Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε το πρωί της Τρίτης στον ΣΠΟΡ FM.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τη νίκη κόντρα στην Καρμιώτισσα: «Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε, είχε βαθμό δυσκολίας, η Καμριώτισσα είναι ομάδα που με τον κ. Αυγουστή βελτιώθηκε, είχε απαιτήσεις από τον αγώνα, όμως και εμείς ήμασταν όπως έπρεπε, φτιάξαμε αρκετές ευκαιρίες και για αυτό στο πρώτο μέρος ο τερματοφύλακας της Καρμιώτισσας ήταν ο καλύτερος παίκτης μέχρι εκείνη τη στιγμή. Μετά καταφέραμε να σκοράρουμε ένα γκολ, ήρθε και το δεύτερο τα πράγματα ηρέμισαν περισσότερα, μετά μείωσε η Καρμιώτισσα, όμως στο τέλος κρατήσαμε τη νίκη. Πλέον για να βρεθούμε στην κορυφή ξανά πρέπει μόνο να κερδίζουμε και βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, γιατί τώρα έχουμε το παιχνίδι Κυπέλλου.

Για τα γκολ των Δώνη και Ηλία: «Ο Δώνης έδειξε ότι έχει το γκολ μέσα του, ο Μάριος πολλές φορές λόγω περισσότερης θέλησης δεν κατάφερνε να σκοράρει, όμως αυτό το γκολ που πέτυχε θα τον βοηθήσει, χαρήκαμε όλοι πρώτα γιατί σκόραρε ο Μάριος και μετά ότι πετύχαμε δεύτερο γκολ σε αυτό το παιχνίδι. Ο Τάσος ξεκινά να βρίσκει τον εαυτό του και ανεβαίνει. Γενικότερα σιγά-σιγά η ομάδα μας προσπαθεί να ανέβει και να είναι καλύτερη».

Για τις δηλώσεις Μιλόγεβιτς: «Οι δηλώσεις από πλευράς ΑΠΟΕΛ δεν ξεκίνησαν από τον κ. Μιλόγεβιτς. Και εγώ όταν μίλησα είπα κάτι και δεν έγινε αντιληπτό από τους πολλούς. Εγώ είπα ότι η λέξη που πουλά είναι το ΑΠΟΕΛ, είτε αφορά διαιτησία, είτε μεταγραφές, είτε εμπάργκο. Ο κ. Μιλόγεβιτς είπε ότι όταν ο ΑΠΟΕΛ είναι 7ος δεν αναφέρεται κάποιος στην ομάδα, αλλά όταν είναι στις πρώτες θέσεις όλα αναφέρονται γύρω από τον ΑΠΟΕΛ. Για τα πάντα φταίει το ΑΠΟΕΛ. Ο προπονητής γνωρίζει την κουλτούρα μας. Αντιλαμβάνεται και βλέπει τι συμβαίνει. Βλέπει ότι αυτά που αναφέρονται γύρω από τον ΑΠΟΕΛ παίρνουν περισσότερη σημασία. Εσείς έχετε ακούσει ότι γίνεται με τη διαιτησία φταίει το ΑΠΟΕΛ. Η περιρέουσα ατμόσφαιρα έχει αυτή την εντύπωση, μετά από κάθε παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ που μπορεί να είχε μία ομάδα παράπονα από τη διαιτησία. Ο κ. Μιλόγεβιτς αναφέρθηκε στον κόσμο της ομάδας να μην αποπροσανατολίζεται από διάφορα που ακούγονται και δεν ισχύουν. Αυτό που έχει σημασία είναι να προσηλωθούμε στο επόμενο παιχνίδι, κόντρα στον Άρη, και ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε δύο ήττες στο πρωτάθλημα και η μία είναι από τον Άρη. Ξέρουμε ότι μετά από πολλή κόπο θα πάρουμε την πρόκριση αν καταφέρουμε να την πάρουμε. Η προπώληση δεν είναι τόσο έντονη όσο θα περιμέναμε, όμως περιμένουμε να αυξηθεί».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Επιστρέφουν οι Σατσιάς και Εφραίμ, ο Κονσταντίνοφ δεν νομίζω να προλάβει, ο Βιγιαφάνες χρειάζεται ακόμη χρόνο. Για τον Μπεν περιμέναμε να γίνει μία προσθήκη στην επίθεση. Τον γνωρίζει ο προπονητής, είναι ένας ποδοσφαιριστής που έδειξε σταθερότητα στην καριέρα του, ειδικά την τελευταία πενταετία. Ευελπιστούμε ότι την ποιότητα που έχει θα βοηθήσει την ομάδα μας. Υπέγραψε και περιμένουμε την εγραφή του για να υπολογίζεται από τον προπονητή. Το πρωτάθλημα της Σερβίας σταμάτησε πριν από λίγο καιρό, θα χρειάζεται κάποιο χρόνο να προσαρμοστεί με την ομάδα, κάνει διπλές προπονήσεις και αναμένουμε όταν είναι εντελώς έτοιμος να αγωνιστεί».

Για τις μεταγραφές: «Σίγουρα δεν θα υπάρξει σήμερα κάτι. Δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει. Δεν μπορώ να προσδιορίσω κάτι περισσότερο».

 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το αρνητικό για Μαρκίνιος! -ThemaSports
23/04 @ 21:40

Το αρνητικό για Μαρκίνιος!

Ο Μαρκίνιος πραγματοποιεί καλή χρονιά με τον ΑΠΟΕΛ και αποτελεί βασικό γρανάζι για τον Σα Πίντο.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: «Ο αυτοκράτορας θα επιστρέψει στον θρόνο του»-ThemaSports
22/04 @ 20:42

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: «Ο αυτοκράτορας θα επιστρέψει στον θρόνο του»

Ανάρτηση από τους οργανωμένους φίλους του ΑΠΟΕΛ μετά την νίκη των "γαλαζοκιτρίνων" επί του Άρη...

Φρόντισε να τον κάνει… να καταλάβει το λάθος του!-ThemaSports
22/04 @ 21:44

Φρόντισε να τον κάνει… να καταλάβει το λάθος του!

Ο Γκιόργκι Κβιλιτάια πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στον Άρη, με μόνο μελανό σημείο το χαμένο πέναλτι. Ευτυχώς για τον ίδιο δεν έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Αποφάσισε για Μαρκίνιος - Το ντέρμπι που χάνει ο Βραζιλιάνος!-ThemaSports
22/04 @ 12:55

Αποφάσισε για Μαρκίνιος - Το ντέρμπι που χάνει ο Βραζιλιάνος!

O Μαρκίνιος συμπλήρωσε κάρτες κόντρα στον Άρη και θα χρειαστεί να χάσει ένα παιχνίδι.

ΑΠΟΕΛ: Μετακομίζει το Orange Shop... -ThemaSports
22/04 @ 13:21

ΑΠΟΕΛ: Μετακομίζει το Orange Shop...

To ΑΠΟΕΛ ενημερώνει ότι το Orange Shop μετακομίζει σε νέα τοποθεσία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ