«Είμαστε κοντά σε ξένο μέσο, θέλουμε και άλλους δανεικούς»

«Είμαστε κοντά σε ξένο μέσο, θέλουμε και άλλους δανεικούς»

Ο Γενικός Διευθυντής της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Κωνσταντίνος Φάνου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0.

«Αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος. Είναι ένας δύσκολος αγώνας, με δύο ομάδες πληγωμένες που θέλουν τη νίκη. Αναμένουμε ότι η δυσκολία θα είναι μεγάλη, όμως θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να πάρουμε τους βαθμούς. Εντάχθηκε κανονικά στην ομάδα ο Πολυκάρπου και θα είναι διαθέσιμος. Θα απουσιάσουν οι τραυματίες Κοσμά, Χριστοφή, Κολώνιας, Εχμάν, καθώς επίσης και οι Μέιρα και Βούκσεβιτς λόγω καρτών».

Για τα μεταγραφικά: «Έγιναν κάποιες διεργασίες τις τελευταίες ημέρες. Υπάρχει ένας συγκεκριμένος παίκτης που αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου και μας ενδιαφέρει. Ευελπιστούμε ότι αρχές τις ερχόμενης βδομάδα θα έχουμε ανακοίνωση. Από εκεί και πέρα μας ενδιαφέρουν και δανεικοί, θέλουμε να προσθέσουμε άλλους δύο παίκτες πέραν από τον Πολυκάρπου για να ενισχύσουμε το ρόστερ και να παλέψουμε. Γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση για να έχουμε την ενίσχυση που χρειαζόμαστε ως ομάδα».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η Λάτσιο έκανε φύλλο και φτερό τη Γιουβέντους στο Τορίνο και πάτησε κορυφή

Η Λάτσιο έκανε φύλλο και φτερό τη Γιουβέντους στο Τορίνο και πάτησε κορυφή

Οι «λατσιάλι» πέρασαν με το εμφατικό 3-0 από το Τορίνο διασύρωντας τη Γιουβέντους, έπισααν στους 19 βαθμούς την Ίντερ στην κορυφή της Serie A, με τον Χρήστο Μανδά να κάνει ακόμα μια σπουδαία εμφάνιση.