Πόλυς Χαραλάμπους

Το πρώτο ιστορικό ντέρμπι ΑΕΛ – Απόλλωνα στο «Άλφαμέγα» στο Κολόσσι, σημαδεύτηκε από… «καρέκλο – πόλεμο» στην ανάπαυλα του ημιχρόνου της κανονικής διάρκειας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Γράφαμε χθες το πρωί, ότι πρέπει να περάσει ο «νόμος» των πολλών. Δυστυχώς αγαπητοί αναγνώστες, οι λίγοι «νίκησαν» (για άλλη μια φορά) τους πολλούς. Έδειξαν το νου τους, ούτε που τους κόφτει, ότι το ματς έγινε στο καινούργιο «σπίτι» των ομάδων τους.

Δεν προσυπογράφουμε, όσους λένε και γράφουν για… αδράνεια εκ μέρους της αστυνομίας. Κι ότι δεν φρόντισε να «τοποθετηθούν» άνδρες των ειδικών δυνάμεων, στο σημείο που έγινε η «ανταλλαγή» καθισμάτων.

Για την λειτουργία και εφαρμογή του Νόμου περί Καταστολής της Βίας (Κάρτα φιλάθλου) μην το ψάχνεται. Πονέσαμε τα δάχτυλα μας, γράφοντας εδώ και καιρό, ότι πρόκειται για Νόμο που ψηφίστηκε μόνο για το θεαθήναι.

Συμφωνούμε με όσους προτάσσουν τις ευθύνες των διοικήσεων των ομάδων, οι οποίες όχι μόνο «κρύβονται» πίσω από τον πολύκροτο Νόμο, αλλά το μόνο που κάνουν είναι να «σιουμαλίζουν» τους οργανωμένους οπαδούς, μετά από επιτυχίες. Προβάλλοντας την «συγκλονιστική» στήριξη που δίδουν στις ομάδες τους.

Πέραν του ότι, άμα εξασφαλίσουν περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων για κάποια ματς, τα διαθέτουν ως επί το πλείστον στους «στρατούς» και δεν τα… βάζουν καν σε ελεύθερη προπώληση. Την εν λόγω πολιτική την εφαρμόζουν όλες οι μεγάλες ομάδες.

Όπως έλεγε κι ο μακαρίτης ο παππούς μου, «έτσι κκελλέ, έτσι ξιουράφι θέλει»! Απλώς να πάψουν να… χύνουν κροκοδείλια δάκρυα, οπότε αποφασίζουν να τα κάμουν λίμπα, μια μερίδα εξ αυτών που αποτελούν κομμάτι του «υπέροχου κόσμου» τους…      

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας-ThemaSports
04/04 @ 17:05

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας

Βλέποντας καθημερινά τις δραματικές εικόνες από την τηλεόραση στη γειτονική μας Γάζα και στις άλλες πόλεις των Παλαιστινίων  νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό, πόνο και απογοήτευση για την κατάντια της σύγχρονης ανθρωπότητας.

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη… -ThemaSports
20/03 @ 08:18

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη…

Δημοσιογραφικά, χαρακτηρίζεται πόρισμα – φωτιά, τα όσα εντόπισε η επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, για χειραγωγημένους αγώνες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας.

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις… -ThemaSports
21/02 @ 12:27

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις…

Λίγο μπερδεμένο είναι το σκηνικό για την ώρα, αν οριστικά επιστρέψει ο Γιάννης Αναστασίου στην Λευκωσία, για το ποια καθήκοντα θα έχει…

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.-ThemaSports
24/01 @ 11:30

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.

« Η ανισότητα έχει φτάσει σε σημείο καμπής και  χρειαζόμαστε δράση τώρα» αναφέρουν σε ανοικτή επιστολή τους προς τους πολιτικούς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 250 εκατομμυριούχοι από 17 χώρες.

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης… -ThemaSports
15/12 @ 09:06

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης…

Συζητιέται από χθες στα στέκια των οπαδών της Ανόρθωσης και όχι μόνο, η τρομερή αυτοπεποίθηση που «έβγαλε» ο πρόεδρος της εταιρίας Αντρέας Σάντης στη διάρκεια της εκδήλωσης για τους χορηγούς.

Ούτε οι «δικοί» του, δεν αναγνωρίζουν πλέον τον Τιμούρ της Εθνικής… -ThemaSports
16/10 @ 08:20

Ούτε οι «δικοί» του, δεν αναγνωρίζουν πλέον τον Τιμούρ της Εθνικής…

Έγινε σάκος του μποξ, από ένα σημείο και μετά, η Εθνική και απέναντι στην Γεωργία στην Τυφλίδα. Το επιχείρημα που προέταξε, μετά από προηγούμενες ήττες ο Τιμούρ Κετσπάγια, δεν μπορεί να σταθεί…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ