Αλ Τάμαρι: Βέλγος δημοσιογράφος αποκαλύπτει το ποσό που δίνει ο Παναθηναϊκός στη Λέουβεν

Αλ Τάμαρι: Βέλγος δημοσιογράφος αποκαλύπτει το ποσό που δίνει ο Παναθηναϊκός στη Λέουβεν

Σύμφωνα με Βέλγο δημοσιογράφο ο Παναθηναϊκός προσφέρει 1 εκ. ευρώ για να αποκτήσει τον Αλ Τάμαρι απ’ την Λέουβεν, τη στιγμή που η Κασίμπασα ενδιαφέρεται «ζεστά» για τον Ιορδανό.

Ο Παναθηναϊκός έχει ψηλά στη λίστα του τον Μούσα Αλ Τάμαρι για την ενίσχυση στα εξτρέμ. Ο Ιορδανός ανήκει στην Βέλγικη Λέουβεν και έχει προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον από πολλούς συλλόγους. Μεταξύ αυτών και οι Πράσινοι.

Σύμφωνα με τον Βέλγο δημοσιογράφο, Σάσα Ταβολιέρι, η ελληνική ομάδα έχει κάνει πρόταση 1 εκ. ευρώ στην Λέουβεν και φαντάζει μια ισχυρή προοπτική για τον 25χρονο άσο. Χαρακτηριστικά η ανάρτηση του ρεπόρτερ απ' τη Λιέγη αναφέρει:

«Τα πράγματα προχωρούν για τον Μούσα Αλ Τάμαρι. Με το τέλος του συμβολαίου του να πλησιάζει η Λέουβεν έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις για τον Ιορδανό επιθετικό. Συμπεριλαμβανομένης και της Κασίμπασα απ’ την Τουρκία.

Ο Παναθηναϊκός που έχει προσφέρει 1 εκ. ευρώ, είναι η πιο ισχυρή περίπτωση. Το θέμα συνεχίζεται…».

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ζητά επιπλέον 510 εκ. ευρώ από την Μπαρτσελόνα το «Καμπ Νου»

Ζητά επιπλέον 510 εκ. ευρώ από την Μπαρτσελόνα το «Καμπ Νου»

Η Μπαρτσελόνα ζητά νέα χρηματοδότηση συνολικού ύψους 510 εκατ. ευρώ, την ώρα που το μέλλον των οικονομικών της εξακολουθεί να συνδέεται άμεσα με την ολοκλήρωση του Καμπ Νου.