«Η Δόξα θα είναι εκεί, για πολλά χρόνια - Ο πρόεδρος φταίει και προσπαθεί...»

«Η Δόξα θα είναι εκεί, για πολλά χρόνια - Ο πρόεδρος φταίει και προσπαθεί...»

Ο πρόεδρος της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για τη συγκομιδή και την παραμονή: «Είμαστε γεννημένοι για τα δύσκολα, είμαι αισιόδοξος. Αυτή η ομάδα είχε εκτός οκτώ παίκτες, πήραμε καλές μονάδες. Η ομάδα της Δόξας θα τα καταφέρει, με την Πάφο FC είναι μέσα όλοι οι νέοι παίκτες».

Για την εμφάνιση με Νέα Σαλαμίνα: «Τα συγχαρητήρια προς τον τερματοφύλακα της Νέας Σαλαμίνας, ήταν εξαιρετικός. Τη τύχη μας θα την αλλάξουμε εμείς, μαζί με τον προπονητή».

Για τον Σαντίκ: «Δεν βάζει τέρμα, δεν είχαμε επιθετικούς για να τον πλαισιώνουν, η αδυναμία μας θα γίνει η δύναμη μας. Ο Ασάντε είναι εξαιρετικός, όπως και ο Τρούγιτς».

Για Πάφο FC: «Παιχνίδι αρκετά δύσκολο, γιατί όχι να μην πάρουμε το διπλό, κάνοντας την έκπληξη της αγωνιστικής που έρχεται; Οι αποστάσεις είναι μικρές και αλλάζουν εύκολα. Δεν μου αρέσει να κάνω υπολογισμούς, θα πάρουμε βαθμούς από κει που κανείς δεν το περιμένει».

Το τελευταίο μήνυμα: «Δεν υπάρχει πιο άτυχη ομάδα από τη Δόξα, δεν θα μας γυρίζει πάντα η τύχη την πλάτη».

Ποιος φταίει για την πορεία; «Ο Πρόεδρος φταίει και προσπαθεί να διορθώσει την ομάδα. Η Δόξα θα είναι εκεί, για αρκετά χρόνια ακόμα».

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Υπάρχει πρωτάθλημα στο οποίο εννέα ομάδες ξεκινούν με αφαίρεση βαθμών - Ποιος ο λόγος

Υπάρχει πρωτάθλημα στο οποίο εννέα ομάδες ξεκινούν με αφαίρεση βαθμών - Ποιος ο λόγος

Ποιο είναι το πρωτάθλημα το οποίο αρχίζει με κάμποσες ομάδες αρχίζουν με αφαίρεση βαθμών;