Σοκαριστική είναι η περιγραφή όσων κατήγγειλε ότι βίωσε από τον Ντάνι Άλβες η γυναίκα που τον κατήγγειλε για σεξουαλική επίθεση.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Βραζιλιάνος αμυντικός βρίσκεται στη φυλακή από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, καθώς κλήθηκε να καταθέσει για όσα έγιναν την 30η Δεκεμβρίου σε κλαμπ της Βαρκελώνης, έπεσε σε αντιφάσεις και κρίθηκε ότι θα πρέπει να κρατηθεί καθώς ήταν ύποπτος φυγής.
Καθώς περνούν οι μέρες, βγαίνουν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες πως αφορούν το περιστατικό με μια 23χρονη να τον καταγγέλει για σεξουαλική επίθεση.
Ρεπορτάζ στην Ισπανία αποκαλύπτουν λεπτομέρειες από την κατάθεση της νεαρής γυναίκας και τον εφιάλτη που έζησε στις τουαλέτες του νυχτερινού κέντρου.
«Μου είπε να τον ακολουθήσω, αλλά δεν ήξερα τι βρισκόταν πίσω από εκείνη την πόρτα. Δεν είχα καταλάβει ότι θα πηγαίναμε στις τουαλέτες, φαντάστηκα ότι θα ήταν κάποιο μέρος μόνο για VIP. Προσπάθησα να αντισταθώ, αλλά ήταν πολύ πιο δυνατός από εμένα» είπε η κοπέλα.
«Μπήκε πρώτος, ακολούθησα, έκλεισε την πόρτα και τότε του είπα αμέσως ότι ήθελα να φύγω. Μου είπε ότι αυτό δεν ήταν δυνατόν και μετά μου έλεγε συνέχεια να του πω ότι ήμουν το πουτ@@@@ι του. Του έλεγα ότι ήθελα να φύγω, αλλά επέμενε. Μου έπιασε το κεφάλι, μου το έσπρωχνε χαμηλά και μου ζητούσε να του κάνω στοματικό έρωτα» συμπλήρωσε η γυναίκα λέγοντας ότι η ίδια επέμενε να λέει στον Άλβες ότι δεν θέλει να συνεχίσει και να την αφήσει να φύγει.
Ο ποδοσφαιριστής εξοργισμένος φέρεται να την χτύπησε για να σταματήσει να αντιστέκεται...
Πηγή: www.sdna.gr
Η εταιρεία IC Markets EU εξέδωσε δελτίο Τύπου για το «πράσινο φως» που άναψε η Γενική Συνέλευση της ΑΕΛ,
για τη συμμετοχή του Αυστραλού δισεκατομμυριούχου, Άντριου Μπουντζίνσκι (Andrew Budzinski), στο μετοχικό κεφάλαιο της νέας εταιρείας της Λεμεσιανής ομάδας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/07 @ 19:24
Επισημοποιήθηκε ο αποκλεισμός της Μπρέσια από τις επαγγελματικές κατηγορίες στην Ιταλία, με τον ιστορικό σύλλογο να αναγκάζεται να παίξει ερασιτεχνικά για πρώτη φορά στην ιστορία του.
03/07 @ 18:32
Νέος προπονητικός σταθμός για τον πρώην τεχνικό της Ομόνοιας, Γιανίκ Φερέρα.
03/07 @ 18:03
Εκατοντάδες φίλοι της Λίβερπουλ έχουν ήδη τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου Ντιόγκο Ζότα, αφήνοντας λουλούδια, κασκόλ, φανέλες και πολλά άλλα αντικείμενα έξω από το Άνφιλντ.
03/07 @ 17:55
Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον Ντιόγκο Ζότα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο και σε ηλικία μόλις 28 ετών.
03/07 @ 17:10
Ο ίδιος ο Μέσι έχει πει πολλές φορές ότι ο Ροναλντίνιο ήταν ο πρώτος που τον στήριξε.
03/07 @ 16:31
Το ποδοσφαιρικό σπίτι του Πορτογάλου επιθετικού θρηνεί τη «σοκαριστική» απώλεια, με όλο το «Άνφιλντ» να έχει δακρύζει και τη σημαία της Λίβερπουλ να κυματίζει μεσίστρια στην μνήμη του Ντιόγο Ζότα.
BEST OF THEMASPORTS