«Σφραγίζει» την πρόκριση στην Τσεχία ο Ολυμπιακός

«Σφραγίζει» την πρόκριση στην Τσεχία ο Ολυμπιακός

Τα δύο σετ που θα του δώσουν την πρόκριση στα προημιτελικά του CEV Cup βόλεϊ γυναικών ψάχνει στην Τσεχία κόντρα στην Μπρνο ο Ολυμπιακός την Τετάρτη στις 18.00.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 σετ την Μπρνο στου Ρέντη στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους «16» του CEV Cup βόλεϊ γυναικών και χρειάζεται στη χειρότερη ήττα με 3-2 σετ στην Τσεχία στη ρεβάνς της Τετάρτης για να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

«Πρέπει να επαναλάβουμε τη νίκη του πρώτου αγώνα. Θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Είμαστε έτοιμοι, σε ένα διαφορετικό ματς από αυτό που έγινε στην έδρα μας, πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με αυτό το μαχητικό πνεύμα», τόνισε ο Λορέντσο Μιτσέλι.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Άιντραχτ σημαίνει… ροντέο!

Άιντραχτ σημαίνει… ροντέο!

«Αίμα και άμμος» έγινε ένα ακόμα ματς της Άιντραχτ! Αν και δέχθηκε τρίτη σερί φορά από τρία γκολ, η ομάδα της Φρανκφούρτης απέσπασε σε «νεκρό» χρόνο το 3-3 από τη Βέρντερ.