Δείτε τα... απίστευτα και καλύτερα βίντεο της εβδομάδας που έγιναν viral! Γκολάρες, γκάφες και όχι μόνο...

Ακολουθήστε μας στο Google news

ΟΛΑ τα viral videos ΕΔΩ!

Το είδαμε κι αυτό στο ΑΕΛ-ΑΠΟΛΛΩΝ: Ο Σαχάρ απήυδησε με τους οπαδούς που έριχναν αντικείμενα στο κόρνερ, όμως την τελευταία φορά... κεράστηκε!Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Σπάνιο σκηνικό με ΠΕΝΑΛΤΙ: Τερματοφύλακας vs τερματοφύλακα στο Ζακάκι - Στο β΄ ημίχρονο κι ενώ ο ΑΣΙΛ ήταν μπροστά στο σκορ με 0-1, η ομάδα της Ερήμης κέρδισε πέναλτι. Ο τερματοφύλακας του Κούρη, Γιάννης Πιερή ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Στυλιανός Κωνσταντίνου τον... ψάρεψε και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του ΑΣΙΛ που "απέδρασε" με το διπλό. Δείτε την εκτέλεση πέναλτι ΕΔΩ.

 Η στιγμή που έπεσαν τα φώτα στο Δασάκι

 

Του ξέσκισε κυριολεκτικά την φανέλα!

Μαγικά... Μιραλάς

 

 

Όταν ο Τζα Μοράντ... απογειώνεται, oφείλεις να κάνεις την προσευχή σου!

To blooper της αγωνιστικής - αν όχι- της χρονιάς στην Premier League ανήκει στον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς ο οποίος σκόραρε με πέναλτι κόντρα στην Νιούκαστλ με το γκολ να ακυρώνεται καθώς έκανε διπλή επαφή!

Ποιος δεν έχει χρησιμοποιήσει τον τοίχο για να ντριμπλάρει σε ντέρμπι με το διπλανό τμήμα στο σχολείο... Γκολ με... τοίχο από πιτσιρικά!

Το video που «κάρφωσε» τον Πικέ ότι πήγαινε στο σπίτι την ερωμένη του πριν χωρίσει με τη Σακίρα! Ένα πλάνο διαδικτυακής συνέντευξης (στο οποίο εισέβαλε άθελά της η «πέτρα του σκανδάλου») φέρεται η αιτία που ανακάλυψε η Σακίρα το… θράσος του Ζεράρ Πικέ.

Ο άλλοτε τερματοφύλακας της Εθνικής Eλλάδας και του ΠΑΟΚ Παναγιώτης Γλύκος πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση για είδη αλιείας, διαφημίζει νήμα για ψάρεμα!.

Μέσι: Κατέρριψε τη βαρύτητα, ασύλληπτο κοντρόλ στο ζέσταμα της Παρί

Τη μεγάλη του αγάπη για τον Ερυθρό Αστέρα εξέφρασε με τον πιο ενδεικτικό τρόπο ο Σάσα Ομπράντοβιτς πριν το τζάμπολ κόντρα στη Μονακό.

Ο Γκιμπς-Γουάιτ πανηγύρισε την πρόκριση της Νότιγχαμ Φόρεστ κόντρα στην παλιά του ομάδα, τη Γουλβς, και τα... άκουσε από τους οπαδούς των «λύκων»!

Ο Γκάρεθ Μπέιλ με ένα εξαιρετικό βίντεο με μερικά από τα highlights της σπουδαίας καριέρας του ευχαρίστησε το ποδόσφαιρο για τις αναμνήσεις που του προσέφερε.

Ονομάζεται Μαρκ Άντονι Κλοκ, γεννημένος στην Ολλανδία, διεθνής με την Ινδονησία και παίρνει με το καλημέρα του 2023 το βραβείο για το «θέατρο» της χρονιάς.

Είχε κέφια μετά την «πεντάρα» ο Λουτσιάνο Σπαλέτι! Εξάλλου, ο Ιταλός προπονητής είδε τη Νάπολι να σκορπά στους... πέντε ανέμους (5-1) τη Γιουβέντους στο μεταξύ τους ντέρμπι κορυφής, με την ομάδα του να πηγαίνει στο +10. Μετά το τελευταίο σφύριγμα, λοιπόν, ο Σπαλέτι σχεδόν... κυνήγησε τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προκειμένου να του δώσει το χέρι, το οποίο πρότασσε χαρακτηριστικά!

Ο Μερτ Γκιουνόφ έκανε το blooper της σεζόν στην Τουρκία.

Καψόνι στον παιχταρά της PSV: Τον έβαλαν να καθαρίζει παπούτσια «για να μείνει προσγειωμένος»! Έναν παλιομοδίτικο τρόπο (που εύλογα προκάλεσε και επικριτικά σχόλια) επέλεξαν οι παίκτες της Αϊντχόφεν για να μην… πάρουν αέρα τα μυαλά του wonderkid, Τσάβι Σίμονς.

Τρομερή γκέλα και αυτογκόλ του Γιορίς στο λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα σε Τότεναμ και Άρσεναλ.

Ένα απίστευτο buzzer-beater τρίποντο πίσω από το κέντρο σημειώθηκε στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας, με την μπάλα να χτυπάει στο ταμπλό και να διαγράφει απίθανη πορεία, πριν καταλήξει στο καλάθι!

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είχε την ευκαιρία να διασκεδάσει την ώρα του αγώνα με την ΜΖΤ Σκοπίων για την Aba Liga και μάλιστα να... πανηγυρίσει την εύστοχη προσπάθειά του στο bottle flip challenge.

Ο Μίκελ Αρτέτα πετούσε στα «σύννεφα» μετά τη νίκη επί της Τότεναμ και δεν ήθελε τίποτα να χαλάσει τη βραδιά, τρέχοντας να... μαζέψει τον Γκράνιτ Τζάκα που ήταν έτοιμος να ορμήξει στους οπαδούς των Σπερς.

 Απίστευτο κι όμως αληθινό: Παίκτρια σε High School ευστόχησε σε ζευγάρι βολών, σουτάροντας με διαφορετικό χέρι!

Το Περιστέρι πέρασε από την έδρα του ΠΑΟΚ και ο Βασίλης Σπανούλης γνώρισε μια τεράστια αποθέωση από τους παίκτες του μέσα στα αποδυτήρια, πριν «ορμήσει» και πανηγυρίσει αγκαλιά μαζί τους!

 Ο Τσαλίκης έφτιαχνε «βρώμικο» έξω από το Καραϊσκάκη: «Δεν παχαίνει, ομορφαίνει»

Στην Αλγερία αυτές τις μέρες διεξάγεται το Κύπελλο Εθνών Αφρικής με παίκτες που παίζουν στα εγχώρια πρωταθλήματα. Το Μαρόκο δεν ταξίδεψε στην γειτονική χώρα, λόγω (επειδή) διακοπής διπλωματικών σχέσεων. Έτσι το Σουδάν κατέβηκε μόνο του στο γήπεδο ωστόσοτο πρωτόκολλο τηρήθηκε ευλαβικά, με τους διαητητές και τον αρχηγό της ομάδας να βγαίνουν μέχρι κι αναμνηστικές φωτογραφίες πριν την σέντρα(που δεν έγινε)

Για κανένα λόγο, όλο αυτό...

Τάγκαρε έναν φίλο σου που θα το έχανε με αυτόν τον τρόπο...

Γκολ για την Χαλ στο 98 και τρέλα στην κερκίδα

Γήπεδο στο NCAA που νομίζεις ότι έχει χαλάσει η οθόνη σου...

Οπαδός της Άρσεναλ μέσα στο γήπεδο της Τότεναμ

Δευτέρα στη δουλειά

Δύο λεπτά ατόφιου ποδοσφαίρου στη Non-League...Δείτε Πρέμιερ εσείς...

Street Football

H FcRedbridge από την Αγγλία ισχυρίζεται ότι το γήπεδο της δεν θα μπορέσει να φιλοξενήσει τον προγραμματισμένο για το Σάββατο αγώνα. Νομίζουμε ότι είναι λίγο υπερβολικοί

Γκολάρα στην Premier League της Γκάνας...

Δύσκολα τα πράγματα στη Βραζιλία...

Τρελή γκολάρα στη Βραζιλία...

Ο οργανίστας των Knicks

Ταγκ τους φίλους σας που είναι μάστορες στις εκτελέσεις.

Στον αγώνα ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ -ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (0-3), μπήκε αυτό.

Τα έχουν δυσκολέψει πολύ τα κόρνερ στη Γουατεμάλα.

 

 

Για να μην χάνετε VIRAL VIDEOS επισκεφτείτε την σελιδα VIRAL SPORTS

Τα καλύτερα ΒΙΝΤΕΟ της εβδομάδας - ΓΚΟΛΑΡΕΣ, γκάφες και απίστευτα... VIRAL σκηνικά! (24)

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα 12 γκολ και οι καλύτερες φάσεις στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
24/04 @ 20:41

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα 12 γκολ και οι καλύτερες φάσεις στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Καρμιώτισσα και Οθέλλος συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο... 6-6 (Κοβάσεβιτς 3', Κατσαντώνης 53' πεν.. 90'+3' πεν., 90'+6', Ντούμπια 61', Ματθαίου 81'/Σλάβικ 8', 43', Σούτο25', Πιχ 38', 48', Ναρντίνι 66') την Καρμιώτισσα για την 11η αγωνιστική των πλέι άουτ στο «Στέλιος Κυριακίδης».

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα έξι γκολ και οι καλύτερες φάσεις στο Εθνικός-Απόλλωνας (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
23/04 @ 19:17

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα έξι γκολ και οι καλύτερες φάσεις στο Εθνικός-Απόλλωνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από την αναμέτρηση ανάμεσα σε Εθνικό Άχνας και Απόλλωνα με τις δυο ομάδες να μένουν στην ισοπαλία 3-3

Το πανόραμα της 37ης αγωνιστικής (Β΄ γκρουπ)-ThemaSports
24/04 @ 20:58

Το πανόραμα της 37ης αγωνιστικής (Β΄ γκρουπ)

Το πανόραμα της 37ης αγωνιστικής (11η πλέι άουτ).

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα 2 γκολ και οι καλύτερες φάσεις στο ΑΕΚ-Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
21/04 @ 21:05

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα 2 γκολ και οι καλύτερες φάσεις στο ΑΕΚ-Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τις καλύτερες φάσεις από το ντέρμπι που έγινε στην Αρένα ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ομόνοια.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Το γκολ και οι καλύτερες φάσεις από το Δόξα-Νέα Σαλαμίνα (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
19/04 @ 21:10

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Το γκολ και οι καλύτερες φάσεις από το Δόξα-Νέα Σαλαμίνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε μέσα από το κανάλι της Cytavision πως η Δόξα επικράτησε 1-0 της Νέα Σαλαμίνας στο πλαίσιο της 10ης στροφής του Β’ ομίλου.

Το πανόραμα της 34ης αγωνιστικής (Α΄ γκρουπ)-ThemaSports
21/04 @ 21:44

Το πανόραμα της 34ης αγωνιστικής (Α΄ γκρουπ)

Το πανόραμα της 34ης αγωνιστικής (8η πλέι οφ).

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ