Με ανάρτηση της η Δόξα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημερώνει ότι αναβλήθηκε ο αποψινός αγώνας στο γήπεδο της Περιστερώνας με αντίπαλο τη Δόξα, λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου από τη δυνατή βροχόπτωση.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Ενημερώνουμε πως μετά από απόφαση του διαιτητή ο αγώνας της 19ης αγωνιστικής απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα αναβάλλεται λόγω καιρικών συνθηκών».
Σημειώνουμε ότι ο διαιτητής του αγώνα, Κωνσταντίνος Φωτίου, επιθεώρησε στις 18:30 τον αγωνιστικό χώρο, διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο λόγω του βαρύ αγωνιστικού χώρου και πήρε αυτή την απόφαση, την οποία και ανακοίνωσε στις δύο ομάδες.
Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/09 @ 21:15
Διαβάστε τι δήλωσε μετά την ήττα από την Freedom24 Krasava ΕΝΥ ο προπονητής της Ομόνοιας Αραδίππου, Μαρίνος Σατσιάς.
15/09 @ 21:15
Οι δηλώσεις του προπονητή της Freedom24 Krasava ΕΝΥ, Τσέντομιρ Γιανέφσκι μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας Αραδίππου.
15/09 @ 17:39
Οι 11άδες του αγώνα ΕΝΥ-Ομόνοια Αραδίππου
15/09 @ 17:39
Οι 11άδες του αγώνα Άρης-Ολυμπιακός
15/09 @ 14:20
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές του εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan μεταξύ της Ομόνοιας Λευκωσίας και της ΑΕΚ Λάρνακας.
15/09 @ 20:57
Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
BEST OF THEMASPORTS