Ούτε ο Χάλαντ, ούτε ο Άλβαρες αλλά ο Άκε με πλασέ μέσα από την περιοχή ήταν αυτός που σκόραρε για τη Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Άρσεναλ και έδωσε τη νίκη-πρόκριση στην ομάδα του στους "16" του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ούτε ο Χάλαντ, ούτε ο Γκρίλις αλλά ούτε και ο Άλβαρες που πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ είχε τη λύση για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Άκε ήταν αυτός που με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 64' της αναμέτρησης των δύο ομάδων έδωσε τη νίκη-πρόκριση στην ομάδα του στους "16" του Κυπέλλου Αγγλίας.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό παρά το 1-0 με τις δύο ομάδες να έχουν φάσεις για περισσότερα τέρματα και τη μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω με τους δύο γκολκίπερ Τέρνερ και Ορτέγκα να είναι οι πρωταγωνιστές των δύο ομάδων στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.

Η Άρσεναλ είχε την πρώτη ουσιαστική στιγμή στο ματς όταν ο νεοαποκτηθείς Τροσάρ στο 21' έκανε το διαγώνιο σουτ με τον Ορτέγκα να αποκρούει εντυπωσιακά. Η Μάντσεστερ Σίτι απάντησε τέσσερα λεπτά αργότερα με το σουτ του Ντε Μπρόινε να φεύγει εκτός της εστίας του Τέρνερ.

 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Ορτέγκα, Λιούις (58' Γουόκερ), Στόουνς (45'+4' Λαπόρτ), Ακάντζι, Άκε, Ροντρίγκο, Ντε Μπρόινε (75' Μπερνάρντο Σίλβα), Γκιντογκάν, Μαχρέζ (58' Άλβαρες), Γκρίλις, Χάλαντ.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τέρνερ, Τομιγιάσου, Χόλντινγκ (46' Σαλιμπά), Γκάμπριελ, Τίρνεϊ (66' Ζιντσένκο), Τζάκα, Πάρτεϊ (46' Λοκόνγκα), Βιέιρα, Τροσάρ (66' Μαρτινέλι), Σακά (75' Έντεγκαρντ), Ενκέτια.

aek365.org

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν!-ThemaSports
19/04 @ 21:32

Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν!

Ραντεβού με τον Ολυμπιακό στον τελικό του Youth League έκλεισε η Μίλαν! Οι «ροσονέρι» έβγαλαν ψυχή, βρήκαν γκολ στις καθυστερήσεις και λύγισαν τελικά στα πέναλτι την Πόρτο με 4-3 (μετά το 2-2 της καν. διάρκειας) για να περάσουν στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στις 19:00 στη Νιόν με στόχο την ευρω-κούπα!

Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν!-ThemaSports
19/04 @ 18:44

Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν!

O Γάλλος θρύλος έχει αρκετές επιλογές για να επιστρέψει στους πάγκους.

Γκουαρδιόλα για Πάλμερ: «Ήθελε να φύγει, του είπα μείνε, τι μπορούσα να κάνω»-ThemaSports
19/04 @ 17:58

Γκουαρδιόλα για Πάλμερ: «Ήθελε να φύγει, του είπα μείνε, τι μπορούσα να κάνω»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε για τον Κόουλ Πάλμερ,στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ έβαλε στο στόχαστρο τον Γκνάμπρι!-ThemaSports
19/04 @ 17:15

Ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ έβαλε στο στόχαστρο τον Γκνάμπρι!

Η Τότεναμ παλεύει με την Άστον Βίλα για την τέταρτη θέση της Premier League και την εξασφάλιση εισιτηρίου για το Champions League της επόμενης περιόδου, όμως, ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει.

Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη! -ThemaSports
19/04 @ 16:54

Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη!

Θυμίζουμε πως η ρήτρα αποδέσμευσης του Γκιρασί είναι τοποθετημένη στα 17,5 εκατομμύρια ευρώ.

Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»-ThemaSports
19/04 @ 16:21

Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»

Η βρετανική εφημερίδα υποστηρίζει πως η Άρσεναλ έχει κεντράρει στα μεταγραφικά της σε δύο εξαιρετικές περιπτώσεις από την Premier League.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ