ομάδα της Γερμασόγειας είχε αποκλείσει την ΑΕΛ.
Από την άλλη, η Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ που έκανε ξεκίνημα στο θεσμό σε αυτή την φάση, νίκησε με 60-49 τον Κεραυνό, επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια στον τελικό της διοργάνωσης και θα επιχειρήσει για την κατάκτηση του τίτλου για πρώτη φορά μετά το 1994 όταν είχε πανηγυρίσει το δεύτερο της κύπελλο.
Αναγέννηση Γερμασόγειας-Ανόρθωση 73-46
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-8, 43-21, 63-31, 73-46
Aναγέννηση Γερμασόγειας (Ηρακλής Πιττάκας)
Τόρλακ 10 (1), Μιχάλκο 34 (3), Ν. Κοντού 3, Τσενακλίεβα 19 (1), Παυλίδου 3, Παναϊντέ, Μ. Σοφοκλέους, Ελευθεριάδου, Παπαδοπούλου 2, Λ. Σοφοκλέους 3 (1), Κ. Κοντού
Ανόρθωση (Δωρίνα Ιωαννίδου)
Πιτσιλλίδου 5, Ράτσα 7, Γεωργίου 6, Κωνσταντίνου 14, Εβδοκίμοβα 13, Νικολάου, Ν. Ευσταθίου, Χρυσοστόμου, Σιαμπουλλή, Πέτρου, Μ. Ευσταθίου 1
Κεραυνός-Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ 49-60
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 6-17, 20-29, 35-45, 49-60
Κεραυνός (Βλαντιμίρ Ζάριτς)
Β. Πουσιαπακέ 16 (3), Πάγκαλος 14 (2), Μερκούρη, Χαραλάμπους 4, Η. Πουσιαπακέ 2, Καντάρη, Πέτρου 4, Κουρσάρη, Χαριλάου
Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ (Σάββας Νικολάου)
Αθανασίου 9 (1), Νικηφόρου 6, Αγγ. Παπαγιάννη 2, Ιωάννου 13 (3), Φαγκέσκου 4, Σπυρίδου 5, Ελ. Τσολιά 7, Ειρ. Τσολιά 12, Μομτζιάν 2
Με αφορμή σημερινές τοποθετήσεις από πλευράς Απόλλωνα και δη από τον εκπρόσωπο τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου για θέματα διαιτησίας και ενόψει του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, προέκυψε αντίδραση από πλευράς γαλαζοκιτρίνων.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/09 @ 23:36
Δείτε το σχόλιο του Εβάν Φουρνιέ για τον Μόουζες Ράιτ.
16/09 @ 23:38
Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον Αλπερέν Σενγκούν.
16/09 @ 11:46
Η Μαράϊα, η σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμο, έγινε αποδέκτης απειλών από Τούρκο οπαδό μετά το EuroBasket 2025.
16/09 @ 11:53
Το beef Γιάννη Αντετοκούνμπο και Αλπερέν Σενγκούν φαίνεται ότι συνεχίζεται και εκτός Ευρώπης, με το NBA να μπαίνει στη διαμάχη.
16/09 @ 09:08
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πήρε το μικρόφωνο από τον Θοδωρή Φέρρη και… κέντησε με την επιλογή του τραγουδιού που αποφάσισε να πει με αλλαγμένους τους στίχους.
15/09 @ 09:58
Ο σπουδαίος Νίκος Γκάλης, συνεχάρη, μέσω ανάρτησης στα social media, την Εθνική ομάδα, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Eurobasket.
BEST OF THEMASPORTS