Θλίψη για τον χαμό του Πέπη

Θλίψη για τον χαμό του Πέπη

Θλίψη στην Νέα Σαλαμίνα για τον χαμό του παλαίμαχου της τερματοφύλακα, Θεμιστοκλή Στυλιανού Θεμιστοκλέους, αλλιώς ως Πέπη.

 

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στους οικείους του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Σωματείου μας Θεμιστοκλής Στυλιανού Θεμιστοκλέους, γνωστός ως Πέπης, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών.

Ο Πέπης φόρεσε τη στολή του τερματοφύλακα της ομάδας μας τη δεκαετία 1960-70 και εκτός των άλλων, ήταν έντονα αναμεμειγμένος με τα κοινά της Αμμοχώστου και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Η κηδεία του Πέπη θα τελεστεί αύριο στις 14:00 στην εκκλησία του Τιμίου Σταυρού στα Πάνω Πολεμίδια και αντιπροσωπεία του ΔΣ θα παραστεί για τιμήσει τον Πέπη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Παναγίδης: «Δημιουργούνται σκιές χωρίς οποιοδήποτε στοιχείο, πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα»

Παναγίδης: «Δημιουργούνται σκιές χωρίς οποιοδήποτε στοιχείο, πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Καρμιώτισσας, Άριστος Παναγίδης, ο οποίος μετέφερε τις απορίες, αλλά και τις αντιδράσεις της ομάδας του για τη χθεσινή ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας.

BEST OF THEMASPORTS