Αντέδρασαν οι Βυσσινί: «Θα διώξετε και τους τελευταίους ρομαντικούς οπαδούς από τα γήπεδα»

Αντέδρασαν οι Βυσσινί: «Θα διώξετε και τους τελευταίους ρομαντικούς οπαδούς από τα γήπεδα»

Ανάρτηση έκαναν οι οργανωμένοι της ΕΝΠ, όπου εκφράζουν τον θυμό τους για την διαιτησία του αγώνα της Παρασκευής, κόντρα στην Πάφο.

Η ανάρτηση:

Έτσι όπως πάτε θα γίνει τελικά το δικό σας.

Θα διώξετε και τους τελευταίους ρομαντικούς οπαδούς από τα γήπεδα. Αλλά μάλλον αυτό θέλετε.

Περιμέναμε το βαρ για να βελτιωθεί το κυπριακό ποδόσφαιρο (σιγουράκι στο 1,05). Ούτε με τα μηχανήματα δεν μπορείτε. Την γραμμή του οφσάιντ λογικά ετράβησεν την μωρό της πρώτης δημοτικού με την ρήγα.

Μπράβο στον καλιτέχνη.

Αποφασίσαμε να μην βγάλουμε ανακοίνωση από χθες εν βρασμώ ψυχής, αλλά όσες ώρες και να περάσουν τα νεύρα και η αηδία που νιώθουμε δεν περνούν.

Τόσα χρόνια στα γήπεδα ζήσαμε πολλά αλλά τα φετινά δεν έχουν προηγούμενο.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ

"Χρόνια σκλαβκιάς ατέλειωτα, τον πάτσο τζιαι τον κλώτσο τους... τζιαι εμείς τζιαμέ ελιές τζιαι τερατσιές πάνω στον ρότσο τους."

ΣΥ. ΦΙ. Ε.Ν.Π

Θύρα 26

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Κι άλλη αεροπορική εταιρεία αναστέλλει προσωρινά τις πτήσεις της από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας – Όλες οι λεπτομέρειες

Κι άλλη αεροπορική εταιρεία αναστέλλει προσωρινά τις πτήσεις της από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας – Όλες οι λεπτομέρειες

Η γερμανική αεροπορική εταιρία Λουφτχάνσα (Lufthansa) αναστέλλει τις πτήσεις της προς και από την Λάρνακα έως τις 6 Μαρτίου, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο γερμανικός όμιλος.