Η ενημέρωση.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Εννέα αθλητές και αθλήτριες που εντάσσονται στο Σχέδιο Προοπτικής του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, έλαβαν τις επιταγές τους σε μία σεμνή τελετή που έγινε στα γραφεία του Οργανισμού την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023.
Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο Αντιπρόεδρος Κωστάκης Κουκκουλλής και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ (Κάλλη Χατζηιωσήφ, Έλενα Παπακώστα, Ανδρόνικος Ανδρονίκου, Σωτήρης Αδάμου, Μιχάλης Ιωάννου, Ανδρέας Μυλωνάς, Χρίστος Νεοφύτου) υποδέχτηκαν τους μαθητές/μαθήτριες που δεν είχαν παραστεί στην εκδήλωση όπου είχε ανακοινωθεί ο νέος Σχεδιασμός του Οργανισμού, στις 29 Δεκεμβρίου 2022, με την επίδοση επιταγών σε 100 και πλέον αθλητές και αθλήτριες. Πρόκειται για Σχεδιασμό που αφορά σε αθλητές και αθλήτριες έως 19 ετών.\
«Στον ΚΟΑ αισθανόμαστε περήφανοι που έχουμε ξεκινήσει αυτό τον επιτυχημένο Σχεδιασμό Προοπτικής, ο οποίος δείχνει τον δρόμο που θα ακολουθήσετε. Αυτός ο Σχεδιασμός είναι αυτό ακριβώς που λέει το όνομά του, Σχεδιασμός Προοπτικής. Έχετε επιλεγεί από τις Ομοσπονδίες, γιατί είστε οι καλύτεροι στις ηλικίες σας. Είναι μία μικρή επιταγή που σκοπό έχει να σας δώσει μία ώθηση για τη συνέχεια», σημείωσε ο Ανδρέας Μιχαηλίδης.
«Ναυάγησε» η περίπτωση απόκτησης του Γεωργιανού επιθετικού, Γκιόργκι Γκαγκούα από την ΑΕΛ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/07 @ 09:15
Το πρώτο της μετάλλιο με το καλημέρα της διοργάνωσης πανηγύρισε η αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής στο 18ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Νέων που διεξάγεται στα Σκόπια.
22/07 @ 09:04
Με κεκτημένη ταχύτητα από τη Νορβηγία και το χρυσό στους Πανευρωπαϊκούς κάτω των 23, ο Ιωσήφ Κεσίδης, ρίχνεται την Τρίτη (22/07, 17:15) στη μάχη της σφυροβολίας στους Παγκόσμιους Πανεπιστημιακούς Αγώνες Rhine-Ruhr 2025 έχοντας ως ξεκάθαρο στόχο να ξεπεράσει ξανά τον εαυτό του και γιατί όχι να μην φθάσει προς το βάθρο!
22/07 @ 08:52
Δείτε το αγωνιστικό πρόγραμμα της Τρίτης 22/07 για τους αθλητές και αθλήτριες της Κυπριακής αποστολής.
21/07 @ 13:57
Στην κορυφαία ίσως εμφάνιση στην ιστορία της, η Εθνική Γυναικών συνέτριψε την πρωταθλήτρια κόσμου, ΗΠΑ, με το απίθανο 14-10 και επέστρεψε στον τελικό του Παγκοσμίου μετά το 2011!
21/07 @ 13:35
Με μια συγκλονιστική εμφάνιση στον πρωινό προκριματικό της σκυταλοδρομίας 4x100μ μικτή ελεύθερο, η κυπριακή ομάδα κολύμβησης που αποτελείτε από τους Νικόλα Αντωνίου, Νικόλα Κώστα, Κάλια Αντωνίου και Άννα Χατζηλοΐζου κατέρριψε το παγκύπριο ρεκόρ με χρόνο 3:31.30 και προκρίθηκε στον τελικό των Παγκόσμιων Πανεπιστημιακών Αγώνων που διεξάγονται στο Βερολίνο, έχοντας τον 4ο καλύτερο χρόνο ανάμεσα σε όλες τις συμμετοχές.
21/07 @ 12:49
Η Βόρεια Μακεδονία υποδέχθηκε τους αθλητές με μουσική και μηνύματα ενότητας
BEST OF THEMASPORTS