Πόλυς Χαραλάμπους

Εκτροχιάστηκε νωρίς από το «τρένο» διεκδίκησης του back to back o Απόλλωνας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο ρεαλιστικός στόχος που του έμεινε στο πρωτάθλημα, είναι να διεκδικήσει ευρωπαικό εισιτήριο. Γι’ αυτό και δεν θέλουν να σκέφτονται ότι θα είναι οι χαμένοι στο αποψινό ιστορικό ντέρμπι κυπέλλου με την ΑΕΛ στο «Άλφαμέγα» στο Κολόσσι.

Οι πλείστοι Απολλωνίστες, θα δουν από το σπίτι ή από άλλους χώρους την καυτή αναμέτρηση. Μόνο το βόρειο πέταλο του γηπέδου, θα έχει κυανόλευκο φόντο.

Όπως να έχει, τεχνική ηγεσία και παίχτες, καλούνται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, για να επιβιώσουν στην δεύτερη τη τάξει διοργάνωση. Για να γραφτεί στο βιβλίο του ιστορικού του μέλλοντος, ότι αυτοί πέτυχαν την πρώτη νίκη στο «αιώνιο» ντέρμπι της Λεμεσού.

Οι τραυματίες Ίσρα Κολ και Χάμπος, θα δουν το ματς από την κερκίδα, μαζί με τον Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, επειδή είναι εξ αναβολής το παιχνίδι.

Πέραν από τις δυο αναγκαστικές αλλαγές, ίσως κάνει και 3η ο Μακρίδης. Ίσως αλλάξει τον παρτενέρ του Ρομπέρζ, χρησιμοποιώντας τον Βουκάσιν, αντί του Πειμπέρνς.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, την θέση του Κολ, διεκδικούν οι Αλεσαμί, Σπόλιαριτς. Αριστερά στην θέση του Ουάρντα, λίγες είναι οι πιθανότητες να παίξει ο Γιόστεν. Υποψήφιοι είναι οι Ζράντι και Ντιγκινί. Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Φέλιξ Βα. Μπροστά θα κινούνται οι Πίττας και Χέντι. Ο Σαχάρ που ήταν σε πολύ καλό φεγγάρι, στα δυο τελευταία ματς, θα έχει σίγουρα μια θέση στον άξονα.

Στα άκρα της άμυνας, θα διατηρηθούν οι Μαυρίας και Χαμάς. Και στο τέρμα ο Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς.

Οι 1300 Απολλωνίστες που θα ζήσουν την καυτή αναμέτρηση από μέσα, ξέρουν ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να φύγουν αργά από το Κολόσσι. Αναλόγως του αποτελέσματος (όπως ανακοίνωσε χθες η αστυνομία) θα αποφασιστεί αν θα φύγουν πρώτοι ή τελευταίοι…

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τον θέλει πολύς κόσμος, αλλά...-ThemaSports
06/05 @ 13:11

Τον θέλει πολύς κόσμος, αλλά...

Βλέποντας αρκετά σχόλια οπαδών του Απόλλωνα στα social media για τον προπονητή των «κυανολεύκων», Πάμπλο Ματσίν, διαπιστώνουμε ότι παρά την αποτυχία της Λεμεσιανής ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πολλοί από αυτούς θέλουν να παραμείνει και τη νέα σεζόν, αφού θεωρούν ότι η έλλειψη ποιότητας στο ρόστερ ευθύνεται για την αποτυχία και όχι οι ικανότητες του.

Δημοσίευμα για Βαλμπουενά: «Στη μεγαλόνησο ο μάνατζερ του, μιλά με Απόλλωνα - Δεν αποκλείεται να έρθει με Ελ Αραμπί»!-ThemaSports
06/05 @ 10:19

Δημοσίευμα για Βαλμπουενά: «Στη μεγαλόνησο ο μάνατζερ του, μιλά με Απόλλωνα - Δεν αποκλείεται να έρθει με Ελ Αραμπί»!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sportdog.gr, παραμένει ανοιχτό το κεφάλαιο Ματιέ Βαλμπουενά στον Απόλλωνα, παρά τη συμφωνία του Γάλλου σταρ με τον Ολυμπιακό Πειραιώς για την ακαδημία του που θα ανοίξει στου Ρέντη.

Σανγκόι - Κιντέρος: Τους έλειψε...-ThemaSports
05/05 @ 19:30

Σανγκόι - Κιντέρος: Τους έλειψε...

Γκαστόν Σανγκόι και Ντάνιελ Κιντέρος έδωσαν πολλά στον Απόλλωνα.

Ξύπνησαν μνήμες… πόζαραν μαζί Σανγκόι και Κιντέρος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
05/05 @ 18:26

Ξύπνησαν μνήμες… πόζαραν μαζί Σανγκόι και Κιντέρος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από τον Ντάνιελ Κιντέρος, μαζί με τον Γκαστόν Σανγκόι.

Θετικό κλίμα για Σωφρόνη!-ThemaSports
04/05 @ 19:45

Θετικό κλίμα για Σωφρόνη!

Ο Νίκος Κίρζης θα αποφασίσει μετά το Πάσχα για το μέλλον του Ματσίν.

Στο τραπέζι (και) του Ντόνιο…-ThemaSports
04/05 @ 15:49

Στο τραπέζι (και) του Ντόνιο…

Αρκετά είναι τα θέματα που θα απασχολήσουν την διοίκηση του Απόλλωνα και θα «πέσουν» στο τραπέζι τις επόμενες εβδομάδες.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ