Πρώην παράγοντας ΑΠΟΕΛ έβγαλε το... καπέλο στον ρεφ Μαρτσίνιακ!

Πρώην παράγοντας ΑΠΟΕΛ έβγαλε το... καπέλο στον ρεφ Μαρτσίνιακ!

Σχόλιο για τον Πολωνό διεθνή διαιτητή, Σιμόν Μαρτσίνιακ, που έκανε καταπληκτική διαιτησία στον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Άρης, έκανε ο πρώην παράγοντας των "γαλαζοκιτρίνων", Βάσσος Ηλιάδης.

Αναλυτικά:

«Με πόση άνεση και χωρίς ένα λάθος, έβγαλε ένα παιχνίδι πάνω-κάτω με 6 γκολ ο κ. Μαρτσίνιακ, απλός και χαμογελαστός!!! Ας τον δούν και οι δικοί μας διαιτητές να παραδειγματιστούν από την απλότητα του!!!».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έντονη η σκόνη στην ατμόσφαιρα:  Πότε να περιμένουμε βροχές; Η θερμοκρασία και το «καιρικό μενού» το Σαββατοκύριακο – Δείτε αναλυτικά

Έντονη η σκόνη στην ατμόσφαιρα: Πότε να περιμένουμε βροχές; Η θερμοκρασία και το «καιρικό μενού» το Σαββατοκύριακο – Δείτε αναλυτικά

Χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται μέχρι την Κυριακή σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας κατά διαστήματα θα είναι αυξημένες.