Να παραμείνει εκεί που είναι - Το πλάνο του Όλτρα για το ντέρμπι ΚΟΡΥΦΗΣ

Να παραμείνει εκεί που είναι - Το πλάνο του Όλτρα για το ντέρμπι ΚΟΡΥΦΗΣ

Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον ΑΠΟΕΛ στην ΑΡΕΝΑ (17:00) στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με στόχο τους τρεις βαθμούς και την παραμονή στην κορυφή.

Οι «κιτρινοπράσινοι» προέρχονται από δύο νίκες στο πρωτάθλημα απέναντι σε Ολυμπιακό (0-2) και Άρη (4-3), κάτι που τους γεμίζει όση ψυχολογία χρειάζονται.

Σίγουρα το ότι σε δύο αγώνες σημείωσαν 5 τέρματα υπέρ τους είναι σίγουρα ένα μπόνους. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα 3 γκολ που δέχθηκε η ομάδα από λάθη της άμυνας.

Το σημερινό παιχνίδι, είναι ντέρμπι κορυφής. Επομένως, τα λάθη και οι απροσεξίες απαγορεύονται.

Εκτός απόστολής βρίσκονται τα δύο αποκτήματα της ομάδας, Χρόμοφ και Αμπουμπακάρι αλλά και στον τραυματίσα Τρίσκο.

Η πιθανή ενδεκάδα:

Πίριτς, Μιλίτσεβιτς, Τόμοβιτς, Ροσάλες, Γκαρσία, Λέδες, Πονς, Γκιούρσκο, Φαράζ, Άλτμαν, Λόπες.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Β' Κατηγορία - 1η αγων. Β' φάσης: Συνέχεια με δύο ματς για τον Α' και τρία για τον Β' 'Ομιλο - (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ)

Β' Κατηγορία - 1η αγων. Β' φάσης: Συνέχεια με δύο ματς για τον Α' και τρία για τον Β' 'Ομιλο - (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ)

Με πέντε παιχνίδια, δύο για τον πρώτο και τρία για τον δεύτερο όμιλο, συνεχίζεται σήμερα (17/01) η 1η αγωνιστική της Β' φάσης του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας.