«Η ΑΕΖ Ζακακίου ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Χατζηβασίλη από την Καρμιώτισσα όπου αγωνιζόταν τα τελευταία 3 χρόνια . Ο Γιάννης ο οποίος τη περσινή χρονιά στέφθηκε πρωταθλητής ,ψηφίστηκε ως ο mvp του πρωταθλήματος και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ, αγωνίστηκε στο παρελθόν εκτος από Δόξα , Εθνικο και Άρη και σε Ανόρθωσις , Απολλων , Ομόνοια Ευχόμαστε στο ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία με την ομάδα μας !».
Ο Μιχάλης Κολιάς υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΕΖ Ζακακίου.
Τέθηκε στις επιλογές του Νικόλα Μαρτίδη, ο οποίος επέστρεψε μετά από μερικά χρόνια στην ομάδα των Δυτικών προαστείων της Λεμεσού.
Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (15/12) , εις μνήμην του πρώην προέδρου της ΑΕΖ Στέλιου Χρίστου, με αφορμή τη συμπλήρωση τριών χρόνων από την απώλειά του.