Δείτε σε βίντεο την εκπομπή της Ομόνοιας Total Green. Καλεσμένος ήταν ο κεντρικός αμυντικός των πρασίνων Άνταμ Λανγκ

Ακολουθήστε μας στο Google news

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Για το ματς με την Δόξα: «Είμαι ικανοποιημένος για το πρώτο ημίχρονο με τα δύο γκολ, δείξαμε το καλό μας πρόσωπο. Στο β' μέρος χάσαμε την συγκέντρωση μας, μας δυσκόλεψαν τη ζωή μας. Η τεχνολογία με έσωσε με το VAR, ενώ και ο Φράνσις είχε μια σημαντική απόκρουση. Πρέπει να το δούμε ως μήνυμα καθώς θα μας έβαζε δύσκολα η Δόξα αν έβαζε το ένα γκολ, χωρίς να σημαίνει ότι πιστεύω ότι θα χάναμε βαθμούς. Είναι μόνο 90 λεπτά της μέρας μας και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε ολόκληρο το ματς. Κυριαρχήσαμε στο πρώτο ημίχρονο, δείξαμε ποιος είναι το αφεντικό το ματς. Από εκεί και πέρα υπάρχει και ο αντίπαλος που έρχεται για κέρδος. Πρέπει να κρατήσουμε την ένταση του α' ημιχρόνου και να χτίζουμε κάθε εβδομάδα, είμαστε μέσα στους στόχους μας και πρέπει να τους κυνηγήσουμε».

Για την σεζόν: «Δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε. Έγιναν λάθη που προσπαθούμε να τα διορθώσουμε με τον νέο προπονητή. Ελπίζω να μην στοιχίσουν εκείνες οι απώλειες. Με τα αποτελέσματα της αγωνιστικής βλέπουμε ότι πλησιάζουμε. Είμαστε στα μισά του δρόμου, τίποτα δεν χάθηκε».

Για το σερί και οι λόγοι που ήρθαν οι νίκες και τι έφταιξε στην αρχή της σεζόν: «Οι επιτυχίες ενισχύουν την αυτοπεπποίθηση, βοήθησε ο προπονητής και ο καθένας έχει ξανά τον ρόλο του μέσα στην ομάδα. Και στις αρχές είχαμε την διάθεση όπως κάτι μας κρατούσε πίσω, λύθηκε κι αυτό. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πιο καλό, βοηθούν σε αυτό οι νίκες».

Που μπορεί να φτάσει η Ομόνοια: «Δεν εξαρτάται από εμάς. Εμείς δεν έχουμε περιθώρια λάθους. Αυτό αυξάνει την πίεση, όμως υπάρχει αυτό στην Ομόνοια. Πρέπει να κάνουμε την πίεση... φίλο σου. Πρέπει να δίνουμε το 100% προπόνηση και αν θυσιάζουμε και την προσωπική μας ζωή για την ομάδα και να είμαστε συγκεντρωμένοι στην ομάδα. Πιστεύω ότι μπορούμε ακόμα και για το πρωτάθλημα όμως πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά».

Για το ματς με την ΑΕΛ: «Πάντα με την ΑΕΛ είχαμε ενδιαφέροντα ματς. Είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα όμως παίζουμε στην έδρα μας και για να συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε πρέπει να κερδίσουμε. Θέλουμε την νίκη περισσότερο από την ΑΕΛ».

Για την καθιέρωση με τον Μίλετιτς και αν νιώθει άνετα ως αριστερός κεντρικός αμυντικός: «Νιώθω άνετα, υπάρχει επικοινωνία. Και εκτός γηπέδου τον θεωρώ πολύ καλό άνθρωπο και χαρακτήρα. Έχει μια καλή τρέλα. Και οι Γιούστε και Παναγιώτου είχαν πολύ καλή παρουσία. Θεωρώ ότι είμαστε μια καλή τετράδα αμυντικών. Από τα 14 συνειδητοποίησα ότι για να προχωρήσεις στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να έχεις μόνο ένα καλό πόδι. Νιώθω άνετα να παίζω και ως αριστερός κεντρικός αμυντικός».

Για τα λάθη, ατομικά και ομαδικά, κυρίως μεσοαμυντικά στην αρχή της σεζόν: «Αυτό στην αρχή σχετίζεται με τα νέα πρόσωπα. Τα πολλά λάθη μας έκαναν να νομίσουμε ότι δεν μπορούμε να φτάσουμε μακριά. Στην πορεία αρχίζουν να μαθαίνουν και οι νέοι τους υπόλοιπους και βγαίνουν οι αυτοματισμοί πιο εύκολα. Το ποδόσφαιρο είναι και άθλημα μυαλού και καλείσαι να ξεπεράσεις τα προβλήματα και μέσω αυτού του κομματιού».

Για την πιο δυνατή εμπειρία του στην Ομόνοια: «Η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κατάλαβα πόσο ήθελε τον τίτλο ο κόσμος και πόσο αγαπά την ομάδα. Έβλεπα παντού αυτή την αγάπη. Οι πανηγυρισμοί εκείνο το βράδι ήταν η πιο δυνατή και χαρούμενη εμπειρία».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Κόντρα» Σιπριάνο-Μίλετιτς-Χάμπου στην προπόνηση - Δείτε ποιος κέρδισε... (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
25/04 @ 17:19

«Κόντρα» Σιπριάνο-Μίλετιτς-Χάμπου στην προπόνηση - Δείτε ποιος κέρδισε... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα... διαφορετικό βίντεο από την προπόνηση της Ομόνοιας ανέβασε το γραφείο Τύπου της ομάδας, αφού τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι Σιπριάνο, Μίλετιτς και Χάμπος, έβαλαν... κόντρα για το ποιος θα καταφέρει να «σημαδέψει» την κάμερα με την μπάλα περισσότερες φορές!

ΒΙΝΤΕΟ: Καλό κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» και το πειραχτήρι… Αλιούμ!  -ThemaSports
24/04 @ 19:10

ΒΙΝΤΕΟ: Καλό κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» και το πειραχτήρι… Αλιούμ!

Η Ομόνοια ανέβασε βίντεο από την σημερινή προπόνηση, όπου φαίνεται πως το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα.

Ομόνοια Κ15: Πάει Θεσσαλονίκη για το διεθνές τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»-ThemaSports
24/04 @ 15:34

Ομόνοια Κ15: Πάει Θεσσαλονίκη για το διεθνές τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

Απάντηση Ομόνοιας για το αίτημα της Πάφου: «Δεν επικοινώνησε μαζί μας, η θέση μας παραμένει ίδια»-ThemaSports
24/04 @ 12:19

Απάντηση Ομόνοιας για το αίτημα της Πάφου: «Δεν επικοινώνησε μαζί μας, η θέση μας παραμένει ίδια»

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, ανέφερε την επίσημη θέση της Λευκωσιάτικης ομάδας για το αίτημα της Πάφος FC για αλλαγή έδρας στον τελικό του κυπέλλου.

Δημητρίου: «Καθοριστικό το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ - Ο δρόμος για εμάς είναι ξεκάθαρος»-ThemaSports
24/04 @ 11:45

Δημητρίου: «Καθοριστικό το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ - Ο δρόμος για εμάς είναι ξεκάθαρος»

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας δημοσίευσε κείμενο με τις σημερινές ραδιοφωνικές δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας, Ανδρέα Δημητρίου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ