Στο πάνελ ο προπονητής, Χοσέ Λουίς Όλτρα, καθώς και ο εκπρόσωπος τύπου, Κυριάκος Δημητρίου.
Οι τοποθετήσεις του κόουτς:
Αρχική τοποθέτηση: «Αύριο έχουμε ακόμα ένα σημαντικό και πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που στα τελευταία 8 παιχνίδια έχει ανέβει στη βαθμολογία. Δέχτηκε μόνο 7 γκολ. πολύ καλή αμυντικά και αυτό αποδεικνύεται με τις ισοπαλίες που πήρε με Πάφο, Άρη, Ανόρθωση. Καλή ομάδα στις στατικές φάσεις. Πρέπει να παρουσιαστούμε στον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη».
Ποια τα αγωνιστικά νέα: «Έχουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές εκτός. Ο Μάμας εκτός λόγω κόκκινης, ο Άνχελ είναι εκτός λόγω καρτών, ο Κύπρος είναι εκτός με τραυματισμό στο γόνατο. Ο Ράφα είναι αμφίβολος είχε χτύπημα στην προπόνηση, θα κάνει εξετάσεις και θα δούμε. Ο Ιβάν είναι εκτός, γιατί δεν είναι έτοιμος, είναι πολύ σημαντικός για εμάς και για τον κόσμο για αυτό και θα είναι στον πάγκο, για ενθάρρυνση. Οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι καλά σε γενικές γραμμές».
Στο Μακάρειο με Ολυμπιακό και έχει κίνητρα: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, παίζουν σε άλλο στάδιο αλλά εμείς θα εστιάσουμε στο παιχνίδι μας. Δεν θέλω δικαιολογίες, ούτε για το γήπεδο, ούτε για το χορτάρι ούτε για διαιτητές. Αγωνίζονται και στέκονται πολύ καλά, είναι σκληρή ομάδα. Οι ομάδες που είναι νικητές όμως δεν ψάχνουν δικαιολογίες».
Τι πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ για να πάρει τη νίκη: «Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να μην επιτρέψουμε στατικές φάσες και αντεπιθέσεις. Να κρατήσουμε μπάλα και να παίξουμε, να είμαστε ο εαυτός μας. Είναι πολύ καλή στιγμή για εμάς αύριο να πάρουμε τη νίκη».
Ποιο το μυστικό της επιτυχίας και της σταθερότητας: «Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό και αν υπήρχε δεν θα το έλεγα. Είναι οι καρποί της δουλειάς που κάνουμε όλοι».
Πώς διαχειρίζεται τους ποδοσφαιριστές με την αναμενόμενα ψηλή πίεση: «Στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχει πίεση για νίκη. Τα πάντα είναι γύρω από τη νίκη και θέλεις να κερδίζεις. Την ίδια πίεση έχουμε και τότε που ήμασταν 7 βαθμούς πίσω. Το σημαντικό είναι να ξεχάσεις αυτά που δεν μπορείς να ελέγξεις, το σημαντικό είναι να εστιάζεις σε αυτά που μπορείς να ελέγξεις. Να κάνεις λίγα λάθη, να παίξεις ποδόσφαιρο, να είμαστε ανταγωνιστικοί. Το γρασίδι, ο καιρός και όλα αυτά δεν μπορείς να τα ελέγξεις».
Για τον κόσμο: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έρθουν και να μας υποστηρίξουν, τους χρειαζόμαστε μαζί μας«.
Μετά τη μεταγραφή Γιάκολις, ακόμη πόσες κινήσεις ενίσχυσης θα γίνουν, ποιες θέσεις θα αφορούν;.«Αυτά είναι για τον Τσάβι όχι για μένα, είμαι συγκεντρωμένος στο αυριανό παιχνίδι, με όλο τον σεβασμό αυτό είναι που έχουμε τώρα στο μυαλό μας».
Καλησπέρα σας... Η πρωτοπόρος Πάφος FC αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα (17:00) στο «Στέλιος Κυριακίδης» την Ομόνοια 29Μ, για την 21η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan και το ThemaSports.com σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο «ΑΕΚ Αρένα» ανάμεσα στην ΑΕΚ και την ΑΕΛ για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο ποδοσφαιριστής της Λαρνακιώτικης ομάδας, Πέρε Πονς.
Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής της ΑΕΚ, Χένινγκ Μπεργκ, για το αποψινό (19:00) ματς στο «ΑΕΚ Αρένα» με αντίπαλο την ΑΕΛ, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας: