Champions League: Τα ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ των 9 αγώνων της Τρίτης (04/11)
Εννιά παιχνίδια περιλάμβανε το... πρώτο πιάτο της 4ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League, το οποίο «σερβιρίστηκε» το βράδυ της Τρίτης 4 Νοεμβρίου.



Ακολουθήστε μας στο Google news
Πρώτο χρονικά θα γίνει το παιχνίδι στο Κοινοτικό Αγίου Δομετίου με τον Πανελλήνιο Λευκωσίας να υποδέχεται τον ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς το μεσημέρι του Σαββάτου (21/01, 14:00). Στους έξι βαθμούς είναι ο Πανελλήνιος, χωρίς βαθμούς συνεχίζει η ομάδα των Αγ. Τριμιθιάς.
Την επόμενη ημέρα (22/01), στις 18:30, τα CyView Λατσιά παίζουν στο γήπεδο του Παρνασσού απέναντι στον ΑΟ Αραδίππου και θέλουν τη νίκη ώστε να μην χάσουν άλλο έδαφος και να ελπίζουν στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος να πλησιάσουν την Ε.Ν. Αθηένου.
Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας απέχει έξι βαθμούς από τα CyView Λατσιά, έχοντας αγώνα περισσότερο. Για το φινάλε του δεύτερου γύρου έχει ρεπό. Θυμίζουμε ότι το συγκρότημα της Αθηένου διατηρεί το αήττητό του σε οκτώ αγώνες και έβαλε γερές βάσεις για κατάκτηση του φετινού τίτλου.
Πρόγραμμα - 10η Αγωνιστική
Πανελλήνιος Λευκωσίας-ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς (21/01, 14:OO)
CyView Λατσιά-ΑΟ Αραδίππου (22/01, 18:30)
Ρεπό: Ε.Ν. Αθηένου
Βαθμολογία (Σε 7 αγώνες)
Ε.Ν. Αθηένου 16 *
CyView Λατσιά 10
Πανελλήνιος 6
ΑΟ Αραδίππου 4
ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς 0
*Σε 8 αγώνες
B’ κατηγορία
Στο μεταξύ, επανήλθαν στη δράση και οι ομάδες της β’ κατηγορίας. Ήδη έχουν παιχθεί οι δύο πρώτοι αγώνες για την 10η αγωνιστική. Ο Πανελλήνιος έφθασε τους 13 βαθμούς επικρατώντας εκτός έδρας με 29-20 του ΑΟ Ανθούπολης, ενώ στους εννέα βαθμούς έφθασε ο Απόλλων Αγίου Παύλου μετά το διπλό με 39-28 επί των Ατρόμητων Αγ. Τριμιθιάς. Την Κυριακή (22/01, 11:30) ο εκ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας Μαυρομάττης Αγ. Παύλου παίζει με την ουραγό της βαθμολογίας, CyView Λατσιά. Σημειώνεται ότι το Ομόνοια Αγ. Βαρβάρας-ΑΟ Αραδίππου έχει αναβληθεί και θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.
Εξ αναβολής αγώνα
Το Σάββατο (21/01, 16:30) στο Κοινοτικό Αγίου Δομετίου θα παιχθεί το ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς-Προοδευτικός. Πρόκειται για εξ αναβολής παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών. Με την αναμέτρηση αυτή θα ολοκληρωθούν τις εκκρεμότητες που αφορούσαν την πρώτη φάση της διοργάνωσης. Θυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες, ενόψει της δεύτερης φάσης, βρίσκονται στο δεύτερο γκρουπ με 11 και οκτώ βαθμούς αντίστοιχα και θα παλέψουν για την πρωτιά του ομίλου, με το ΘΟΪ Αυγόρου και την ΕΝΑΒ να είναι οι ομάδες που θα κυνηγήσουν την παραμονή.