Η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος μέχρι σήμερα πήρε μία σημαντική νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του τίτλου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στην 8η αγωνιστική της περσινής σεζόν όλοι έλεγαν ότι οι Λαρνακείς ήταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, όμως στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο δείχνει ότι μπορεί να το πάρει... πολύ πιο μακριά.

Είμαστε στην 21η αγωνιστική η ομάδα του Όλτρα έχει παρουσιάσει ωραίο ποδόσφαιρο ανά μεγάλα διαστήματα σε πολλά παιχνίδια της και δικαίως κερδίζει εντυπώσεις, αγώνες και την θετική άποψη των ποδοσφαιρόφιλων για μια ομάδα που οικοδομήθηκε για μεγάλα πράγματα. Σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Σε ένα σημαντικό ραντεβού βροντοφώναξε παρούσα η ΑΕΚ που είναι στο +4 από τον ΑΠΟΕΛ και δείχνει ότι έχει όλα τα φόντα για την κατάκτηση του τίτλου.

Για τους Λαρνακείς η νίκη αυτή δεν είναι τίποτα περισσότερο από τους τρεις βαθμους, 15 αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν.

Η ΑΕΚ που αξιοποεί την έδρα της σε τεράστιο βαθμό (ο νόμος της Αρένα... ξαναμίλησε καθώς σε 11 ματς κόντρα στον ΑΠΟΕΛ οι Λαρνακείς μετρούν 7 νίκες, 2 ματς έληξαν ισόπαλα, ενώ οι γαλαζοκίτρινοι νίκησαν μόλις 2 φορές - στο φετινό πρωτάθλημα η ΑΕΚ εντός έδρας μετρά 1 ισοπαλία και 10 νίκες!), νίκησε όλους της τους αντιπάλους τουλάχιστον μία φορά και κάθε φορά αποδεικνύει ότι μπορεί να βρει λύσεις ακόμα και όταν δεν φτάσει σε ψηλά στάνταρ απόδοσης. Κόντρα στον ΑΠΟΕΛ δεν έβγαλε μάτια. Διάβασε σωστά το ματς, με την βοήθεια και του γρήγορου γκολ, είχε τις απαντήσεις όταν ανέβηκαν οι φιλοξενούμενοι και είχε την ποιότητα να πάρει ακόμα μία νίκη.

Κανένα ματς δεν κρίνεται ως εύκολο και στην ΑΕΚ καλούνται να κοιτάζουν κάθε ματς ως τελικό για να μπορέσουν στο τέλος αυτή τη φορά να πάνε στη βρύση και να πιουν... νέκταρ τίτλου.

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ:
22η αγωνιστική:Καρμιώτισσα-ΑΕΚ (04/02, 15:00)
23η αγωνιστική:ΑΕΚ-Ακρίτας (10/02, 18:00)
24η αγωνιστική:ΑΕΛ-ΑΕΚ
25η αγωνιστική:Απόλλωνας-ΑΕΚ
26η αγωνιστική:ΑΕΚ-ΕΝΠ

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΤΙΜΕΡΣ / ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ-ThemaSports
24/04 @ 17:00

ΝΤΙΜΕΡΣ / ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ

Ο Μαρκ Ντίμερς έδειξε πολύ καλά στοιχεία με την φανέλα της ΑΕΚ, την φετινή σεζόν.

Κερδίζει και πάει για το όνειρο!-ThemaSports
24/04 @ 15:00

Κερδίζει και πάει για το όνειρο!

Η ΑΕΚ δεν θέλει να πατήσει μπανανόφλουδα, έτσι ώστε να πάει έτοιμη στον τελικό...

Όλα όσα είδε η... άλλη κάμερα στο ΑΕΚ-Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
23/04 @ 20:00

Όλα όσα είδε η... άλλη κάμερα στο ΑΕΚ-Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Την παρακάμερα του ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια ανάρτησε η ΑΕΚ.

Ευχάριστα νέα για Λέδες ενόψει... ΑΠΟΕΛ!-ThemaSports
23/04 @ 14:37

Ευχάριστα νέα για Λέδες ενόψει... ΑΠΟΕΛ!

Ανακούφιση επικρατεί στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ για τον Γκουστάβο Λέδες, αφού το πρόβλημα που αντιμετώπισε (σ.σ. ενοχλήσεις στον προσαγωγό) πριν το ντέρμπι με την Ομόνοια, δεν είναι σοβαρό...

Με Μπεν Σιμόν δικαιούται να πιστεύει! -ThemaSports
22/04 @ 20:55

Με Μπεν Σιμόν δικαιούται να πιστεύει!

Άλλη μία εκπληκτική εμφάνιση από την ΑΕΚ, του Ραν Μπεν Σιμόν. Επικράτησε με 2-0 της Ομόνοιας και παρέμεινε στο κατόπι του ΑΠΟΕΛ.

ΑΕΚ: Ξεκίνησε η προπώληση για Ανόρθωση - ΜΟΝΟ σε φίλαθλους που...-ThemaSports
22/04 @ 12:05

ΑΕΚ: Ξεκίνησε η προπώληση για Ανόρθωση - ΜΟΝΟ σε φίλαθλους που...

Ενημέρωση από την ΑΕΚ, για τα εισιτήρια του αγώνα με την Ανόρθωση.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ