Την τεχνική ηγεσία ομάδας της Γ’ Γερμανίας ανέλαβε ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ, Ταμαντανί Ενσαλίβα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο αθλητικός διευθυντής της Spvgg Cochem ΙΙ, Andreas Heyl, ανακοίνωσε πως ο Ταμαντανί Ενσαλίβα αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ και φανατικός υποστηρικτής της ανέλαβε την εν λόγω ομάδα με στόχο να τη βοηθήσει να εξέλθει του αγωνιστικού αδιέξοδου στο οποίο έχει περιέλθει.
Η Spvgg Cochem βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη της Γ’ κατηγορίας στη χώρα και ο Ενσαλίβα θα επιδιώξει να τη βοηθήσει ούτως ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό στο στο πρωτάθλημα περιοχής A Hunsrück/Mosel.
sdna.gr
Ο Απόλλωνας κινείται για την απόκτηση του Λάζαρ Μάρκοβιτς!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/08 @ 19:20
Tο γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα ονομάζεται «Ράικο Μίτιτς». Γιατί βαφτίστηκε έτσι...
18/08 @ 14:59
Ο Ρομέλου Λουκάκου τραυματίστηκε στο φιλικό της Νάπολι με τον Ολυμπιακό και οι «παρτενοπέι» ενημέρωσαν πως θα μείνει εκτός για τουλάχιστον τρεις μήνες.
18/08 @ 08:28
Δεν κατάφερε να νικήσει στην έδρα της Φόλενταμ η Αλκμααρ και, με το 2-2 κόντρα τους νεοφώτιστους για τη δεύτερη αγωνιστική της Eredivisie, έμεινε στο -2 από την κορυφή.
18/08 @ 08:22
Έστω και δύσκολα, η Σεν Τρούιντεν νίκησε εντός έδρας 2-1 τη Λα Λουβιέρ για τη δέκατη αγωνιστική της Jupiler League και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.
18/08 @ 08:14
Με ασίστ για το τέταρτο γκολ του Γιώργου Βαγιαννίδη στο ντεμπούτο του, η Σπόρτινγκ «ισοπέδωσε» 6-0 την Αρούκα στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» για τη δεύτερη αγωνιστική της Primeira liga και το «2 στα 2».
18/08 @ 08:08
Πρεμιέρα με μεγάλη νίκη για την Εσπανιόλ, που επικράτησε 2-1, με ανατροπή, της Ατλέτικο Μαδρίτης.
BEST OF THEMASPORTS