Αρχή με το δεξί για την ΑΕΛ του Τραμετσάνι!
Θετικά ξεκίνησε την σεζόν η ΑΕΛ καθώς με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φεριέρ κέρδισε 2-0 τον Ολυμπιακό Λευκωσίας
Ακολουθήστε μας στο Google news
COPA DEL REY-ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 2-3
Γήπεδο: Estadio de la Cerámica
Με τη βοήθεια της διαιτησίας η Ρεάλ πέτυχε την ανατροπή-πρόκριση απέναντι στη Βιγιαρεάλ επικρατώντας 3-2 στο Θεράμικα. Οι γηπέδουχοι φωνάζουν δίκαια θα δύο φάσεις όπου διαιτητές και VAR δεν είδαν παράβαση.
Στο 3ο μόλις λεπτό ο Καπού με φοβερό σουτ από δεξιά άνοιξε το σκορ για τη Βιγιαρεάλ ενώ στο 9’ μετά από σέντρα του Μεντί από αριστερά, ο Βαλβέρδε έχασε μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Στο 17’ ο Πινο αστόχησε από κοντά ενώ στο 22’ το σουτ του Μπαένα πέρασε έξω. Στο 25’ ο Φόιθ έκοψε σωτήρια τον Ροδρίγο ενώ στο 31’ ο Νατσο πρόλαβε τον Τσουκβουέζε και στο 34’ ο Μεντί από ιδανικό σημείο, πλάσαρε πάνω στον Γιόργκενσεν. Στο 36’ ο Τόρες έσωσε στη γραμμή μετά από σουτ του Ροδρίγο και στο 41’ ο Χεράρδ Μορένο πέρασε έξυπνα στον Τσουκβουέζε που από κοντά πλάσαρε για το 0-2. Στο 45+2’ ο Κουρτουά είπε όχι σε σουτ του Αλμπέρτο Μορένο και από το κόρνερ ο Τόρες πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε.
Στο 54’ μετά από φοβερή κάθετη του Κρόος, ο Ροδρίγο έχασε το κοντρόλ σε ιδανικό σημείο αλλά στο 56’ ο Καπού έκανε λάθος,, ο Θεμπάγιος έβγαλε όμορφα στον Βινίσιους κι εκείνος πλάσαρε από το πέναλτι για το 2-1.
Στο 63’ ο Γιόργκενσεν και το δοκάρι, έσωσαν τη Βιγιαρεάλ μετά από νέα προσπάθεια του Βινίσιους, ενώ στο 68’ ο κίπερ της Βιγιαρεάλ είπε όχι και σε εκτέλεση φάουλ του Ασένσιο. Ωστόσο στο επόμενο λεπτό ο Θεμπάγιος σέντραρε από αριστερά, ο Μπενζεμά πήρε την κεφαλιά, ο Γιόργκενσεν έσωσε αλλά ο Μιλιτάο από κοντά πλάσαρε για το 2-2.
Στο 75ο λεπτό το σουτ του Καμαβινγκά πέρασε ελάχιστα άουτ. Τελικά στο 86ο λεπτό ο Ασένσιο έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Θεμπάγιος πλάσαρε από το πέναλτι για το 2-3.
Στο 90+1’ το σουτ του Μοράλες έφυγε έξω μετά και από κόντρα στον Ρίντιγκερ.
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Γιόργκενσεν, Αλμπέρτο Μορένο, Τόρες, Αλμπιόλ (46’ Κουένκα), Φόιθ (51’ Μεντί), Καπού, Μπαένα, Παρέχο, Τσουκβουέζε, Πίνο (67’ Μοράλες), Χεράρδ Μορένο
ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Μεντί, Ρίντιγκερ, Μιλιτάο, Νάτσο, Καμαβινγκά, Κρόος (55’ Ασένσιο), Βαλβέρδε, Ροδρίγο (55’ Ασένσιο), Βινίσιους, Μπενζεμά
aek365.org