Δείτε τα... απίστευτα και καλύτερα βίντεο της εβδομάδας που έγιναν viral! Χαμός, γκάφες και όχι μόνο...

Ακολουθήστε μας στο Google news

ΟΛΑ τα viral videos ΕΔΩ!

Όλα τα τρικ που χρησιμοποίησαν στα γήπεδα οι μεγαλύτεροι σταρ του ποδοσφαίρου, τα είχε κάνει πρώτος ο Πελέ πολυ πριν καν αυτοί κλωτσήσουν μπάλα! Δεν το πιστεύετε; Ρίξτε μια ματιά. Δεν τον αποκαλούσαν τυχαία «βασιλιά»…

O Μαραντόνα κάλεσε τον Πελέ στην τηλεοπτική εκπομπή που παρουσίαζε και αφού μίλησαν για τις καριέρες του σε εγκάρδιο κλίμα, ο Ντιέγκο τον κάλεσε να παίξει μαζί του. «Είναι το όνειρό μου είναι να κάνω μερικές κεφαλιές μαζί σου» είπε ο Μαραντόνα στον Πελέ που αποδέχθηκε την πρόσκληση. Λίγο μετά οι δυο τους αντάλλαξαν μερικές κεφαλιές δίχως η μπάλα να πέσει στο έδαφος και με τον Ντιεγκίτο να φωνάζει ενθουσιασμένος.

Ο Πελέ αγωνίστηκε σε μία εποχή, που οι κανονισμοί δεν παρείχαν την παραμικρή προστασία στους αρτίστες. Το αποτέλεσμα ήταν να δέχεται αντιαθλητικά μαρκαρίσματα σχεδόν σε κάθε παιχνίδι…

Δύο φάσεις που αποδεικνύουν ότι ο Πελέ ήταν από… άλλο πλανήτη! Στο Παγκόσμιο Κύπελλο ου 1970 ο Πελέ έφτασε στο απώγειο της κλάσης του, πρωταγωνίστησε σε φάσεις που ο κόσμος δεν είχε δει ποτέ ξανά. Στο ματς με την Τσεχοσλοβακία προσπάθησε να σκοράρει πίσω από το κέντρο, με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω από την εστία του Βίκτορ, σε μία προσπάθεια που δεν είχε δει ξανά ο πλανήτης. Στο παιχνίδι με την Ουρουγουάη προχώρησε την φαντασία του ακόμα παρακάτω με μία επική ενέργεια. Σε μία προωθημένη μπαλιά, ο Πελέ άφησε την μπάλα να περάσει από την μία πλευρά και χωρίς να την αγγίξει «άδειασε» τον τερματοφύλακα Μαζούρκεβιτς, ο οποίος έμεινε εμβρόντητος. Ο Πελέ κάνοντας αντίθετη κίνηση συναντήθηξε ξανά με την μπάλα, όμως το πλασέ κατέληξε άουτ, σε μία φάση ασύλληπτης ομορφιάς.

Στο 60o λεπτό του αγώνα της Τσέλσι με την Μπόρνμουθ το παπούτσι του Μαρκ Κουκουρέγια... διαλύθηκε μετά από μαρκάρισμα αντιπάλου και ο Ισπανός μπακ συνέχισε να αγωνίζεται με δυο διαφορετικά παπούτσια!

Πολύ πριν τα iPhone, το PlayStation 5, τις smart TV και τα tablet, ένα Nintendo 64 ήταν κάτι παραπάνω από ένα εξαιρετικό δώρο.

Το νοτιοαφρικανικό ποδόσφαιρο μας χάρισε ένα εντελώς πρωτοφανές σκηνικό που είναι αδύνατο να εξηγήσεις κάποιος. Σε έναν αγώνα μεταξύ της Isithembiso και της Phanda, ξαφνικά οι παίκτες της τοπικής ομάδας ξάπλωσαν στον αγωνιστικό χώρο και χωρίς να αντισταθούν δέχθηκαν γκολ από την αντίπαλό τους.

Επικό blooper από τον Μίτσιτς: Σκόνταψε σε μία τσιρλίντερ και έπεσε!

Respect στον Γκουαρδιόλα: Κλώτσησε μπουκάλι στον πάγκο της Λιντς και έτρεξε να ζητήσει συγγνώμη!

Το καλάθι της χρονιάς έβαλε ο πρώην παίκτης της Καρδίτσας, Τζάβιν Ντελόριερ, στο ματς της Χάποελ Χολόν με τη Χάποελ Χάιφα.

Παρί και Γκραβελίν έδωσαν... παράσταση στο τελευταίο λεπτό, δείχνοντας γιατί το μπάσκετ είναι το πιο απρόβλεπτο άθλημα του κόσμου.

Απίστευτη εξέλιξη είχε ο αγώνας της Παρί με το Στρασβούργο για την Ligue 1. Με το σκορ στο 1-1, ο Νεϊμάρ-που είχε ήδη μια κίτρινη κάρτα από το 61'-δέχτηκε δεύτερη για θέατρο στο 63', όταν βούτηξε μέσα στην περιοχή προσπαθώντας να εκμαιεύσει πέναλτι.

Ο Κάιλ Γουόκερ της Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως βαριόταν στον πάγκο των «πολιτών» και στην προσπάθειά του να βρει κάτι να... ασχοληθεί κατεδάφισε μία τηλεοπτική κάμερα.

Δήλωση Κριστιάνο από το 2015 έγινε ξανά viral: «Να τελειώσω με αξιοπρέπεια, όχι στις ΗΠΑ ή το Κατάρ»: «Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στο κορυφαίο επίπεδο, με αξιοπρέπεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό να πάω στις ΗΠΑ, στο Κατάρ ή στο Ντουμπάι, αλλά δεν θα το ήθελα για εμένα».

Το γκολ του Ιμάντ Φαράζ της ΑΕΚ στο Βελιγράδι επί της Παρτιζάν συμπεριλαμβάνεται στα καλύτερα γκολ του 2022 στο βίντεο της «Calcio Show»

To γκολ της αγωνιστικής πέτυχε ο Ντεμαράι Γκρέι, αφού με ένα απίθανο, φαλτσαριστό σουτ ισοφάρισε για την Έβερτον στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι στο 65ο λεπτό του ματς!

Ο Ζεράρ Μορένο έχασε την ευκαιρία της χρονιάς στο Βιγιαρεάλ-Βαλένθια!

Με φανέλα του Πελέ εμφανίστηκε ο Μπρούνο Γκιμαράες στο γήπεδο πριν την αναμέτρηση της Νιούκαστλ με τη Λιντς, αποτίοντας φόρο τιμής στον θρύλο του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου που «έφυγε» από τη ζωή.

Οι οπαδοί της Τζουργκάρντεν έκαναν μαγική ατμόσφαιρα σε ντέρμπι… χόκεϊ με την ΑΙΚ Στοκχόλμης!

Μπορεί η συγκεκριμένη... στιγμή παραφροσύνης να έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο, ωστόσο η δύναμη του διαδικτύου την έκανε λίγους μήνες. Και πως να μην την κάνει δηλαδή αφού μιλάμε για την πιο… άκυρη υπόδειξη οφσάιντ όλων των εποχών!

Ακόμη ένα βίντεο από τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου είδε το φως της δημοσιότητας, παρουσιάζοντας τις αντιδράσεις των Αργεντινών μετά την κατάκτηση του τροπαίου για πρώτη φορά μετά το 1986.

Διαιτητής και βοηθός τα έκαναν «μούσκεμα» στο Μόρκαμ-Μπέρτον, καθώς δεν καταλόγισαν ένα εξόφθαλμο οφσάιντ περίπου 5 μέτρων!

Ένας πιτσιρικάς κάνει το γύρο του κόσμου με το απίστευτο buzzer beater που έβαλε, πετώντας την μπάλα με γυρισμένη πλάτη στο καλάθι!

O CR7 έκανε το μεγάλο βήμα και έγινε κάτοικος Σαουδικής Αραβίας για την Αλ Νασρ. Οι οπαδοί της ομάδας στο τελευταίο παιχνίδι αποθέωσαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο φωνάζοντας το όνομά του στο 7ο λεπτό, αλλά και το «Siu»!

Απίστευτο σκηνικό στην αναμέτρηση της Μόρκαμ με την Μπέρτον για την τρίτη κατηγορία της Αγγλίας, αφού διαιτητή και επόπτης τα έκαναν... μούσκεμα με εξόφθαλμο οφσάιντ!

Ακόμη δεν έχουμε κάνει ποδαρικό για το 2023 και η εθνική Πολωνίας με την Ίγκα Σβιόντεκ μας χάρισε ίσως το καλύτερο πόντο της χρονιάς στο διπλό κόντρα στην εθνική του Καζακστάν για το Unite Cup.

Ευχές με οπαδική χροιά έστειλαν νεαροί που διασκέδαζαν μέχρι πρωίας σε ζωντανή σύνδεση με τον ερχομό του νέου έτους.

 

 

Για να μην χάνετε VIRAL VIDEOS επισκεφτείτε την σελιδα VIRAL SPORTS

Τα καλύτερα ΒΙΝΤΕΟ της εβδομάδας - ΓΚΟΛΑΡΕΣ, γκάφες και απίστευτα... VIRAL σκηνικά! (22)

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα 12 γκολ και οι καλύτερες φάσεις στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
24/04 @ 20:41

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα 12 γκολ και οι καλύτερες φάσεις στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Καρμιώτισσα και Οθέλλος συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο... 6-6 (Κοβάσεβιτς 3', Κατσαντώνης 53' πεν.. 90'+3' πεν., 90'+6', Ντούμπια 61', Ματθαίου 81'/Σλάβικ 8', 43', Σούτο25', Πιχ 38', 48', Ναρντίνι 66') την Καρμιώτισσα για την 11η αγωνιστική των πλέι άουτ στο «Στέλιος Κυριακίδης».

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα έξι γκολ και οι καλύτερες φάσεις στο Εθνικός-Απόλλωνας (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
23/04 @ 19:17

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα έξι γκολ και οι καλύτερες φάσεις στο Εθνικός-Απόλλωνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από την αναμέτρηση ανάμεσα σε Εθνικό Άχνας και Απόλλωνα με τις δυο ομάδες να μένουν στην ισοπαλία 3-3

Το πανόραμα της 37ης αγωνιστικής (Β΄ γκρουπ)-ThemaSports
24/04 @ 20:58

Το πανόραμα της 37ης αγωνιστικής (Β΄ γκρουπ)

Το πανόραμα της 37ης αγωνιστικής (11η πλέι άουτ).

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα 2 γκολ και οι καλύτερες φάσεις στο ΑΕΚ-Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
21/04 @ 21:05

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα 2 γκολ και οι καλύτερες φάσεις στο ΑΕΚ-Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τις καλύτερες φάσεις από το ντέρμπι που έγινε στην Αρένα ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ομόνοια.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Το γκολ και οι καλύτερες φάσεις από το Δόξα-Νέα Σαλαμίνα (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
19/04 @ 21:10

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Το γκολ και οι καλύτερες φάσεις από το Δόξα-Νέα Σαλαμίνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε μέσα από το κανάλι της Cytavision πως η Δόξα επικράτησε 1-0 της Νέα Σαλαμίνας στο πλαίσιο της 10ης στροφής του Β’ ομίλου.

Το πανόραμα της 34ης αγωνιστικής (Α΄ γκρουπ)-ThemaSports
21/04 @ 21:44

Το πανόραμα της 34ης αγωνιστικής (Α΄ γκρουπ)

Το πανόραμα της 34ης αγωνιστικής (8η πλέι οφ).

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ