Θλίψη για τον χαμό του Πέπη

Θλίψη για τον χαμό του Πέπη

Θλίψη στην Νέα Σαλαμίνα για τον χαμό του παλαίμαχου της τερματοφύλακα, Θεμιστοκλή Στυλιανού Θεμιστοκλέους, αλλιώς ως Πέπη.

 

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στους οικείους του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Σωματείου μας Θεμιστοκλής Στυλιανού Θεμιστοκλέους, γνωστός ως Πέπης, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών.

Ο Πέπης φόρεσε τη στολή του τερματοφύλακα της ομάδας μας τη δεκαετία 1960-70 και εκτός των άλλων, ήταν έντονα αναμεμειγμένος με τα κοινά της Αμμοχώστου και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Η κηδεία του Πέπη θα τελεστεί αύριο στις 14:00 στην εκκλησία του Τιμίου Σταυρού στα Πάνω Πολεμίδια και αντιπροσωπεία του ΔΣ θα παραστεί για τιμήσει τον Πέπη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Σίνερ: «Είδα τη μητέρα μου να φεύγει δύο φορές από την εξέδρα...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σίνερ: «Είδα τη μητέρα μου να φεύγει δύο φορές από την εξέδρα...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά την τελετή απονομής, ο Γιάνικ Σίνερ, αναφέρθηκε στον τελικό, αλλά και στην οικογένειά του, ενώ μίλησε και για τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, τον οποίο συνεχάρη τόσο για την πορεία του, όσο και για την κατάκτηση του Roland Garros.

BEST OF THEMASPORTS