Ο ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό, Γιόργκι Κβιλιτάια απώλεσε τεράστια ευκαιρία στο φινάλε, να γίνει ήρωας της αναμέτρησης με την ΑΕΚ. Αν ο Γεωργιανός άσος, σημάδευε σωστά, θα έμοιαζε με «διπλό» η ισοπαλία, λαμβάνοντας υπόψη το ότι η ομάδα είχε βρεθεί να χάνει με 2-0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανταποκρίθηκε ικανοποιητικά στις απαιτήσεις του ντέρμπι η ομάδα της Λευκωσίας, ο Μιλόγεβιτς δεν είχε παράπονο από την προσπάθεια των παιχτών, ωστόσο τους μένει πίκρα, για το ότι δεν κατάφεραν να διατηρήσουν την διαφορά στο πλην ένα, από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Εννοείται, ότι ο φετινός ΑΠΟΕΛ, δείχνει πιο ικανός, σε σχέση με πέρσι, για να επιστρέψει στις κατακτήσεις πρωταθλήματος μετά από 4 χρόνια. Είναι σε μειονεκτική θέση από την χθεσινή του αντίπαλο, όμως αν συνεχίζει να εκπέμπει τόσο δυνατό χαρακτήρα, θα βρει τον τρόπο να μειώσει την απόσταση.

Στα θετικά της βραδιάς, ήταν ότι ο Κωνσταντίνοφ, επιστρέφοντας από τραυματισμό, είχε καλά πατήματα στο τερέν του «ΑΕΚ Αρένα».

Ο νεοφερμένος Μοχάμεντ Μπεν, δεν είχε σούπερ απόδοση, αλλά έδειξε με κάποιες ενέργειες του, ότι μπορεί να κάμει την διαφορά. Και ο Μακέντα στο διάστημα που μπήκε αλλαγή, δεν πέρασε απαρατήρητος.

Θα ήταν… αχάριστοι οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που βρέθηκαν χθες στο γήπεδο της ΑΕΚ, αν δεν χειροκροτούσαν την συγκλονιστική προσπάθεια των παιχτών, ειδικά στα τελευταία 15 λεπτά που κυνήγησαν την ανατροπή. Παρά την φυσιολογική απογοήτευση τους, για την δεύτερη ήττα της ομάδας, μέσα στο 2023 (η πρώτη ήταν από την ΑΕΛ στην Λεμεσό).

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το αρνητικό για Μαρκίνιος! -ThemaSports
23/04 @ 21:40

Το αρνητικό για Μαρκίνιος!

Ο Μαρκίνιος πραγματοποιεί καλή χρονιά με τον ΑΠΟΕΛ και αποτελεί βασικό γρανάζι για τον Σα Πίντο.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: «Ο αυτοκράτορας θα επιστρέψει στον θρόνο του»-ThemaSports
22/04 @ 20:42

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: «Ο αυτοκράτορας θα επιστρέψει στον θρόνο του»

Ανάρτηση από τους οργανωμένους φίλους του ΑΠΟΕΛ μετά την νίκη των "γαλαζοκιτρίνων" επί του Άρη...

Φρόντισε να τον κάνει… να καταλάβει το λάθος του!-ThemaSports
22/04 @ 21:44

Φρόντισε να τον κάνει… να καταλάβει το λάθος του!

Ο Γκιόργκι Κβιλιτάια πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στον Άρη, με μόνο μελανό σημείο το χαμένο πέναλτι. Ευτυχώς για τον ίδιο δεν έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Αποφάσισε για Μαρκίνιος - Το ντέρμπι που χάνει ο Βραζιλιάνος!-ThemaSports
22/04 @ 12:55

Αποφάσισε για Μαρκίνιος - Το ντέρμπι που χάνει ο Βραζιλιάνος!

O Μαρκίνιος συμπλήρωσε κάρτες κόντρα στον Άρη και θα χρειαστεί να χάσει ένα παιχνίδι.

ΑΠΟΕΛ: Μετακομίζει το Orange Shop... -ThemaSports
22/04 @ 13:21

ΑΠΟΕΛ: Μετακομίζει το Orange Shop...

To ΑΠΟΕΛ ενημερώνει ότι το Orange Shop μετακομίζει σε νέα τοποθεσία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ