Δείτε τα... απίστευτα και καλύτερα βίντεο της εβδομάδας που έγιναν viral! Γκολάρες, γκάφες και όχι μόνο...

Ακολουθήστε μας στο Google news

ΟΛΑ τα viral videos ΕΔΩ!

Απίστευτο βίντεο ενός τρομερού... σωσία του Λουίς Σουάρες με τη φανέλα της Γκρέμιο σε ένα κυλικείο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Επική γκάφα Ρονάλντο! Μπέρδεψε τη Σαουδική Αραβία με την Νότια Αφρική

Χαμός στην Τουρκία: Διαιτητής VAR λάμβανε μηνύματα μέσω WhatsApp την ώρα που ελεγχόταν μια φάση; Όπως αναμενόταν, αυτό έχει προκαλέσει έναν χαμό στη γειτονική χώρα, καθώς οι διαιτητές που παρακολουθούν τους αγώνες στην αίθουσα του VAR απαγορεύεται να έχουν επικοινωνία με τον οποιονδήποτε εκτός αυτού του δωματίου.Ο ήχος ακούγεται λίγο μετά τη συμπλήρωση ενός λεπτού στο ηχητικό...

O Ιμπραΐμοβιτς «κλέβει» τη παράσταση και στο νέο τρέιλερ του «Αστερίξ και Οβελίξ» Ινδία: Ο Διαμαντάκος σέρβιρε και ο Γιάννου σκόραρε με τακουνάκι για τους Κεράλα Μπλάστερς! Οι Διαμαντάκος και Γιάννου βρέθηκαν σε τρομερή βραδιά και οδήγησαν σε άνετη νίκη την ομάδα τους πετυχαίνοντας από ένα τέρμα και δίνοντας και από μία ασίστ ο καθένας.

Η απόλυτη ευστοχία: Ο Μυθικός τελικός στα βελάκια που προκάλεσε ντελίριο στα social media

Ο Τζα Μοράντ γνωρίζει πώς να μπει στην καρδιά των μικρών φίλων των Γκρίζλις, πέραν από τα μπασκετικά του κατορθώματα.Μικρός φίλος των Γκρίζλις δάκρυσε όταν του έδωσε τα παπούτσια του !

Το "έσταξε" από το κέντρο ο Γιουλ! Ο 35χρονος γκαρντ της Ρεάλ το έσταξε από το κέντρο, πριν ακουστεί η κόρνα της λήξης του πρώτου μέρους του ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα.

 

Με έναν ευφάνταστο τρόπο ανακοίνωσε την επιστροφή του Μπόουλερ η Μπλάκπουλ. Οι "tangerines" ανακοίνωσαν την επιστροφή του 24χρονου εξτρέμ με ένα ευφάνταστο βίντεο, όπου διακρίνεται ο Βρετανός ποδοσφαιριστής ως... Ρομπέν των Δασών!

Ο Χάαλαντ μας χάρισε μία από τις πιο αστείες στιγμές της χρονιάς στο ματς με την Έβερτον

Με φοβερό τρόπο τίμησε στην κεντρική της πλατεία η Γένοβα τη μνήμη του Τζιανλούκα Βιάλι, που θριάμβευσε με τη Σαμπντόρια, τη μια από τις δύο ομάδες της πόλης.

Το απίθανο βίντεο με τον Τζιανλούκα Βιάλι από τον τελικό του Euro, πέρυσι το καλοκαίρι, κόντρα στην Αγγλία.

Βιάλι - Μάντσινι με τη "Σαμπ" κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό του Champions League το 1992 στο Γουέμπλεϊ και ηττήθηκαν 1-0 από την Μπαρτσελόνα (σ.σ. η Σαμπντόρια, τότε, είχε παίξει και με τον Παναθηναϊκό στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης). Δεκαεννέα χρόνια μετά στο ίδιο γήπεδο το δίδυμο Βιάλι - Μαντσίνι δικαιώθηκε. Πρώτος προπονητής ο Ρομπερτό, βοηθός του ο Τζιανλούκα και η Ιταλία στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης μέσω της διαδικασίας των πέναλτι κόντρα στην οικοδέσποινα Αγγλία. Αξέχαστη η αγκαλιά των δύο ανδρών που έκλαιγαν από τη χαρά τους για τη μεγάλη επιτυχία της εθνικής του ομάδας.

Ένα τρομερό αυτοκαλάθι σημείωσε ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ, Μπράιαν Ανγκόλα, στην αναμέτρηση της Καρσίγιακα με την Μπουγιουκτσεκμετσέ, για το πρωτάθλημα Τουρκίας.

Δείτε το βίντεο με το πώς αντέδρασε ο Αντριάνο Γκαλιάνι στην ισοφάριση της Μόντσα στο χθεσινό ματς με την Ίντερ.

Νεαρός οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ζήτησε από τον Έρικ Τεν Χαγκ τους Τζουντ Μπέλινγκχαμ και Κιλιάν Μπαπέ, με τον Ολλανδό να τον ρωτάει αν έχει... ψιλά για να τους αγοράσει:«Θέλω, αλλά έχεις τίποτα ψιλά για να πάρω και τους δύο;».

 

 

 

 

Το ντέρμπι του Μιλάνου μετέφεραν στο Playstation ο Εστέμπαν Καμπιάσο και ο Αλεσάντρο Νέστα θέλοντας να... προμοτάρουν το μεγάλο τελικό του ιταλικού Σούπερ Καπ μεταξύ Ίντερ και Μίλαν!

Στην μπάλα έχουμε δει κατά καιρούς τους διαιτητές να υποπίπτουν σε τεράστια λάθη και πλέον εκείνος της αναμέτρησης μεταξύ της Νοϊκάταρο με την Καστελάνα για τα ερασιτεχνικά της Ιταλίας συγκαταλέγεται στη λίστα με όσους... έγραψαν ιστορία. Διαιτητής με «αετίσια ματιά», μέτρησε για γκολ ένα πλασέ που πήγε άουτ!

Για να μην χάνετε VIRAL VIDEOS επισκεφτείτε την σελιδα VIRAL SPORTS

Τα καλύτερα ΒΙΝΤΕΟ της εβδομάδας - ΓΚΟΛΑΡΕΣ, γκάφες και απίστευτα... VIRAL σκηνικά! (23)

 

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα 12 γκολ και οι καλύτερες φάσεις στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
24/04 @ 20:41

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα 12 γκολ και οι καλύτερες φάσεις στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Καρμιώτισσα και Οθέλλος συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο... 6-6 (Κοβάσεβιτς 3', Κατσαντώνης 53' πεν.. 90'+3' πεν., 90'+6', Ντούμπια 61', Ματθαίου 81'/Σλάβικ 8', 43', Σούτο25', Πιχ 38', 48', Ναρντίνι 66') την Καρμιώτισσα για την 11η αγωνιστική των πλέι άουτ στο «Στέλιος Κυριακίδης».

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα έξι γκολ και οι καλύτερες φάσεις στο Εθνικός-Απόλλωνας (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
23/04 @ 19:17

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα έξι γκολ και οι καλύτερες φάσεις στο Εθνικός-Απόλλωνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από την αναμέτρηση ανάμεσα σε Εθνικό Άχνας και Απόλλωνα με τις δυο ομάδες να μένουν στην ισοπαλία 3-3

Το πανόραμα της 37ης αγωνιστικής (Β΄ γκρουπ)-ThemaSports
24/04 @ 20:58

Το πανόραμα της 37ης αγωνιστικής (Β΄ γκρουπ)

Το πανόραμα της 37ης αγωνιστικής (11η πλέι άουτ).

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα 2 γκολ και οι καλύτερες φάσεις στο ΑΕΚ-Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
21/04 @ 21:05

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα 2 γκολ και οι καλύτερες φάσεις στο ΑΕΚ-Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τις καλύτερες φάσεις από το ντέρμπι που έγινε στην Αρένα ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ομόνοια.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Το γκολ και οι καλύτερες φάσεις από το Δόξα-Νέα Σαλαμίνα (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
19/04 @ 21:10

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Το γκολ και οι καλύτερες φάσεις από το Δόξα-Νέα Σαλαμίνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε μέσα από το κανάλι της Cytavision πως η Δόξα επικράτησε 1-0 της Νέα Σαλαμίνας στο πλαίσιο της 10ης στροφής του Β’ ομίλου.

Το πανόραμα της 34ης αγωνιστικής (Α΄ γκρουπ)-ThemaSports
21/04 @ 21:44

Το πανόραμα της 34ης αγωνιστικής (Α΄ γκρουπ)

Το πανόραμα της 34ης αγωνιστικής (8η πλέι οφ).

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ