Αποκλεισμός σοκ για τη Νάπολι που έχασε με 5-4 στα πέναλτι (2-2) από την Κρεμονέζε κι έμεινε εκτός Coppa Italia από νωρίς.

Ακολουθήστε μας στο Google news

COPPA ITALIA-ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»

Νάπολι-Κρεμονέζε: 2-2 (4-5 πεν.)

(Ζέσους 33’, Σιμεόνε 36’-Πικέλ 18’, Αφενά Γκιάν 87’)

 

«Βόμβα» στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, όπου η Νάπολι έχασε με 5-4 στα πέναλτι από την Κρεμονέζε κι έμεινε εκτός Κυπέλλου. Ισόπαλο 2-2 έληξε το 90λεπτο όπως και η παράταση.

Η Κρεμονέζε αιφνιδίασε τη Νάπολι καθώς στο 18ο λεπτό ο Οκερέκε έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Πικέλ με προβολή στο πίσω δοκάρι έγραψε το 0-1. Στο 30ο λεπτό η Κρεμονέζε έφυγε στην κόντρα αλλά το σουτ του Κουαλιάτα σταμάτησε στον Ζέσους, ενώ στο 33’ ήρθε το 1-1 για τη Νάπολι.

Ο Καρνεζέκι έσωσε μετά από σουτ του Εντομπελέ, ο Σιμεόνε σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι στην επαναφορά και ο Ζέσους νέα προσπάθεια (κεφαλιά) ισοφάρισε για τους «παρτενοπέι». Και πριν προλάβει να συνέλθει η Κρεμονέζε, στο 36’ ο Τζέρμπιν σέντραρε από αριστερά και ο Σιμεόνε με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Στο 50’ ο Εντομπελέ σέρβιρε στον Ραζπαντόρι που αστόχησε με σουτ από το ύψος της περιοχής ενώ στη συνέχεια η Νάπολι έδειχνε να ελέγχει το ματς. Κι όμως στο 87ο λεπτό ο  Τζανιμάκια σέντραρε από δεξιά και ο Αφενά Γκιάν με όμορφη κεφαλιά έγραψε το 2-2 κι έστειλε το ματς στην παράταση.

Εκεί στο 100’ αποβλήθηκε ο Σερνίκολα κι έτσι η Κρεμονέζε συνέχισε για ένα 20λεπτο με δέκα παίκτες. Στο 103’ ο Καρνεζέκι έσωσε μετά από κεφαλιά του Οσιμέν και στην επαναφορά ο Σιμεόνε σημάδεψε το δοκάρι ενώ στο 114’ ο Καρνεζέκι είπε όχι σ σουτ του Πολιτάνο και ο Σιμεόνε αστόχησε και πάλι στην εξέλιξη της φάσης.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό το σουτ του Ανγκισά έφυγε μόλις έξω ενώ στο 120’ μετά από σέντρα του Μπερεζίνσκι ο Οσιμέν πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε.

Το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι όπου οι Πολιτάνο, Βάσκες, Σιμεόνε, Μπουοναϊούτο, Ζιελίνσκι και Τσαντζού ήταν εύστοχοι. Ωστόσο ο Λομπότκα αστόχησε και ο Βαλέρι έκανε το 3-4. O Οσιμέν έκανε το 4-4 και ο Αφενά Γκιάν έκανε το τελικό 4-5 κι έστειλε την Κρεμονέζε στην επόμενη φάση.

aek365.org

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έριξε 5άρα στην Γουέστ Χαμ και «χτυπάει» 6άδα Τσέλσι! -ThemaSports
05/05 @ 18:25

Έριξε 5άρα στην Γουέστ Χαμ και «χτυπάει» 6άδα Τσέλσι!

Με τον Πάλμερ να σκοράρει ξανά, η Τσέλσι διέλυσε με 5-0 την Γουέστ Χαμ στο Stamdord Bridge και μπορεί στο φινάλε της σεζόν να βρεθεί ακόμα και στην 6άδα.

ΒΙΝΤΕΟ: Βρήκε δίχτυα ο Πίττας κόντρα στην Νόρσεπινγκ!-ThemaSports
05/05 @ 18:17

ΒΙΝΤΕΟ: Βρήκε δίχτυα ο Πίττας κόντρα στην Νόρσεπινγκ!

Βρήκε δίχτυα για 3η φορά στην φετινή σεζόν, ο Ιωάννης Πίττας.

Έχασε και από την Μπράιτον και έρχεται «πληγωμένη» στο Φάληρο η Άστον Βίλα!-ThemaSports
05/05 @ 18:08

Έχασε και από την Μπράιτον και έρχεται «πληγωμένη» στο Φάληρο η Άστον Βίλα!

Πληγωμένη έρχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τον δεύτερο ημιτελικό του Europa Conference League η Άστον Βίλα!

Συναγερμός στη Βίλα ενόψει Ολυμπιακού: Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρότζερς!-ThemaSports
05/05 @ 16:42

Συναγερμός στη Βίλα ενόψει Ολυμπιακού: Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρότζερς!

Συναγερμός στην Άστον Βίλα ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Πέμπτη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ο Ουνάι Έμερι είδε να του εμφανίζεται ακόμη ένα πρόβλημα, αφού ο Ρότζερς αποχώρησε μόλις στο 25ο λεπτό με τραυματισμό.

Όρθια στη Σαρδηνία η Λέτσε και… κλείνει το μάτι στην παραμονή!-ThemaSports
05/05 @ 16:40

Όρθια στη Σαρδηνία η Λέτσε και… κλείνει το μάτι στην παραμονή!

Κλείνει το μάτι στην παραμονή η Λέτσε!

Επέστρεψε στην κορυφή: Ξανά πρωταθλήτρια μετά από 6 χρόνια η PSV στην Ολλανδία-ThemaSports
05/05 @ 16:21

Επέστρεψε στην κορυφή: Ξανά πρωταθλήτρια μετά από 6 χρόνια η PSV στην Ολλανδία

H PSV Αϊντχόφεν εξασφάλισε σήμερα (5/5) τον 25ο τίτλο του ολλανδικού πρωταθλήματος με τη νίκη 4-2 επί της Σπάρτα Ρότερνταμ στο «Philips Stadion», δίνοντας τέλος σε μια εξαετή αναμονή για το τρόπαιο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ