Ένας 57χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ άφησε την τελευταία του πνοή μετά από ανακοπή καρδιάς που έπαθε κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ακόμα ένας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Την τελευταία του πνοή άφησε 57χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Ο άτυχος φίλος της Ένωσης, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αισθάνθηκε αδιαθεσία λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης και αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, Αγία Όλγα.
Παρά τις προσπάθειες που έγιναν από τους γιατρούς δεν κατέστη δυνατό να τον κρατήσουν στη ζωή. Την ίδια ώρα ακόμα ένας φίλαθλος 70 ετών υπέστη έμφραγμα πριν την έναρξη της αναμέτρησης και νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο.
Πετάει για Ελβετία η αποστολή της Ομόνοιας ενόψει το ευρωπαϊκού αγώνα με τη Λωζάνη.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/11 @ 23:15
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα πριν από το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν, υψώνοντας κορεό με λιοντάρι και το μήνυμα «Unleash the beast».
04/11 @ 21:52
Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε συλλήψεις για τη δολοφονία 20χρονου φίλου της ΑΕΚ στη Χαλκίδα, με οπαδικά κίνητρα. Ένα άτομο συνελήφθη για αλλοίωση στοιχείων στον τόπο του εγκλήματος!
04/11 @ 19:10
Παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 στο μισάωρο, οι νέοι του Ολυμπιακού κατάφεραν να αντιδράσουν και να πάρουν το 2-2 απέναντι στην Αϊντχόφεν στο ματς που έγινε στου Ρέντη.
04/11 @ 18:25
Άσχημες εικόνες σε αγώνα της Β' ΕΠΣΑ, με ποδοσφαιριστή να αποβάλλεται αφού κλότσησε και γρονθοκόπησε αντιπάλους του.
04/11 @ 15:30
Με αμήχανο body language και δηλώσεις που σηκώνουν συζήτηση είχε υποδεχθεί το 3-0 ο Χουάν Φεράντο, τότε προπονητής του Πανσερραϊκού και σήμερα το Βόλου.
04/11 @ 13:39
Ο Πατέρας του Άλκη Καμπανού, Αριστείδης Καμπανός, σχολίασε με τον δικό του τρόπο τη θανατηφόρα επίθεση στη Χαλκίδα.
BEST OF THEMASPORTS