Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής είχε καταγράψει 39 συμμετοχές την περσινή σεζόν, συμβάλλοντας καταλυτικά στην άνοδο της ομάδας στην League One. Στη πορεία πέτυχε κάποια σημαντικά γκολ, με αποτέλεσμα να θεωρείται ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες της κερκίδας.
Παρά την επιτυχημένη επέμβαση αφαίρεσης όγκου τον Οκτώβριο, τους τελευταίους μήνες υποβάλλεται σε εντατική χημειοθεραπεία αφού μια βιοψία αποκάλυψε ότι τα επιθετικά καρκινικά κύτταρα παραμένουν στο σώμα του. Η διαδικασία θα διαρκέσει αρκετούς ακόμα μήνες, με αποτέλεσμα την κινητοποίηση της ομάδας για την ανεύρεση άμεσης οικονομικής βοήθειας για την κάλυψη των ιατροφαρμακευτικών του εξόδων αλλά και την υποστήριξη της οικογένειας του.
Έτσι, προέκυψε η ιδέα του «Bristol Razors» (τα ξυράφια του Μπρίστολ). Συγκεκριμένα, στις 16 Ιανουαρίου, οι παίκτες αλλά και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας θα ξυρίσουν τα κεφάλια τους σε μια κίνηση ευαισθητοποίησης του κοινού αλλά και υποστήριξης του συμπαίκτη τους.
Παράλληλα με την πρωτοβουλία τους, έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες ένας διαδικτυακός έρανος. Από την πρώτη στιγμή, εκατοντάδες ήταν αυτοί που έσπευσαν να δωρίσουν χρήματα, υποστηρικτές της ομάδας και μη. Ήδη, έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 15.000 λίρες. Παράλληλα, έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο κύμα υποστήριξης στα κοινωνικά δίκτυα.
Μάλιστα, πολλοί οπαδοί έχουν ήδη κοινοποιήσει φωτογραφίες με τα ξυρισμένα κεφάλια τους, συμμετέχοντας και οι ίδιοι σε αυτή τη δράση, όντας δίπλα στον αθλητή.
Πηγή: www.sdna.gr