Ανδρέας Χρίστου

Η ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα έφερε ξανά στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν φέτος την Ομόνοια, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Από τη μια η πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα δεν είναι αυτή που θέλει ο κόσμος της Ομόνοιας και παρά τις συνεχόμενες νίκες των προηγούμενων εβδομάδων, ήρθε η ήττα από τη Σαλαμίνα να τους υπενθυμίσει ξανά ότι φέτος το τριφύλλι δύσκολα θα... ανθίσει.

Στο μεταγραφικό κομμάτι πέρα από την απόκτηση του Σράντι, που ακόμη δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, παρατηρείται στασιμότητα κάτι που και πάλι δημιουργεί μουρμούρα από τον κόσμο ενώ εδώ και ένα μήνα γίνεται λόγος για πρόσληψη τεχνικού διευθυντή όμως τεχνικός διευθυντής δεν έρχεται.

Από την άλλη είναι και η διοικητική αβεβαιότητα που παρατηρείται εδώ και αρκετό καιρό και κυρίως μετά τη δήλωση Παπασταύρου ότι επιθυμεί να επαναδιαπραγματευτεί τους όρους της συμφωνίας της εταιρείας με το σωματείο... Μάλιστα μια τοποθέτηση του μέσα στα Χριστούγεννα, ότι θα κάνει ότι επιτρέπει και προβλέπει η υφιστάμενη συμφωνία, ερμηνεύτηκε από πολλούς Ομονοιάτες ποικιλοτρόπως.

Όπως και να έχει, ο Παπασταύρου αναμένεται να αφιχθεί στην Κύπρο εντός ημερών και να ξεκαθαρίσουν αρκετά θέματα με πρώτο και κύριο αυτό του σωματείου. Από αυτό θα εξαρτηθούν πολλά καθώς ο κόσμος της Ομόνοιας περιμένει να μάθει λεπτομέρειες καθώς έχει διχαστεί και απογοητευτεί από τα όσα βλέπει αλλά και δεν βλέπει...

Με λίγα λόγια είναι στο χέρι του Παπασταύρου και του σωματείου να βρουν μια λύση ή ακόμη και αν δεν βρουν να αποδείξουν στον κόσμο του τριφυλλιού ότι υπάρχει πλάνο και όραμα για τα επόμενα χρόνια. Ήδη αρκετοί Ομονοιάτες εκφράζουν την απογοήτευση τους μένοντας μακριά από το γήπεδο αφού ούτε στο γήπεδο βλέπουν αυτά που θέλουν αλλά ούτε και έξω από αυτό.

Ανδρέας Χρίστου

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Καλό κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» και το πειραχτήρι… Αλιούμ!  -ThemaSports
24/04 @ 19:10

ΒΙΝΤΕΟ: Καλό κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» και το πειραχτήρι… Αλιούμ!

Η Ομόνοια ανέβασε βίντεο από την σημερινή προπόνηση, όπου φαίνεται πως το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα.

Ομόνοια Κ15: Πάει Θεσσαλονίκη για το διεθνές τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»-ThemaSports
24/04 @ 15:34

Ομόνοια Κ15: Πάει Θεσσαλονίκη για το διεθνές τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

Απάντηση Ομόνοιας για το αίτημα της Πάφου: «Δεν επικοινώνησε μαζί μας, η θέση μας παραμένει ίδια»-ThemaSports
24/04 @ 12:19

Απάντηση Ομόνοιας για το αίτημα της Πάφου: «Δεν επικοινώνησε μαζί μας, η θέση μας παραμένει ίδια»

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, ανέφερε την επίσημη θέση της Λευκωσιάτικης ομάδας για το αίτημα της Πάφος FC για αλλαγή έδρας στον τελικό του κυπέλλου.

Δημητρίου: «Καθοριστικό το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ - Ο δρόμος για εμάς είναι ξεκάθαρος»-ThemaSports
24/04 @ 11:45

Δημητρίου: «Καθοριστικό το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ - Ο δρόμος για εμάς είναι ξεκάθαρος»

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας δημοσίευσε κείμενο με τις σημερινές ραδιοφωνικές δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας, Ανδρέα Δημητρίου.

Οπαδική αλληλεγγύη από Ομονοιάτες - Εισφορά και συγκινητική ανάρτηση για «Παπαδόπουλος»-ThemaSports
24/04 @ 10:37

Οπαδική αλληλεγγύη από Ομονοιάτες - Εισφορά και συγκινητική ανάρτηση για «Παπαδόπουλος»

Δύο αδέρφια Ομονοιάτες έκαναν εισφορά στον λογαριασμό για το χρέος για το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ανέβασαν το πιο κάτω συγκινητικό μήνυμα στα social media:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ