Η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

 Η επιτροπή διαχείρισης καλαθόσφαιρας του Σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού θέλει να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας, για την συγκλονιστική τους συμπαράσταση στον αγώνα του Σαββάτου εναντίον της ΑΕΛ και τη νίκη της ομάδας μας με 99-71. Την Τετάρτη ο Dynatron ΑΠΟΛΛΩΝ ταξιδεύει στην Πάφο για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΑΠΟΠ και ανανεώνει το ραντεβού μας για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα, την Δευτέρα 6/2 στις 19:00 με αντίπαλο την άκρως ανταγωνιστική Ανόρθωση. Με τον κόσμο στο πλάι του, ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ δεν φοβήθηκε ποτέ κανέναν! Σας περιμένουμε την Δευτέρα 6/2 στην ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ για ακόμη μία γαλανόλευκη βραδιά. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θετικό κλίμα για Σωφρόνη!-ThemaSports
04/05 @ 19:45

Θετικό κλίμα για Σωφρόνη!

Ο Νίκος Κίρζης θα αποφασίσει μετά το Πάσχα για το μέλλον του Ματσίν.

Στο τραπέζι (και) του Ντόνιο…-ThemaSports
04/05 @ 15:49

Στο τραπέζι (και) του Ντόνιο…

Αρκετά είναι τα θέματα που θα απασχολήσουν την διοίκηση του Απόλλωνα και θα «πέσουν» στο τραπέζι τις επόμενες εβδομάδες.

ΑΠΟΛΛΩΝ / ΚΕΡΔΟΣ-ThemaSports
04/05 @ 13:31

ΑΠΟΛΛΩΝ / ΚΕΡΔΟΣ

Αποτυχημένη η φετινή σεζόν για τον Απόλλωνα.

Ανοικτό του Κολ…-ThemaSports
04/05 @ 09:50

Ανοικτό του Κολ…

Ο Ίσρα Κολ διαθέτει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν με τον Απόλλωνα

Τσούγκρισμα αυγών και μετά ξεκαθάρισμα για Ματσίν… -ThemaSports
02/05 @ 13:08

Τσούγκρισμα αυγών και μετά ξεκαθάρισμα για Ματσίν…

Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης χθες είχε συνάντηση με τους Πάμπλο Ματσίν και Μάκη Παπαιωάννου. Έγινε ο απολογισμός της σεζόν (ο Ισπανός περί τα τέλη του 2023 έπιασε δουλειά στο Κολόσσι), οι δυο τεχνικοί υπεύθυνοι κατέθεσαν τις δικές τους απόψεις.

«Ξό-Πασχα» θα κοιτάξουν το «σίριαλ» Φοίβου Βάκη… -ThemaSports
02/05 @ 07:56

«Ξό-Πασχα» θα κοιτάξουν το «σίριαλ» Φοίβου Βάκη…

Το ΔΣ του σωματείου απέφυγε να πάρει θέση, για το αν πρέπει να συνεχίσει ο Φοίβος Βάκη, να εκπροσωπεί τον Απόλλωνα στην Ομοσπονδία. Όπως γράψαμε προχθές εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος Γιώργος Αθηνής, να συναντηθεί τόσο με τον ίδιο τον Βάκη, όσο και με τους προέδρους της εταιρίας Νίκος Κίρζη και της γυναικείας ομάδας Αντρέα Μαραγκό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ