Ευρώπη και... 1η αγωνιστική: Ανοικτό το σενάριο για αναβολές αγώνων στην Cyprus League - Τι λέει η προκήρυξη
Απόλυτα υπαρκτό και πολύ πιθανό το σενάριο για αναβολές αγώνων στην 1η αγωνιστική του Κυπριακού πρωταθλήματος λόγω των... Ευρωπαίων μας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά οι ποινές:
*Καταγγελία κατά της ΑΕΛ Λεμεσού:
(ε) για σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας κατά την διάρκεια του ημιχρόνου στην κερκίδα που δημιούργησαν αναταραχή στην κερκίδα και/ή είχαν επίδραση και/ή προκάλεσαν ζημιές και/ή απείλησαν να προκαλέσουν ζημιά σε άτομα εντός του γηπέδου και τα οποία προκάλεσαν την άμεση παρέμβαση της αστυνομικής δύναμης (διαπληκτίζονταν με τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας και έσπαζαν καθίσματα και τα έριχναν προς το μέρος των οπαδών της αντίπαλης ομάδας) γεγονός που είχε διάρκεια περίπου 9 λεπτά, κατά παράβαση των άρθρων 4(κβ), 5 και 10.2(η) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π
Απόφαση: Ποινή απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων για ένα αγώνα και πρόστιμο.
*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού:
(ε) για σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας κατά την διάρκεια του ημιχρόνου στην κερκίδα που δημιούργησαν αναταραχή στην κερκίδα και/ή είχαν επίδραση και/ή προκάλεσαν ζημιές και/ή απείλησαν να προκαλέσουν ζημιά σε άτομα εντός του γηπέδου και τα οποία προκάλεσαν την άμεση παρέμβαση της αστυνομικής δύναμης (διαπληκτίζονταν με τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας και έσπαζαν καθίσματα και τα έριχναν προς το μέρος τον οπαδών της αντίπαλης ομάδας και περαιτέρω έριξαν προς αυτούς κροτίδες και φωτοβολίδα καθώς επίσης έριχναν καθίσματα και ποτήρια με νερό προς το μέρος της αστυνομίας) γεγονός που είχε διάρκεια περίπου 9 λεπτά, κατά παράβαση των άρθρων 4(κβ), 5 και 10.2(η) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Ποινή απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων για ένα αγώνα και πρόστιμο.