Αλλάζει η ώρα έναρξης του Άρης-Απόλλων, παίρνουν και την ανατολική οι «φυγάδες»

Αλλάζει η ώρα έναρξης του Άρης-Απόλλων, παίρνουν και την ανατολική οι «φυγάδες»

Αλλάζει η ώρα έναρξης του αγώνα Άρης-Απόλλων που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στο στάδιο Αλφαμέγα, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής.

Θυμίζουμε ότι η ΚΟΠ όρισε στις 15:00 τη σέντρα, προκαλώντας αντιδράσεις και στις δύο ομάδες, οι οποίες υπέβαλαν κοινό αίτημα στην Ομοσπονδία για αλλαγή ώρας και σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έδωσε την έγκριση της για να ξεκινήσει το ματς στις 17:00, ενώ άναψε "πράσινο" για να πάρει ο Απόλλωνας και την ανατολική κερκίδα πέρα από το βόρειο πέταλο, μετά από σχετική συμφωνία που έγινε μεταξύ των δύο Λεμεσιανών ομάδων.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΤΖΟΚΕΡ: Ποιος θα πάρει το 1 εκατ. ευρώ; Δείτε τους τυχερούς αριθμούς

ΤΖΟΚΕΡ: Ποιος θα πάρει το 1 εκατ. ευρώ; Δείτε τους τυχερούς αριθμούς

Τουλάχιστον €1.000.000 θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην αποψινή κλήρωση της Τρίτης 02/06/2026 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά την προηγούμενη διαλογή της 3073ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ.