Θλίψη για τον χαμό του Πέπη

Θλίψη για τον χαμό του Πέπη

Θλίψη στην Νέα Σαλαμίνα για τον χαμό του παλαίμαχου της τερματοφύλακα, Θεμιστοκλή Στυλιανού Θεμιστοκλέους, αλλιώς ως Πέπη.

 

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στους οικείους του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Σωματείου μας Θεμιστοκλής Στυλιανού Θεμιστοκλέους, γνωστός ως Πέπης, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών.

Ο Πέπης φόρεσε τη στολή του τερματοφύλακα της ομάδας μας τη δεκαετία 1960-70 και εκτός των άλλων, ήταν έντονα αναμεμειγμένος με τα κοινά της Αμμοχώστου και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Η κηδεία του Πέπη θα τελεστεί αύριο στις 14:00 στην εκκλησία του Τιμίου Σταυρού στα Πάνω Πολεμίδια και αντιπροσωπεία του ΔΣ θα παραστεί για τιμήσει τον Πέπη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Καθάρισε» το ματς με... τρία τέρματα μέχρι το 24' η Ισπανία απέναντι στη Σαουδική Αραβία του Δώνη! Δείτε τα γκολ (ΒΙΝΤΕΟ)

«Καθάρισε» το ματς με... τρία τέρματα μέχρι το 24' η Ισπανία απέναντι στη Σαουδική Αραβία του Δώνη! Δείτε τα γκολ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον 10ο λεπτό του αγώνα ανάμεσα στην Ισπανία και τη Σαουδική Αραβία, ο Λαμίν Γιαμάλ βρήκε την μπάλα με το δεξί και δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει σε κενή εστία. Ωραία ασίστ από τον Ογιαρθάμπαλ, με τους «φούριας ρόχας» να πετυχαίνουν ακόμα δύο τέρματα μέχρι το 24ο λεπτό και να «καθαρίζουν» ουσιαστικά την υπόθεση νίκη!

BEST OF THEMASPORTS